חופ שיה, שרלטנות אינה ליצנות ולא

פליאה. שרלטנות זאת הונאה. הפליאה שלך אכן החזירה אותי לקרוא שוב את ההודעה הראשית. היא אמרה שהם עושים לפעמים פעם בשבוע סקס. אפשר להבין את זה אחרת חוץ מחדירה? את מבינה למה פתאם הכל נראה מוזר באופן קיצוני? ולמה צצה החשדנות?

חופ שיה

New member
ידוע לי מה זה שרלטתני

ולא ברור לי איך מהודעה של "מה" הוא הגיע לזה, בסך הכל הבעתי פליאה על המילים שבחר,בכל אופןזה המתוק של הפורום אז לא צריך לקחת אותו יותר מידי ברצינות.

גברת חו פשייה היקרה

מדובר פה על כותב/כותבת (לך תדע) שמזדיינת עם בחור, אממה לא נגעה לו בזין....נו באמת מה זה זיון אלחוטי??!!! גם אם לי היה משעמם הייתי יכות לתת פה סנאריו שיכול היה למלא שרשור של שבוע ואם הייתי מזדהה כבת הייתי יכות לסתום את הפורום... אני אכן
וזה מאוד ניכר.... אך לעיתים (ואומנם רחוקות) אני גם רציני יום משובח שיהיה לך!

חופ שיה

New member
למה נדמה לי

פתאום שההודעה שלך היתה מכוונת לפותחת ההודעה ולא אלי (כפי ששירשת) ומפה נובעת התסבוכת כולה, האם אני טועה או צודקת? וחוץ מזה מה קרה לא קנית הומור היום במכולת!? צריך הלוואה!?
בחברות אני בחורה טובה חחחחחח............

לכל הספקנים שביניכם...

אולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך וכשקראתי שוב את ההודעה הראשונה שלי הבנתי שלא הייתי כ"כ ברורה. עד כה לא הייתה חדירה (וזה מסיבות אישיות אחרות) כשהשתמשתי במילה סקס, קיום יחסים התכוונתי לסיטואציה שגם היא עצמה מאוד מזמינה. לא באתי לתת פה סנאריו ואין לי שום ניסיון לסתום את הפורום להיפך באתי ללמוד מכם וגם לשתף. בסך הכל כולנו פה עוזרים זה לזה ע"י חוות דעת כזו או אחרת. מקווה שעכשיו הובנתי יותר טוב.

לכל הספקנים שביניכם...

אולי לא הבהרתי את עצמי כמו שצריך וכשקראתי שוב את ההודעה הראשונה שלי הבנתי שלא הייתי כ"כ ברורה. עד כה לא הייתה חדירה (וזה מסיבות אישיות אחרות) כשהשתמשתי במילה סקס, קיום יחסים התכוונתי לסיטואציה שגם היא עצמה מאוד מזמינה. לא באתי לתת פה סנאריו ואין לי שום ניסיון לסתום את הפורום להיפך באתי ללמוד מכם וגם לשתף. בסך הכל כולנו פה עוזרים זה לזה ע"י חוות דעת כזו או אחרת. מקווה שעכשיו הובנתי יותר טוב.

עם האקס שלי שכבתי שנתיים

ולא עניין אותי להסתכל על הזין שלו. אז לא הסתכלתי. למרות ששכבתי עם 3 גברים שונים,אני לא יכולה להשוות בין אברי המין שלהם. אז יש גם אנשים כאלה

קוקי את רוצה להגיד שלא

היה שום מצב אינטימי שבו גם אם לא ממש בא לך או עניין אותך להסתכל על הזין שלו פשוט ראית אותו? כמו למשל מקלחת ביחד?...

מקווה שעכשיו הבנת אותי

אני מניחה שאם היינו מצליחים לקיים יחסים מלאים אז היה לי איזשהו מושג לגבי הגודל... ו...(לצערי) מסתבר שאפשר להיות עם גבר שנה שלמה מבלי להכיר כל חור ונקב בגופו...הייתי מאוד רוצה שיהיה אחרת ושגם הוא יכיר כל חור ונקב בגופי אך לא כך הדבר. פה אני מעלה בעיה פשוטה יחסית של זה שהוא לא נוגע לי בחזה אני אפילו לא מצליחה לדמיין אותו נוגע בי באיזורים אינטימיים יותר... וזה עוד יותר מעציב אותי כי למעשה אני מרגילה את עצמי לפחות, הרבה פחות ממה שהייתי רגילה וממה שהייתי רוצה שיהיה. כנראה שאצלי האהבה חזקה מספיק, אצלי כנראה שרק אם אראה שאין שום מוצא ואחרי שאדע שניסיתי הכ-ל רק אז אפרוש.

י ו א ב

New member
באמת סליחה - אבל

מה עשיתם שנה? חמודה - עוד כמה חודשים ככה ותפסיקי לחשוב הגיוני (מרוב חרמנות)... נראה לי שכבר עכשיו את מתחילה להרגיש את זה... תחתכי באמת נראה לי שמשהו כאן לא הגיוני. גם טיפול (בכזה מצב קריטי) עשוי לקחת הרבה מאוד זמן - יש לך זמן לחכות? גם מה שהזכרת קודם (מעביר ערוץ כשמראים סצנה ארוטית) לא נשמע הגיוני - זה כבר ממש חולני (סליחה על הבוטות) את נשמעת בחורה שאוהבת ונהנית מסקס - פשוט תפסידי הרבה וכל הסיפור הזה לא יגמר טוב.... חבל

thrall

New member
מותק, יש לך בעיה רצינית

לדעתי או שהוא מתבייש בגודל, או שהוא סובל משפיכה מהירה, דבר ניתן לפתור, את עניין הגודל לא ניתן

סמיאגול

New member
אני במקומך הייתי מעיף אותו

כי מי שמפחד לגרום הנאה לבת הזוג שלו לא יכול להיות שהוא אוהב אותה.

forestdevil

New member
טווווובבב....... שנה? כלום?!

הלוווו. חשבתי שהיה משהו והוא פשוט ביישן ועכשיו אני מבין שכלום בעצם, את ממש אונסת אותו. את לא מבינה שמשהו לא בסדר אצלו? או שתדברי איתו או שתלכו לטיפול או שניהם ביחד או שתגמרו עם זה וחפשו חיים אמיתיים. כשענית שאת הראשונה ועד היום כלום לא היה לו כמעט ברור לי שהוא הומו. גיל 20....

VIRTUALIZER2

New member
אני לא נוהג לחשוף פרטים על חיי

האישיים, אבל את צריכה להתעודד בזה שלפחות יש לך חבר. כי יש אנשים שנמצאים במצב יותר גרוע משלך, אני מקווה שהבנת למה אני מתכוון.

למעלה