alfalf

New member
זמן לא תמיד מהווה תרופה

בואי נעשה סדר בכמה דברים: לגבי האינטימיות - אם יש לו בעיה בתחום הזה (וזו רק אפשרות אחת מני רבות), לא בטוח שזמן פותר אותה. זה לא משהו שמתרגלים אליו אלא משהו שלומדים אותו. אם הוא לא למד לחוות קרבה (נפשית או פיזית) לאחרים הוא צריך להתחיל. יתכן שכדאי לפנות לייעוץ בנושא הזה. אולי ייעוץ זוגי ואולי שהוא ילך לפיסיכולוג לבדוק את עצמו (ואין בזה כל פחיתות כבוד). לגביך את - צר לי לאכזב אותך, אבל אני לא בטוח שמה שאת מגדירה כידיעה ברורה הוא נכון, בדיוק כמו שאני לא יודע אם הוא לא נכון. מה שאני מציע לך זה לבחון שוב את הנחות הייסוד שלך. אולי את צודקת ואולי לא. אני בטח לא מתכוון להחליט בשבילך. אבל הבהרה נוספת לגבי אוננות: אוננות היא צורה נוספת של קיום יחסי מין. אין פה שאלה של מותר ואסור. כל עוד את לא פוגעת באחרים, הכל מותר. אולי את חושבת שאם את מאוננת את פוגעת בחבר שלך, אבל זו שטות לחשוב ככה. אולי את חושבת שאם תקיימי יחסי מין טובים איתו לא תצטרכי לאונן. גם זו שטות. במין חשוב שיהיה גיוון. כיוון שאת יודעת ומצליחה לאונן (ותתפלאי לדעת, אבל גם את זה צריך ללמוד ולא כולן יודעות איך), וגם אוהבת זיונים, אין צורך להמנע מהאחד מהם אם השני מצליח. המחשבה שבני זוג שמקיימים יחסי מין תקינים לא מאוננים היא טעות נופצה מאד, ואני מקווה שתשני את הגישה שלך כלפיה.

גם אני קראתי את הרוב

ומה שנראה על פניו שיש לבחור שלך בעית אינטימיות רצינית. הן אינטימיות רגשית והן אינטימיות מינית. לא תמיד זה חייב ללכת יחד אבל נראה שכך זה אצלו. אם יש לזה פתרון? אני מניחה שיש בטיפול פרטני. למרות שקשה מאד לשנות תווי אופי בסיסיים. רק שאולי זאת הדרך היחידה למי שלא יודע לתת ביטוי לתחושותיו ולמשיכה שהוא חש כלפי בת-זוגו וחייב איזה "ניעור" (אמר כאן מישהו) מקצועי ורציני. כלומר רק דיבורים מצידך נראה שלא מספיקים ולא ישנו את התמונה.

forestdevil

New member
לא נעים לי לשוב ולהזכיר, אבל

מהרגע הראשון שקראתי את העניין עלו בי זכרונות בסיפורים ששמעתי מחברים שלי שהיו "סטרייטים לחלוטין" ללא שום זיקה או קמצוץ הומוסקסואליות אך לאחר שנים הם בהחלט יכולים היו לומר בדיעבד שהם לא נמשכו לנשים שהיו איתן, ויותר מכך, היתה להם רתיעה מסימני הנשיות (ציצי למשל). אין תמיד ואין אף פעם! אני לא אומר שזה זה, אבל הידיעה הגמורה שלך לא אומרת כלום. את נשמעת בחורה מדהימה שמאוד מעוניינת להשקיע בקשר, אבל לי נשמע שלבחור שאיתך יש בעיות לא גמורות עם עצמו בעיקר. אני לא רוצה לפגוע, אבל כשהייתי עם בחורות שהרגישו שאני לא נמשך אליהן (ובאמת לא נמשכתי אל חלקן)הן שאלו אותי אם אני באמת נמשך אליהן. מכיוון שללא קשר למשיכה מינית, לא רציתי לפגוע להן באגו וחלקן באמת היו בחורות מדהימות עניתי תמיד שכן. "וודאי שאני נמשך אלייך, את חושבת שאני הייתי כאן אם לא הייתי נמשך אלייך?" בנסיון להרגיע את עצמי בעיקר... נסי לתקוף את הבעייה מכיוון אחר. במקום לשאול אם הוא נמשך אלייך, "כן או לא"? תשאלי אותו מה האיבר שעושה לו את זה בגוף שלך, לאיזה איבר או איזור הוא נמשך ביותר, ולמה זה כך... שיסביר. זה יכול להיות חלק ממשחק מקדים. זה מאוד מחרמן לשמוע שמישהו מתאר אך גופך בצורה תאוותית. ואחרי זה, מכיוון שסיפרת כי מפריעה לך ההתעלמות מהחזה (אם הוא לא הזכיר אותו) תשאלי אותו "ומה עם החזה שלי"? תנסי לראות אם יש מישכה או סלידה מבויישת. יכול להיות שהוא נמנע מלגעת בחזה מכיוון שאיפה שהוא בחייו אמרו לו שאסור, מכיוון שהוא נמשך אליו יותר מידי ולא רוצה לגרום לך להרגיש "זולה".... כל אחד עם השטאנצים שלו... לכל אחד דפיקות מסויימת או אם תרצי, ייחוד. אני אישית לא מבין איך אפשר לא לפנק חזה, אבל אני לא מבין הכל ואני גם לא מבין למה בחור יכול להמשך דווקא לגברים... כל אחד שונה. תנסי. אם בכל זאת את ממשיכה להיות מתוסכלת אני אמליץ לך להמשיך הלאה. כמובן שאם את אוהבת אותו מאוד תישארי, אבל זה עניינך, אני לא הייתי יכול להשאר בקשר ממושך עם מישהי שלא תסגוד לגופי לפחות כמו שאני אסגוד לה. השדון.

אני יוצאת אבל מנקודת הנחה

שאם עד היום הוא לא עשה את זה עם אף אחת אחרת ולא הגיע גם לשום מצב אינטימי אז כנראה שאיתי זה באמת אמיתי והוא כן נמשך רק שנורא קשה לו לבטא את זה. השאלה שאתה אומר שאני צריכה לשאול היא בהחלט במקום וגם יכולה לבוא כסוג של משחק מקדים אבל גם את זה אין בינינו (לצערי) המשחק המקדים שלנו הוא נשיקות ו...חיבוקים
ואם הוא נותן לי לעשות לו אז גם מסאז/ ולעיתים גם אני מקבלת בחזרה. אתה מבין אני חושבת (וכמעט בטוחה) שאם אני אבוא ואשאל אותו שאלה כזו הוא יסתכל עליי במבט תמוה ויחשוב שנפלתי מהשמיים. דפיקות או ייחוד כרגע זה ממש לא משנה לי כל עוד אין לי את הדפיקות או את המיוחדות הזו לא ממש משנה לי איך יקראו לזה. עם כל האהבה שאני חשה כלפיו ועם כל הרגשות והתשוקה העזה אליו ולגופו אני בטח לא אמשיך הלאה אל עבר העתיד הרחוק שאנחנו מדברים עליו אני לא רוצה להתעורר בעוד כמה שנים ולהיות עוד אחת מהנשים המתוסכלות האלו שמספרות לחברה הטובה שלהם שהבעל שלה לא נוגע בה ושהם נשארים יחד רק בשביל הילדים....אולי קצת רחוק אבל צריך לקחת גם את זה בחשבון. ובטח ובטח עכשיו שאני צעירה ויש לי את החשק והרצון לעשות אהבה עם בן זוגי. נוצרה בי הרגשה שעצם הרצון הענק הזה לרצות אותו זה איזשהו חטא או פשע אם כך אז אני החוטאת הכי גדולה ביקום כולו כי לאהבה שלי אין גבולות עד שמגבילים אותה........

boldtype

New member
קודם כל תעשי סדר

נראה שמהצד שלך (חוץ מפגיעה באגו) אין בעיה. כדאי לברר איך זה נראה מהצד שלו. דברי איתו באופן ישיר, תשאלי אותו אם הוא חושב שיש בעיה בזה שהוא מסרב לגעת לך בחזה. אם הוא חושב שיש בעיה, יש לכם על מה לדבר, בהתחלה ביניכם, וכנראה שהוא צריך להפגש עם פסיכולוג טוב. אם הוא לא חושב שיש בעיה, אז תעזבי אותו, אחרת תצטרכי לחיות עם בעיה שרק תלך ותגדל עם הזמן. חבל על החיים שלך.

Lotan14

New member
אוי זה ממש סיפור עצוב..

אולי הוא מתבייש מגודל איבר מינו, ואולי מכיוון שאת הראשונה שלו הוא מרגיש לא בנוח אולי הוא פשוט לא יודע מה עושים והוא מתבייש מזה אבל המצבים שסיפרת ממש מוזרים אם את גוררת לו את היד... מוזר מאוד אולי הוא עוקב אחרי ספר חוקים כלשהו שאומר שאסור להיות אינטימי מדי או משהו כזה

הוא באמת טוען לא מעט

שאין לו שום ידע ואני מסבירה לו שאין ממה לפחד שאנחנו ביחד נלמד את הכל מהתחלה ונדע מה טוב אחת לשני ושאין לו מה להרגיש "מאויים" מהניסיון שלי (שהוא לא כזה ניסיוני). איפה יש ספר כזה? תביא לי אותו אני ישמיד אותו!!!

חיבוקון

New member
עצוב מאוד! אני לא הייתי נשאר איתו

על כל הכבוד לאהבה, תשוקה זה התבלין המרכזי בתבשיל היפה הזה שנקרא אהבה. אחרי שנה הוא לא מראה סימינם של מיניות? אז: או שהוא לא אוהב אותך! או שהוא עבר בעבר איזה אירוע טראומטי (שלא נדע) או שהוא הומו ועדיין לא יצא מהארון או שהוא אהבל :) הקיצר אחרי שנה שהוא התנהג כך אני הייתי חושב קצת על העתיד, שכן עתיד בלי תשוקה מטורפת המורכבת מזיון מדהים ומשחק מקדים מפתה אין עתיד! יאללה תמשיכי הלאה, יש הרבה דגים בים שישמחו מאוד כשתתפסי יוזמה ותרדי להם

thrall

New member
אולי הוא לחוץ?

אם לך יש ניסיון ולא אין, אז זה באמת מלחיץ, הוא בטח מפחד לא להיות מספיק טוב ושלא יספק אותך? אולי הוא גם חושב שיש לו איבר קטן? חשבת על זה? אני מציע לך לגשת איתו לטיפול אצל פסיכולוג כמה פגישות

אני מבינה את האפשרות שהוא יכול

להיות לחוץ מזה אבל באמת שאני עושה את הכל כדי שירגיש הכי בנוח והכי רגוע שיש כי ממש לא מפריע לי חוסר הניסיון שלו ואני לא מרגישה מעליו בשום דרך בגלל הניסיון שלי. אם הוא חושב שיש לו איבר קטן לא עדיף שישתף אותי ואז שנינו נוכל להחליט ביחד? זה קצת מטריד לשכב עם מישהו שהוא במקרה גם הבן זוג שלי אבל משום מה עדיין לא ראיתי את האיבר שלו (בכלל!!!)

thrall

New member
אז אני מציע לך להסתכל

ולראות, דרך אגב בחדירה, אם היתה בכלל זה גם משהו שאל הבנתי,, מה את הרגשת? זה הספיק לך? הוא מילא אותך? כולם רוצים שיהיה להם יותר גדול (אולי חוץ מבארי לפי השמועות שרצות פה) אבל יש כאלה שזה מוצדק אצלם כי יש להם ממש פיצי ויש כאלה שזה זה סתם אגו גברי דפוק שפועל אצלם (הרוב
)

חופ שיה

New member
מאיפה בא לך ה- "שרלטן" ??

לרגע חשבתי ששנה הם חברים ולא היתה חדירה ומכאן הפליאה (בטח לא לצון) מקריאה חוזרת של ההודעה הראשונה מסתבר שהם כן קיימו יחסי מין מלאים אז עכשיו אני מבולבלת כן ראתה/הרגישה או לא !? בכל אופן אם היתה חדירה איך את לא יודעת להעריך את גודלו למרות שלא ממש ראית את זינו ? מה אין לך אפילו הערכה? ואיך בכלל אפשר להיות אם גבר שנה שלמה בלי להכיר כל חור ונקב בגופו!? אני לא הייתי מסוגלת להחזיק מעמד כל כך הרבה זמן, גם לא בשם האהבה. אני יכולה להבין שלפעמים אהבה מנצחת אבל יש גבול לכמה אני אסבול בשם האהבה. אני חושבת שהמערכת היחסים הזאת מתסכלת אותך מאד מאד ומאמללת אותך ולא כך צריכה להראות אהבה בין שניי אנשים, אני מזמן לא הייתי שם כזוגתו אך כחברה הייתי נשארת לעזור לו לצאת מהפלונטרים של עצמו אם היה לו רצון מבחינתו (תרתי משמע). מקווה שדברים יראו אחרת ושתדעי רק אושר ועונג.

למעלה