י ו א ב

New member
איכשהו נראה לי שאתה קצת

עושה מהבחור אדיוט... גל אמנם בוטה מאוד - אבל בגדול צודק.... לא מדובר בילד בן 10, נכון? אנחנו מדברים כאן על בחור שאולי לא עשה הרבה (חסרות שעות סקס...), אבל בטח ראה (סרטים...), שמע (סיפורים,חברים רדיו או השד יודע מה), קרא ( מגזינים, ספרים, אנטרנט וכד') - אז הוא חושב שלגעת בחזה יעליב אותה??? (בעיקר כשהיא מובילה את היד לשם - הוא חושב שסתם כבד לה ?) לא יודע.... נראה לי יותר מסתם ביישנות וחוסר נסיון. להתנשק הוא מתנשק? אחרי שנה?? מצטער יקירתי לא רוצה לבאס אותך - נראה לי קצת אבוד...

יואב, אידיוט הוא לא אבל תתפלא לדעת

שלפחות ממה שהוא אמר לי באחת מהשיחות הוא לא ראה שום סרט שקשור לנושא לא שמע כלום שקשור אולי רק מחברים ואני בטוחה שהוא גם לא קורא בעניין זה פשוט לא מעניין אותו!!! להיפך לפעמים שהוא מזפזפ בטלויזיה ובמקרה נתקל באיזה סרט עם סצינה אירוטית או נטו סקס הוא לא מתמהמה אפילו לדקה הוא מיד מעביר, כשהוא שומע איזו פרסומת קצת גסה ברדיו הוא מיד מעביר תחנה... להתנשק הוא מתנשק (תודה לאל) אבל אחרי שנה אני מצפה לקצת יותר מגיע לי לא??? וזה בסדר אתה לא מבאס אותי יש מי שעושה את זה יותר טוב...

תותית, גם לנוAה נראה

שזה אולי סוג של ביישנות. במחשבה שניה נוAה חושבת שזה מוזר מאוד כי זה בקיצוניות גדולה מידי, כלומר גם אחרי שנה הוא עדין לא משוחחר. אולי... אולי הוא עבר בכל זאת טראומה מינית כמו שהקוקיה אמרה ואת לא יודעת על זה? קשה להסביר את זה אחרת מכיוון שאת איתו שנה ואפילו לא ראית אותו בעירום. ולפי דברייך הוא לא מסוגל לראות ולשמוע כל מה שקשור בסקס. יש לנוAה כמה שאלות רקע. איך הדימוי העצמי שלו? איך הוא מתנהג בחברה? הוא ביישן רק איתך או באופן כללי? שוחחת איתו על הדברים שמפריעים לך? איך הוא הגיב? כל הכבוד על הסבלנות שלך אליו. נוAה מקווה בשבילך שבסוף יהיו פירות.

הנה כמה תשובות...

הדימוי העצמי שלו ממש בסדר בסה"כ הוא גבר שנראה טוב (ואני עצמי עדיין מתפלאת על חוסר הניסיון שלו) בחברה הוא די פתוח אבל יש לו גבולות ומעצורים. באופן כללי הוא לא ביישן אבל שוב זה רק עם החברה הקרובה אליו ואיתי הוא גם נפתח אחרי כברת דרך ארוכה שעשינו אבל לטעמי הפתיחות הזו לא מספיקה. אני מקפידה לשוחח איתו ולשתף אותו אבל לפעמים יש רגעי שבירה שבהם אני כבר מרגישה שאני לא מסוגלת להתמודד עם המצב. והסבלנות הזו נובעת רק מהאהבה העמוקה שיש לי אליו בלי זה אני בטוחה שכבר לא היינו יחד היום...

גל, בחרתי לשתף אתכם ולהתייעץ

ואני שמחה על כל תשובה שנאמרת פה. כל אחד מאיר את עיניי בדרך כזו או אחרת אז בבקשה אל תתקוף את אמה ולא אף אחד אחר. כל תגובה שנאמרת פה תורמת לי ומשמחת אותי אפילו רק על כך שזכיתי ליחס מכם.

אמה יכול מאוד להיות שאתה צודק

אומנם אנחנו יחד כבר קרוב לשנה אבל הוא טיפוס נורא סגור וכנראה שכל הניסיונות שלי לגרום לו להיפתח עולים בתוהו. מכל מה שאמרת הכי נשמע לי הגיוני שאולי הוא חושב שזה יעליב אותי אם הוא ייגע לי בחזה אולי פשוט אין לי ברירה אלא לשאול אותו באופן היכ ישיר וגלוי למה הוא לא נוגע?

היו עוד אנשים שייעצו לי לגשת

לטיפול אבל אני לא פשוט לא רואה אותנו בדרך לשם. את האמת אני מעדיפה שזה יסתדר בינינו ללא כל גורם שלישי ואם לא תהיה ברירה אז עם כל הצער שבזה אני לא חושבת שטיפול יעזור...
תודה

לא להחליט מראש שטיפול לא יעזור!

לעיתים דווקא הכנסת צד שלישי (אפילו טיפול רק לאחד מכם) נותנת דחיפה עצומה לקשר!לא לפסול בלי לנסות.

בהחלט יש מצב שהוא ישתף צד שלישי

ויקדם את עצמו בתחום זה לבדו, או איתך. ברור לך שאת לבדך לא הגעת לשום תוצאות, וזה צפוי. כי את באה ממקום של חוסר סיפוק ממנו, ולא ממקום סבלני וטיפולי, דבר שפועל מיד לרעתך, ואינו בשליטתך. רק בגלל הדבר הקטן הזה מטפל יכול לעשות הרבה יותר ממך, בלי קשר לכמה את סבלנית ומוכשרת.

גם אותי העציב לקרוא../images/Emo10.gif

ולא בגלל מה שאת מתארת אלא בגלל הדרך שבה את מתארת את זה...התיסכול והייאוש...
נשמע לי שממש איכפת לך, שאת רוצה לשנות...עד כמה דיברת איתו על זה? מה הסיבה שאין לו נסיון? מה היה לפנייך עבור הבחור?

דיברתי איתו על זה והמון!

לא בפתיחות גמורה כי קצת קשה לי מצידו עקב חוסר שיתוף פעולה, אבל בהחלט דיברנו והבהרתי לו שלא משנה עד כמה הקשר שלנו נהדר ומקסים קיום יחסים עבורי הוא חלק בלתי נפרד ממערכת יחסים (ובתור אחת שהייתה רגילה לקיים יחסים כמעט כל יום זה שינוי פשוט גדול). הוא לעומת זאת טוען שזה לא הכי חשוב ולעיתים אני מסכימה איתו נכון חשוב שתהיה הרמוניה ואהבה אבל זה חשוב לא פחות ואפילו יכול לתרום המון ולהביא את הקשר שלנו לשחקים, הוא כאילו מסרב לקבל את דבריי. הסיבה שאין לו ניסיון, לפניי לא היו לו שום קשרים רציניים, אפילו בכלל לא היה כלום.

לא צריך קשרים רציניים כדי לצבור

נסיון. יש פה כנראה בעיה עמוקה יותר מכפי שרואים. אני חושבת שהשיחה שלכם רק הרתיעה אותו יותר (כיוון שהדגשת כמה זה חשוב לך) והוא נכנס למגננה. לכן הוא מסרב לקבל את מה שאת אומרת. יש פה בעיה עמוקה לפי מה שאני רואה, לא משהו שיפתר ביום או שיחה אחת.

תותית. עם כל הצער,

לא נראה לי שתקבלי פה עצת קסם, או שיטת שלושת השלבים והבעיה תיפתר. לפי דברייך עשית את הכל והוא עדיין בשלו. לפעמים יש צורך אולי בניעור רציני, מכה חזקה ואז אולי תהיה התעוררות והבנת החשיבות. אני מתכוון שאולי תקחי אותו לשיחה, תגידי לו שאת לא מסוגלת יותר ככה ותודיעי לו שאת עוזבת אותו. אולי הוא יבין את גודל הבעיה. אולי הוא יתחיל לדמיין אותך מזדיינת עם מישהו אחר ואז הוא יתעורר. ואם גם זה לא יעזור וטיפול לא בא בחשבון, אולי באמת כדאי לנטוש מאשר לסבול... מצטער.

גם אני לא שכן אם הייתי דוגלת

בשיטה הזו כנראה שמזמן לא היינו יחד או שפשוט הכל היה הולך ומתדרדר או נעשה מתוך חובה ואלו דברים שאמוריל להגיע מאהבה ורק מאהבה ולא משום חובה כזו או אחרת.

למעלה