liran b

New member
אדום עולה עולה!!

אבל לא של מילאן!!!! אלא של האדומה היחידה ביבשת!!!!!!!!!!!!!! הפווווווווווווועעל!!!!!!! תל !!!!!! אביב!!!!!!!!!!!!! החבייירה מאופא לא רצו לבוא לישראל.....אז ישראל באה לאירופה!!

מורנוש15

New member
אדום עולה!!!

זה היה כזה ברור... אויי כמה שזה היה כזה ברור.. מי יכול עלינו?! אפילו את מילאן הבסנו... כול מה שנשאר לי להגיד זה ... הגביע הוא שלנו!!! נפגש בגמר... באהבה מורנוש האדומה!!

danistar

New member
הנה איפוא אני עכשיו אדומים שלי ../images/Emo24.gif

הוי אדומה שלי .. אני בגן עדן .. אני פשוט בחלום ואיזה חלום ... אויש הפועלללללללללללללללללללללללל
אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם בדרך לסן סירו ... דני

אננדה

New member
הקבוצה הגדולה../images/Emo23.gif

הקבוצה הגדולה בכל הזמנים!!!!!!!!! ה-פ-ו-ע-ל ת-א 2001 - 2002 !!!!!!!!!!!
- תודה לך הפועל !!!

!PuMiCkY

New member
מ-ז-ל---ט-ו-ב---!!! ../images/Emo23.gif

יאללה הפועל
אני מאושרת!!! החיוך לא יורד לי מהפרצוף!!!
אוהבת אותך הפועל!!!!!
עדי

yotam123

New member
כדאי שתאמין כי אנחנו בדרך למילאן!!!

או הו או הו איטליה אדומה. הפועל היא הדבר הכי טוב שקרה למדינה הזאת בשנה האחרונה וכדאי שגם תמשיך ככה כי אחרי שתי קבוצותה איטלקיות אחת אנגלית ואחת רוסית, אין עלינו אדום עולה באש ובמים אדום עולה עד ראש השמים!!!!!!!!!!!!!! אנחנו בדרך למילאאאאאאאןןןןןן!!!!!!!!! תודה לך קלשצ´נקו תודה לך קשטן תודה לך הפועל!!!!!

voguemaster

New member
עכשיו כל מה שנותר זה

עוד שלוש סוגים: ספרדית (ולנסיה), גרמנית (דורטמונד) וכמובן הולנדית (לא, לא פצצה הולנדית למרות שבא לי, אלא פ.ס.ו או פיינורד) אני חושב שהאדומים יהנו מהרבה גבינה איטלקית וכו´, בביקור שלהם במילאנו, וד"א, סאן סירו, מדהייייייייייייייייייייייםםםםםם!! אלי נ.ב לא כמו הסנטיאגו ברנבאו

opherk

New member
לא יכול לכתוב, רועדות לי הידיים ../images/Emo23.gif

הפועל ת"א 1, מילאן 0 !!!!!!!!!!!!!!!! מי זוכר את צ´לסי, לוקומוטיב, פארמה..........
הפועל ת"א קבוצה אש
הפועל דוהרת לחצי גמר גביע אופ"א

MoonSoFast

New member
לא ייאמן!!!!!!!!!!!!!

ההישג הזה....הבלתי ייאמן הזה..... ובעלי.....בעלי לעתיד שמעון גרשון...... אוי!!!!!!!!!!!!!!!!! היום נשברה אצלי כוס בבית....בדקה ה32...! אולי בגלל העובדה שמי שהעיפה את מכבי חיפה היא לוקומוטיב מוסקבה נתנה להפועל עוד מוטיבציה. אולי בגלל הצהוב-כחול ההוא, המאוס ההוא שהתנוסס בגאון ובשחצנות על גבי החולצות של פארמה היא שנתן לאדומים שלנו אש בעינים הכחולות של בעלי ושל כל השחקנים ובעיקר באלו של ניר רחמין. עכשיו, כשהפועל מול מילאן הגדולה ואין לנו תירוץ ללמה ניצחנו(הרי עד פה כולם ניסו למצוא סיבות לא?) עכשיו מצאנו את הסיבה.... הפועל ת"א פשוט יותר טובים. נו...ככה זה שאתה אימפריה. אימפריה א-ד-ו-מ-ה.
|באג

Mariguella

New member
כרטיסים למילאן

איזה יופי!!!!! אנחנו גרים בחו"ל (ואת המשחק ראינו עם חבורת איטלקים, היו קטעים) כמה שאלות: - (1) באיזה שערים (בסן-סירו) יושבים אוהדי הפועל? אולי נצליח לקנות פה. (2) מתי מתחילה מכירת הכרטיסים בארץ (למקרה שלא נצליח פה)? (3) אצל מי אפשר לקנות כרטיסים בלי דיל של כרטיס טיסה (שבו אין לנו צורך)?

voguemaster

New member
בחייך אל תהיה מצחיק! ../images/Emo13.gif

יש לך בערך 80,000 אפשרויות ישיבה שם (טוב אולי טיפה פחות). אני בטוח שלא תהיה לך בעיה למצוא את היציעים של הפועל...
אלי

Mariguella

New member
כן, אבל ,

כשקונים כרטיסים *לא* בארץ (ששם מוכרים רק לשערי הפועל), צריך לדעת לאיזה שערים לקנות, שלא נמצא עצמנו מוקפים באוהדי מילאן, נכון?

שמאלני

New member
הפועל ת"א שחקה כל כך...

חרא,מה זה חרא זה לא מילה. מילאן היו צריכים לקרוע את הפועל,לפרק אותה לחתיכות. כל התקפה של מילאן כמעט היה שער,ועוד שלמה שרף אומר שמילאן לא משחקים טוב. איך הוא קרע אותי שהוא אמר זאת,משום כך השחקנים המגעילים של הפועל לא שמחו בסיום המשחק. כי הם יודעים שהם שיחקו זוועה,לא כמו שהם שיחקו בפארמה. מה ששחקני הפועל עשו זה לא בונקר,זה יותר גרוע. הם ניסו להרחיק כדורים,אבל מרוב שהם זבלים הם לא הצליחו להרחיק שום כדור. אפשר להגיד כמו שהיה בלונדון,שהפועל נצחה היום בזכות אדם אחד,שביט אלימלך. השוער הזה משהו לא מהעולם הזה,הוא בכלל של מכבי. צריכים שהוא יהיה שוער נבחרת,כבר חשבתי הנה השער. הוא הציל מהקו כדור ש-100% היה אמור להכנס. אבל מה שבאמת בטוח,שבסן סירו אין פשוט אין לכם שום סיכוי שבעולם לעבור את מילאן. בקפריסין בקושי הצלחתם,אז בסן סירו בכלל תספגו. חכו שאנדרי שבצ´נקו,מלדיני ואינזגי יחזרו,תחטפו על הראש.

!PuMiCkY

New member
חחח... ../images/Emo6.gif../images/Emo51.gif

לרגע ציפיתי שתגיד שהם שיחקו מצויין... NOOOOOOOOOOOOOOOT!!! חח... זה היה כל כך ברור שתגיד שהם שיחקו חרא... אלא מה
כשמקנאים קשה להודות באמת...
... מה לעשות... תאכל ת´
... יאללה הפועל מלחמהההההה!!! עדי

שמאלני רק מילה אחת לך תודה ../images/Emo57.gif

ואתה יודע למה ? כי כל מקללי מברכי . נכון הם לא שיחקו טוב . והשחקנים ממילאן שיחקו יותר טוב . אבל בסן סיירו . בעזרת השם בעזרת האמונה והתפילה שלי .הלואי הלואי נעבור אותם. ובנתיים השמחה היא שלנו 1 0 קטן לנו . בעזרת ההאוהדים ובעזרת אלה שלא . שבליבם פנימה קצת מקנאים לא? בעזרת האופטימיות והאמונה . נעבור את מילאן בסן סיירו מה דעתך על 1 0 קטן לנו? מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

danistar

New member
כינרת אדומה שלנו ../images/Emo24.gif

כמו ששמת לב בעבר אני לא מגיב למקניטים קטנוטניים למיניהם .. לפי ההודעה הקודמת שלי שמת לב איפה אני עכשיו והנה מה שרץ אתמול באמצע הלילה במרכז הכרמל בחיפה ( כן חיפה ) .. בחור משוגע שלאורך כל הדרך לבילוי אחרי המשחק , רוקד ושר : כולם יודעים שמילאן אדומה
, מילאן אדומה
, מילאן אדומה
.. וכל זה תוך כדי הריקוד של זורבה היווני
.. היה נחמד .. רצו להביא משטרה ..
בקיצור הירוקים מחיפה ( אלו שקיבלו מתנה ניצחון רק שישתקו ) לא האמינו שזה קורה להם .. אצלהם ... חיפאי משלהם שר ורוקד להפועל תל אביב .. חחח כי .. כולם יודעים שמילן אדומה .. מילאן אדמה .. חחחחחח אוי איזה חלום אדום ומתוקקקקקקקקקקקקקקקקקק , שלא יגמר לי ...
מאחל לכולם סוף שבוע אדום מתוק ונעים דני נ.ב איפה הגמר השנה ?? גביע|

למעלה