benyacov

New member
../images/Emo123.gifפוקסיונרים

אין לכם מה לחפש בסן-סירו נאצים

voguemaster

New member
מה הקשר לנאצים ?

יא מעופף..
אל תשכח שכולנו יהודים. כנראה שלמילה "נאצים" אין משמעות מיוחדת עבורך, you oximoron!! אלי

על האש

New member
מילאן מי זאת לעזאזל מילאן?../images/Emo3.gif

נגמרו לי הסופרלטיבים והמילים האושר שלי אינו יודע גבולות. אני יודע שאני גמור ומת מעייפות מהחגיגות לאחר המשחק וההישג הזה שרק גדל ממשחק למשחק בארופה.באמת שאין לי הרבה מילים לתאר את הרגשתי. אבל היכן שהנמצאים שם גם אני נמצא,גבוהה למעלה בשמיים,במקום שהאושר נראה מקרוב. שיהיה לנו המון המון בהצלחה בסן סירו אפשר וצריך לעשות את זה!. ואיך אני יתאר את הרגשתי עם נעפיל לחצי הגמר?. אני מעדיף לשבור את הראש שזה יקרה
עד המוות הפועל!

קמע שלי מתוק עשינו את זה ../images/Emo25.gif../images/Emo23.gif

באדבוי עשינו את זה. אומנם הייתי במתח כל המשחק. לא נתתי לאף אחד לדבר על ידי. כל המשחק קיססתי ציפורניים . ופתאום אבוקסיס משום מקום נתן את הכדור לקלצנקו. גוללללללללללללל. עמדתי . כמעט נפלתי . לא האמנתי . שאלתי באמת גול? ואז קפצתי ושרתי תודה תודה לך באדבוי קמע מתוק שליי. תודה לאדומים שלי תודה לאלימלך שבשביילי הוא המלך . ראית איך קפץ לכדור?כאילו חתול הקופץ על צייפור מזדמנת. הנה הארוחה . תודה תודה לכם אדומיים שלי תודה לקשטן הגדול מכולם. המון נישוקים וחיבוקים לקמע המתוק שלי לאדומים. לאוהדים הנפלאים. תודה לך אלוהים שבשמיים ששמע תפילה קטנה .שבשביל הארץ הקטנה שלנו נתן שמחה גדולה . מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

צונצלה

New member
הצעת יעול

אני מציעה שכל משחקי הפועל נגד קבוצות בינלאומיות תהיינה במגרש ביתי ................אל תשאלו אותי למה . תשאלו את פורמן הוא יצטרך לחשוב היטב ולתת תשובה חכמה אני סומכת עליו אדום עולה ,אדום עולה ,עולה עולה עולה ....

ליאון 22

New member
../images/Emo49.gifמהירוקים אבל מכבי חיפה אלופה

מזל טוב להפועל ת"א לרגל הניצחון על מילאן במשחק הראשון. עם כל הכבוד לאוהדי הפועל ועם כל הכבוד לקבוצת הפועל אל תשכחו שהקבוצה הטובה במדינה הם מכבי חיפה והאוהדים הטובים במדינה הם של מכבי חיפה. רק שלא תשכחו כל האדומים שמכבי חיפה היא לא מילאן ולא פארמה ולא לוקומוטיב וגם לא צ´לסי מכבי חיפה ניצחה אותכם בשתיים משלוש מפגשים וחיפה בעבר גם הגיעה לרבע גמר. אז אל תרימו את האף יותר מדיי לשמיים לכל האדומים.

ליאון...

קודם כל , תודה רבה על הפירגון. רק על כך תבורך אחי. דבר שני , אני חייב להגיב לך על ההשוואה שלך בין ההישג של מכבי חיפה שגם הגיע לרבע הגמר. אז ההשוואה שלך ממש לא במקום. רק שתבין , גביע אופ"א הוא קשה מגביע המחזיקות. חוץ מזה , שמאז עברו כמה שנים וכיום גביע אופ"א זה בעצם איחוד של אופ"א ומחזיקות , ובנוסף לכך באופ"א משתתפות גם הנופלות מהסיבוב הראשון של ליגת האלופות. ככה שאיך שלא תסתכל על זה , ההישג של הפועל תל אביב הרבה יותר ענק , עצום ואדיר מההישג של מכבי חיפה אז. בברכת שבת שלום, שי

danezeq

Member
הקהל של מכבי חיפה טוב?? חחחחחחחחח

הקהל של מכבי חיפה הוא פשוט נמושה - קהל שהורג את עצמו - שדוחף את עצמו ומועך את עצמו על הגדר, שמפסיק משחקים באמצע מרוב דאגה (בדיוק כמו הפועל חיפה) איך אפשר להשוות את הקהל של מכבי חיפה לזה של הפועל? זאת ליגה אחרת. אני בכלל לא אכנס לוויכוח - רק שתביני - אני בכלל לא אוהד הפועל...

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאדום עולה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ממש לא יאומן !!!! הישג אדיר , שהופך להיות ענק יותר ויותר ממשחק למשחק. משחק גדול של ההגנה , משחק ענק(שוב) של שביט אלימלך , גול גדול של קלצ´נקו מבישול נפלא של אבוקסיס והפועל שוב מנצחת !!! הפעם את מילאן הגדולה !!! אז למרות שלא נסעתי בסופו של דבר לקפריסין , אין מאושר ממני ואין גדולה כמו הפועל!!!
בברכת אדום עולה ושבת אדומה לכולם !!!!

יונית א

New member
מידע על מילנו וסן סירו../images/Emo86.gif

ניתן לקבל באתר הבא- יש לפתוח את איטליה ואת מילנו. וכמובן את האתר על סן סירו. יש שם גם קשורים נוספים. בילוי נעים.

שמאלני

New member
מה אתם שמחים? בשבוע הבא תחטפו...

אם לא תחטפו איזה חמישיה ככה מכוכבי מילאן אני בן זונה,הולך. מה אתם כל כך שמחים,אז נצחתם בקושי את מילאן בהרכב חסר מאודדדדדד. בלי מלדיני,בלי שבצנקו ואינזגי,הם כמעט קרעו אותכם. תתארו לך מה יקרה שהם ישחקו בגומלין. עכשיו חכו,יגאל אנטבי לא ישחק שם. אז בוא נראה מה יהיה לנו ביום חמישי הזה,הפועל מול מילאן. משחק בסן סירו מקומות ישיבה 80 אלף,אני מעריך שיהיו שם 50 אלף איש. מילאן בהרכב מלא,ציינתי כבר שיגאל אנטבי לא משחק? ולהזכיר לכם,במשחק שהיה ביום חמישי,שחקתם על הפנים. עכשיו תחכו שמילאן יהיו בהרכב מלא. משום כך שחקני הפועל לא שמחו,כי הם יודעים שהם שיחקו כל כך חרא,ושבסן סירו הם הולכים לספוג חמישיה. דוגרי אני מהמר שמילאן יבקיעו שלוש עד חמש גולים לשער של הפועל. היידה מילאן {מוחא כפיים} !!

די כבר עם המלחמה הזאת!

אז ככה...אני צהובה, ולמרות הכל אני שמחה שהפועל ניצחו. אני לא מבינה על מה רבים פה? הרי זה בסך הכל ספורט והקבוצה מייצגת את המדינה. אז נכון שהאוהדים של הפועל לא בסדר אבל ממש לא בסדר. אז לא צריך להיות כמוהם ולהחזיר באותה מידה! ומה זה השטויות של העתקות של שירים וכל זה... יש לי הרבה מה לאמר לאוהדים משני הצדדים אבל אין לי כוח לרשום את עכשיו. אז תפסיקו ותהיו בני אדם כי זה רק ספורט ואנחנו חיים באותה מדינה. ושיהיה להפועל בהצלחה אבל בעיקר למכבי ת"א... *אריאל מקדונלד אהבת חיי*

שמאלני

New member
נועה...

אני שמח שאת צהובה,וכאוהדת צהובה את לא צריכה לתמוך בקבוצה עלובה כמו הפועל ת"א. הם לא מיצגים את המדינה,הם מיצגים רק את עצמם. אני אישית לא רוצה שייצגו את הקבוצה שאני אוהד,וכך גם חושבים חברי אוהדי מכבי. הם בפוקס מנצחים כל משחק,אבל השבוע אין סיכוי שהם יעברו את מילאן. כל הזמן כתבתי את זה אבל הם ניצחו,ואני חייב לצין בפוקס גדול. אבי נמני נשמה !!

alon@aizen

New member
אוהד מתוסכל של איזה קבוצה אתה?

ניצחנו את צ´לסי לוקומוטיב פארמה ומילאן ועדיין יש לך מה להגיד.. מעניין איזה אימפריות הקבוצה שלך ניצחה.. ניחוש רודה.

שמאלני

New member
אוהד עלוב של איזה קבוצה אתה?

נצחתם את צ´לסי שהם היו בהרכב חסר,טסתם ללונדון שחקתם כל כך מגעיל שבא להקיא. במזל השוער שלכם תפס יום טוב אז הוא עצר 34 בעיטות. אבל רגע איך אפשר לשכוח את הקבוצה הטורכית,שרק בזכות השוער שלהם נצחתם 0-1. אילולא הוא לא היה עושה את הטעות הזאת,לא הייתם עוברים שלב. אחר צ´לסי קבלתם את לוקומוטיב,ושוב קבלתם קבוצה הפעם היא הייתה בהרכב מלא. אבל עונת הכדורגל ברוסיה הסתיימה,ושחקתם מול קבוצה שלא בכושר שיא. לאחר לוקומוטיב קבלתם את פארמה,ושוב בהרכב חסר מאוד אני חייב לצין. יצאתם בבית תיקו אפס,נראה לי המשחק היחיד שהראתם תצוגה משכנעת הייתה במגרש הביתי של פארמה,שם באמת שחקתם כדורגל יפה. אבל שוב נגד מילאן,שחקתם כל כך מגעיל מה זה מגעיל,אבל יותר מגעיל מאשר שחקתם בלונדון. כל כדור שהגיע אל הרחבה,השחקנים העלובים של הפועל לא הצליחו להרחיק. ושוב אותו סיפור כמו בלנדון שביט אלימלך היה במקום בכדי להציל כמה מצבים בטוחים לשער. לכן אני אומר לך עכשיו בסן סירו אתם הולכים לחטוף,ראיתי וכל עם ישראל ראה איך הפועל שחקה כדורגל עלוב. מחצית שניה הייתה רק קבוצה אחת,והיא הייתה בהרכב חסר. עכשיו תחכו מה יהיה לכם בסן סירו. אם אתם לא סופגים תבוסה או הפסד,אני בן זונה.

מורנוש15

New member
אז אני מבינה שאתה בן זונה?!!?!

טוב לפחות אתה מודה.... יאלללללה הפועל... מלחמה!!! מורנוש

שמאלני

New member
למה אני בן זונה, אם מילאן עברה?

הרי מילאן הולכת לקרוע אותכם,אז אני לא בן זונה.

שמאלני אמרתי לך כבר תודה ?

נראה אותכם מול מכבי חיפה . אני באמת רוצה לראות ואחר כך נדבר מכינרת אחרת האדומה והצוהלת

שמאלני

New member
כנרת אותנו הם לא הביסו 0-3...

אנחנו יכלנו לנצח אותם מה שלכם לא היה סיכוי,הם קרעו אותכם 0-3.

למעלה