אוהד עלוב של איזה קבוצה אתה?
נצחתם את צ´לסי שהם היו בהרכב חסר,טסתם ללונדון שחקתם כל כך מגעיל שבא להקיא. במזל השוער שלכם תפס יום טוב אז הוא עצר 34 בעיטות. אבל רגע איך אפשר לשכוח את הקבוצה הטורכית,שרק בזכות השוער שלהם נצחתם 0-1. אילולא הוא לא היה עושה את הטעות הזאת,לא הייתם עוברים שלב. אחר צ´לסי קבלתם את לוקומוטיב,ושוב קבלתם קבוצה הפעם היא הייתה בהרכב מלא. אבל עונת הכדורגל ברוסיה הסתיימה,ושחקתם מול קבוצה שלא בכושר שיא. לאחר לוקומוטיב קבלתם את פארמה,ושוב בהרכב חסר מאוד אני חייב לצין. יצאתם בבית תיקו אפס,נראה לי המשחק היחיד שהראתם תצוגה משכנעת הייתה במגרש הביתי של פארמה,שם באמת שחקתם כדורגל יפה. אבל שוב נגד מילאן,שחקתם כל כך מגעיל מה זה מגעיל,אבל יותר מגעיל מאשר שחקתם בלונדון. כל כדור שהגיע אל הרחבה,השחקנים העלובים של הפועל לא הצליחו להרחיק. ושוב אותו סיפור כמו בלנדון שביט אלימלך היה במקום בכדי להציל כמה מצבים בטוחים לשער. לכן אני אומר לך עכשיו בסן סירו אתם הולכים לחטוף,ראיתי וכל עם ישראל ראה איך הפועל שחקה כדורגל עלוב. מחצית שניה הייתה רק קבוצה אחת,והיא הייתה בהרכב חסר. עכשיו תחכו מה יהיה לכם בסן סירו. אם אתם לא סופגים תבוסה או הפסד,אני בן זונה.