שדח"ם

grobear

New member
היא חמודה ../images/Emo99.gif

היא יפה. ממש יפה. כדאי לדעתי להקטין את החלק הקדמי של הנעלים זה נראה מוזר ככה כאילו שיטחו לה את הרגל.. (איזה דימויים..) אולי להוסיף שוונצים?

Mary00

New member
../images/Emo75.gifחמודה מאוד../images/Emo9.gif

החצאית והחולצה סגידה. השיער נראה טיפה גושי, כאילו ההצללה לא מסודרת... קשה לי להסביר. אולי תנסי לפזר את הברק בכל בקבוק?

HadarusH4

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo105.gifהדולי שלי../images/Emo105.gif../images/Emo15.gif

בייס מצ'רוויל....

P N 4 E

New member
בייס שני שלי ../images/Emo13.gif

טוב, שלישי אם מחשיבים את הבייס-הזוועתי-הענקי-והלא-גמור שלי.. בכל מקרה, אני דיי מרוצה.. במיוחד מהעיניים. שנים עבדתי עליהן.. יומטוב
אה, כן: פלטה לעיניים מהקובץ-צבעי-עיניים של מישהי שלא כתבה זכויות יוצרים על הטיוט שלה. הזדהי! [הוא מהשרשור טיוט'ים]

אנבלייי

New member
פ-א-ק.

את פסיכית.
את לא הגיונית
שני?? ;; זה מדהים. דאמט
ה
רק מעל החזה יש כמה קווים כהים לא ברורים. אבל הוא אחד מהיותר יפים שיצא לי לראות OO

P N 4 E

New member
תודה../images/Emo25.gif הקווים שמעל החזה

אמורים להיות העצמות האלה שיש למעלה
תהיתי אם לשים אותם- אבל נואו ביגי, אני אמחוק
ואני בכלל מפגרת וכתבתי שהוא מהשרשור טיוט'ים, והוא מהשרשור פלטות. והוא לא טיוט'! הוא.. הוא.. קובץ?

P N 4 E

New member
אני עוד פעם מפגרת ../images/Emo122.gif

הוא=הפלטה של הצבעי עיניים ו"הוא" גם מתחלף ל"היא" במקרה הדרוש. אני יפסיק לשרשר לעצמי
מבטיחה

P N 4 E

New member
הוספתי פרצופים וזה..

לכגשדנךנףלחננ
אבל הם מכוערים. אני אוהבת רק את הימני למעלה.

grobear

New member
זה חמוד ../images/Emo99.gif

תנסי להוסיף עוד פוזות- הפרצוף כל-כך חמוד

ו-ו-א-ו-!

הוא ממש מדהים
הפנים מקסימים, זה בד"כ החלק הכי חשוב ובולט בביס, אני חושבת^^ את יכולה להשתמש בעוד גוון בהצללה אם את רוצה, במצח אני חושבת שיהיה יפה יותר אם הגוון הכי כהה אחרי קווי המתאר יהיה גם בחלק העליון של המצח, פס דק (פיקסל אחד) יספיק. את יכולה לסדר את ההצללה בחזה, אבל זה לא משהו רציני
היד נהיית דקה יותר די בפתאומיות, בערך בגובה של הפופיק. את יכולה לעדן קצת את המעבר? אני יודעת שזה קשה והבייס לא גדול במיוחד, אבל תנסי? ואם אפשר, בלי לשנות את האצבעות והכל, הן מדהימות^^ קווי המתאר מקסימים והכפות רגליים, וואו
המתוקה הזו לשימוש?^^ (איך קוראים לה?)

P N 4 E

New member
תודה ../images/Emo25.gif

גם אני שמתי לב לבעיה של היד.. נלחמתי איתה הרבה עד שכבר עזבתי אותה ככה... ניסיתי לתקן אותה עוד פעם [בייס שמאלי יד ימינית] והיא יצאה כמו יד ספגטי
ואת החזה כבר סידרתי. אני חושבת
בכל מקרה- הנה התיקונים+עוד פוזות.
את יכולה להשתמש בו- אבל הוא עוד לא גמור ולכן יש לו כמה בעיות
וגם אין לו עוד שם

למעלה