האא טלם החולצה ממש ממש יפה והשער הוא וצרותו מש מאגניב יאי ותוסיי קפלים בחציאות
S super cat New member 29/10/05 #317 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאא../images/Emo99.gif טלם החולצה ממש ממש יפה והשער הוא וצרותו מש מאגניב יאי ותוסיי קפלים בחציאות
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifהאא../images/Emo99.gif טלם החולצה ממש ממש יפה והשער הוא וצרותו מש מאגניב יאי ותוסיי קפלים בחציאות
9 917635 New member 27/10/05 #138 ../images/Emo41.gifדולידולידולי.../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif בייס-Studio Stella
../images/Emo41.gifדולידולידולי.../images/Emo41.gif../images/Emo75.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif בייס-Studio Stella
G grobear New member 28/10/05 #183 היא יפה |מואהב| אני אוהבת את סגנון ההצללה שלך. גרביונים מגניבים. מחכה לשיער שיהממם אותי..
S super cat New member 29/10/05 #316 ../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif ואו הכפלים בחולצה ממש מיוחדים! והכול מדהים! אולי להבהיר את ההצללה על של החולצה על הבטן?
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gif../images/Emo99.gif ואו הכפלים בחולצה ממש מיוחדים! והכול מדהים! אולי להבהיר את ההצללה על של החולצה על הבטן?
G grobear New member 27/10/05 #140 סוגדת למיכל (חוקים הם חוקים- גם אם זה לא היה חוק היתי סוגדת!) בייס מכאן למלכת יופי- אני לא בטוחה שהבנתי את המשימה.. אופיר את מוזמנת להבהיר לי אם טעיתי..
סוגדת למיכל (חוקים הם חוקים- גם אם זה לא היה חוק היתי סוגדת!) בייס מכאן למלכת יופי- אני לא בטוחה שהבנתי את המשימה.. אופיר את מוזמנת להבהיר לי אם טעיתי..
P P N 4 E New member 27/10/05 #143 דנה זה מדהים ../images/Emo99.gif הדבר היחידי שמצאתי הוא בקשר להצללות על: הז'קט לא מצליל על החולצה, ובגלל שהוא משוחרר כזה- הוא אמור. נראלי היא נורא יפה ומהמכנס סגיד
דנה זה מדהים ../images/Emo99.gif הדבר היחידי שמצאתי הוא בקשר להצללות על: הז'קט לא מצליל על החולצה, ובגלל שהוא משוחרר כזה- הוא אמור. נראלי היא נורא יפה ומהמכנס סגיד
L Lady of the Winds New member 28/10/05 #198 וכמובן גם השיער צריך להצליל על ^^ הייתי גם מציעה לך להוסיף עוד גוון כהה לפלטה הסגולה בהירה. חוץ מזה זה פשוט יפיפה! והחגורה ממש טובה
וכמובן גם השיער צריך להצליל על ^^ הייתי גם מציעה לך להוסיף עוד גוון כהה לפלטה הסגולה בהירה. חוץ מזה זה פשוט יפיפה! והחגורה ממש טובה
M Mary00 New member 28/10/05 #206 ../images/Emo75.gifגם אותך צריך להרוג?!?!?!../images/Emo7.gif היא מדהימה. הפלטות כל כך... ארגגג... אפשר לגנוב? והבגדים והכל כל כך יפה....
../images/Emo75.gifגם אותך צריך להרוג?!?!?!../images/Emo7.gif היא מדהימה. הפלטות כל כך... ארגגג... אפשר לגנוב? והבגדים והכל כל כך יפה....
G grobear New member 29/10/05 #299 תודה ../images/Emo25.gif ראיתי גם את שלך יא מוכשרת.. תהני בגניבת הפלטות..
D Dirtbag New member 27/10/05 #146 DD: ../images/Emo62.gif לא שמתי דולי הרבה זמן . הדולי של המספרים, בייס מפוקסיז . המגיב מגניב O: !
G grobear New member 27/10/05 #150 היא חמודה../images/Emo99.gif אני כל- כך אוהבת את השיער שלך הוא יפה.. המכנסונים חמודים והכל פשוט חמוד.
היא חמודה../images/Emo99.gif אני כל- כך אוהבת את השיער שלך הוא יפה.. המכנסונים חמודים והכל פשוט חמוד.
H Harlquin New member 27/10/05 #148 היי הופ!../images/Emo42.gif../images/Emo54.gif טוב, הגיע הזמן לומר שאני פשוט לא מצליחה לעשות דוליז שוב..אבל ארצה לשים אחת מהישנות שלי. [אם אפשר כמובן ] בייס מקוואיחנה. [יש לי פאטיש אליהן. ^^]
היי הופ!../images/Emo42.gif../images/Emo54.gif טוב, הגיע הזמן לומר שאני פשוט לא מצליחה לעשות דוליז שוב..אבל ארצה לשים אחת מהישנות שלי. [אם אפשר כמובן ] בייס מקוואיחנה. [יש לי פאטיש אליהן. ^^]
S shooroo New member 27/10/05 #161 המ. מריייס דולז, דיי מרוצה.^^ היא עוד לא גמורה, עדיין לא החלטתי איך להמשיך את השיער (ואם להמשיך בכלל), ועוד אין לה אקססוריז ואיפור וזה. [:
המ. מריייס דולז, דיי מרוצה.^^ היא עוד לא גמורה, עדיין לא החלטתי איך להמשיך את השיער (ואם להמשיך בכלל), ועוד אין לה אקססוריז ואיפור וזה. [: