וואו 12500 ש"ח

HelloweeN

New member
שמע, זה שלא נוח לך לקרוא

את התגובות שלי, זאת כבר לא בעיה שלי. אף אחד לא מכריח אותך בכח לפתוח הודעות שלי, אם אתה לא אוהב את התגובות שלי, או את הישירות והבוטות (לכאורה) שלי. צר לי, כשאני ניתקל בענין שמצריך תגובה ישירה - אזי מתקבלת תגובה ישירה. אני לא רואה שזה פוגע בפורום /או בתדמית שלו. אנשים פה מתחילים לאכול סרטים בגלל כולה פורום מסכן, וחבל מאוד. וקורה שלפעמים השיח התרבותי הנאור והאריסטוקרטי התמידי (לכאורה) שתמיד יש פה, גולש לשיח של "עמחה". ושוב, לא כתבתי שום טון מתנצל ולא בטיח. איני חייב לאיש התנצלות, ומי שיש לו בעיה כלשהי עם ההתנסחות שלי, שבוודאי לא נועדה לפגוע מלכתחילה, אלא להעביר מסר לרוב פשוט (ואני כולי צער שיש אנשים טיפשים שלא קולטים את המסר) - יכול לשלוח לי מסר אישי, or forever hold his peace.

dov cohen

New member
מצטער ילד

אבל פשוט לא מתאים לי לרדת לרמת הסגנון שלך. תתבגר, נדבר.

shaishoo

New member
יפה

כמו שאחת מלהקות המטאל החביבות עליך שרות "חרטה זאת הדרך להחלמה !"

HelloweeN

New member
כייייין מה שתגיד.

לא הבנתי כלום מהמשפט שלך, אבל בקטנות. אם זה מה שעושה לך את זה.

אני מקווה שהגרביים יודעות להכין קפה

ולאן אתה טס שאתה צריך מכשיר ניווט???

אני אציין רק את הדברים הגדולים

שק"ש-360 ש"ח (wild cat -7_-11) נעליים-680 ש"ח (trezetta gortex) תרמיל-720 ש"ח (karrimor 70L) לדרמן-490 ש"ח (wave) מעיל פליס-300 ש"ח (north face 200) ביגוד טרמי -270 ש"ח (scorpion)

HelloweeN

New member
זה יוצא 2820 ש"ח.

כרטיס עוד 5000 ש"ח ביטוח 1500 ש"ח וחיסונים, אין לי מושג אז בחישוב מהיר, אל תיהיי מופתעת, לא הפקיעו אותך במחירים.

HelloweeN

New member
להבא - תשים לב.

לי ניראה באופן אישי, ששילמת מחיר סביר למדי על כל הסיפור, ולהבא תחשב מראש בגדול את ההוצאות. (ואגב, מאוד כדאי לך לעלות את כל הקניות שלך על כתב תוך פירוט דגמים ומחירים, בשביל שבמיקרה והציוד נאבד/נגנב או משהו, יהיה לחברת הביטוח סימוכין שאכן שווי הציוד כמו שציינת ותוכל לדרוש מהם את מלוא הפוליסה)

sela v

New member
תגובת המשורר

כמו שכתבתי כבר באחת התגובות. אני לא יושב 24 שעות ליד המחשב, ולא יכול להיות עם היד על הדופק לגבי כל מה שקורה בפורום. אמנם היו ירידות, אבל לא חושב שהיה צורך למחוק הודעה פה. דבר אחד אני מסכים עם הלובין, שזה רק פורום, ולא כמו שמישהו רשם פה לפני כמה ימים - חברת הייטק. מה שכן, באמת תגובת הלובין נראת ישראלית, אבל מה לעשות אנו ישראלים, לא? אבל עדיין זה מרגיז להגיד למישהו שקנה ציוד, אתה פרייאר, זה ממש לא מועיל ולא עוזר לאף אחד. לגבי הביטוח, איך זה יצא כזה יקר? ולגבי בגדים טרמים, לא חושב שצריך 3 מכל סוג. אם כל כך קר בטרק אז אפשר ללכת כמה ימים עם אותה חולצה. גם לא מועיל לסחוב יותר מדי משקל סתם. מה שכן, קניתי חולצה קצרה מהחומר שלא מזיעים, נדמה לי שהיא עלתה 200 ומשהו שקל, ובאמת הרבה יותר כיף לטייל שהגב לא רטוב. לגבי השק"ש. לא יודע בדיוק איזה יש, אבל גם לי נשמע קצת זול, ומסכים עם זה שלא צריך להאמין לטמפ'. חשוב גם להזכיר לא להשאיר את השק"ש בשקית הכיווץ מתי שלא מטיילים. לי שק"ש כזה איבד את יכולת הבידוד, ושהיה קר בטרק, היה לי קר, והייתי צריך לישון עם כמה שכבות.

אני לא חושב

ש 569 ש"ח זה זול. אמרתי ששילמתי 360 ,כי במקרה נפלתי על מבצע של היצרן\יבואן שהוריד 30% ,בנוסף קיבלתי הנחה של 10% בסניף עצמו,כי קניתי הרבה.

pazro

New member
לשק"ש שמתהדר ב 7- C זה יותר מזול

זה חשוד מעוד. במחיר הזה עם תמצאה 0 C אז המצב שלך טוב.

rako

New member
מדוע לקנות מערכת ניווט לוויני

מה קורה לנוער של ימינו GPS הוא לא פיתרון נכון ובטח שלו יעזור לך עם אתה לא יודע לנווט את 2000 שח הללו הייתי משקיע בטיול עצמו אולי שדרוג של אכסניה לחדר פרטי ולא דורמיטוריום או טיול בסטייל הרי ברוב הטקרקים או שהשבילים מסומנים או שאתה משכיר מדריך אין שום צורך GPS בשום טרק בעולם מנסיון של ארבע יבשות. לגבי מחיר וכמות הטיול לא אתיחס הכלל שמוביל אותי בטיולים היום הוא צא לטיול קל ככול האפשר את רוב הציוד ניתן לרכוש בו במקום וברוב הפעמים זה גם זול יותר. הייתי ממליץ לך לצאת לטיול של יומים שלושה פה בארץ על מנת שתוכל להרגיש את הציוד ביחד עם אוכל למספר ימים. מהר מאוד תבין שנהנים יותר כאשר סוחבים פחות בכל מקרה הרבה בהצלחה ונשמח לשמוע את התוכנית לטיול הרבה אנשים כאן יוכלו לסיע לך בטיפים כי לרובינו יש ניסיון

למעלה