"איפה?"

niromy

New member
לאונרדו

קראתי כאן כמה פעמים על החנות לאונרדו ואמרתן שהיא ברוטשילדס בראשון, והיום הייתי שם וחיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי!! אז איפה זה בדיוק? :\

kornell

New member
פאות! בשלל צבעים וגזרות! עיזרו לי!

ניגזר עליי להיות תקועה עם שיער בלונדיני שלפעמים משעמם אותי והספיקה לי חווית צביעה אחת (לסגול) לכל החיים שכן אני הפכפכה והתחרטתי אחרי 5 דקות ומתוך עקרון לא צבעתי חזרה לבלונדיני אלה פשוט גזרתי חצי שיער ככה שאם ליפני זה היה לי שיער שהגיע עד מתחת לישבן הוא הגיע לי אחרי התפסורת עד לסנטר וכולו התכובצ'ץ' לאפרו בלונדיני מזוויע. לכן אני מחפשת פאות כל סוג אפשרי בכל צבע אפשרי כדי לגוון לעצמי לפעמים בשיער חלק ואדום ולפעמים באפרו כחול אז בבקשה עיזרו לי אם ידוע לכם דבר על מקום שאפשר להשיג בו פאות יפות תודה מראש: קורנליה:)

איירופו

New member
שלום ../images/Emo13.gif יש לי שאלה...

מישהו יכול לתת לי פה כתובות או מקומות שמוכרים בגדי יד שנייה לגברים באיזור ירושלים?? אני מאוד אעריך אם תענו לי

כן..אבל הם מעפנים, ויקרנים!

חח אבל זו חנות הזוייה...עם המון ראפ. והממ זכור לי שראיתי שם כמה דברים של הרולינג סטונז, צ'ה גווארה, ואמילי- ועוד כל מיני להקות מעפנות ביותר...! חבל על הכסף, ועל הזמן. למרות שלפעמים באמת יש שם דברים.

WickedBitch

New member
../images/Emo45.gif

הכל שם 50סנט
פעם עוד היה אפשר למצוא שם משו.. עכשיו הם סתם זונות יקרות.

ffiendd

New member
פפ מה?:ס../images/Emo54.gif

אין בשום מקום;-; טוב השבוע רכבת לחיפה:ס (איפה זה גימיק? אני רצינית, אני נוסעת לחיפה. אפשר לעשות שם כמה דברים בדרך חוצמזה.)

Got XD

New member
הממ,

הייתי שם לפניי איזה שבועיים+, הם די נטולי סחורה שווה כרגע, אבל יש די הרבה פוקה. >.>

זה בהדר...ברח' הרצל או החלוץ../images/Emo12.gif

~חבל על הנסיעה~ [חצי שעה מהבית שלי באוטובוס, וחמש דקות מהבצפר שלי- ואני מתעצלת ללכת לשם.]

למעלה