"איפה?"

kornell

New member
בטוח ש..?

בטוח שיש פאות באודם? כי הפעמים האחרונות שראיתי פאות באודם הייתה בפורים.

יש חנות מוזרה כזו בדיזינגוףסנטר

כשעולים מהדוכן של המגזינים, בין החנותסקיטיטרים למעבר לצד השני של הסנטר אפה שהמסג'ים,שיאצו

kornell

New member
הווו! כן!

אני מכירה את ברוריה תמרוקים ........ מעניין אם אני אוכל לעשות שלא יזהו אותי אם אשים על עצמי פאה הרבה איפור ומשקפי שמש ענקיים

lestatgirl

New member
אז זהו... שזה לא ברוטשילד..

לאונרדו נמצאת בהרצל מספר מדוייק אני לא זוכרת אבל בעיקרון זה ממש ממול גן העיר לכיוון היקב שזה יוצא ממש ליד רוטשילד

niromy

New member
אוף!

ואני כמו מטומטמת מחפשת שעות... :\ עכשיו עד שאני אהיה שם שוב...

כן... קרה לי משהו דומה היום... ../images/Emo4.gif

סיימתי ללמוד ב-14:00 והחלטתי לנסוע לפגוש את ידיד שלי במרכז, ומשם ללכת לקנות ציוד לשיעור צורפות שלי. יש אולי שלוש חנויות בת"א שמוכרות ציוד לצורפים, ודווקא כשהגעתי, כולן היו סגורות- אז התחלנו לחפש אני וידיד שלי חנויות חלופיות ונכנסנו לכל החנויות באלנבי ושאלנו...
שום דבר. אני אצטרך לנסוע שוב ביום ראשון בשעה נורא מוקדמת, כי הם נסגרים ב-17:00! אוף...

Just Angel

New member
../images/Emo26.gif

החנות היחידה שראיתי בה פאצ'ים היא "כפתור ופרח"-שזו חנות תפירה בפיאצה, פעם קניתי שם פאץ' צבאי ממש יפה, השאלה אם עדיין יש להם דברים יפים.. אע וכמובן יש גם את פאנקי פיש-גם להם לפעמים יש פאצ'ים :X ^ ^

l o w

New member
הייי לכולם!

איפה אפשר למצוא בגדים פריקיים, גותיים.. בראשון או תל אביב.. אבל לא החנויות היקרות שמגזימות במחירים..חנויות שאפשר למצוא בהן משהו יפה ללבוש ולא הכי יקר?... תודה לכל מי שעוזר...=]

ליאונרדו.

יש כתובת של החנות בשרשור איפה. לא קשה למצוא את ההודעה כי הכותרת שלה היא ליאונרדו. לגבי עוד חנויות אין לי ממש מושג...

איפה ...

איפה אני יוכלה למצוא כובע שחור, שבצדו הקדמי יורדת אל הפנים רשת שחורה?

Pink Pig

New member
אממ חנויות לכובעי דוסיות?

ראיתי כזו, לאדעת אבל מה את מחפשת בדיוק.

למעלה