:................/images/Emo12.gifאהמ אהמ
מהי הערצה?...
כולכן חשבתן על הרגע שתפגישו את הזמר\ להקה\ שחקן האהוב עליכן.. ותתנפלו עליו בחיבוקים
ונשיקות..
ותצרחו את שמו....... כולכן חשבתן על הרגע שהוא יקבל את המכתב
מלא המחמאות
ששלחתן ושהוא ינצור אותו לליבו
ויקרא אותו כל יום לפני שהוא הולך לישון... רציתן שהוא יחשוב עליכן ורק עליכן למרות הידיעה שהוא בכלל לא מכיר אתכן ובחיים לא שמע עליכן..
וגם ברות המזל שזכו לפגוש את אותו אחד... וחשבו שהוא יזכור אותן לנצח... אז זהו שלא עד כמה שהאמת כואבת...!! יש לבקסטריט מלא מעריצות שהם פוגשים כל יום .. כן כן גם אני נפלתי קורבן וגם אני חשבתי על הרגע שאני אפגוש אותם...
אבל האם הם יזכרו אותי?? ממש לא!!! יש כל כך הרבה מהן.. אותן מעריצות שרוצות לגעת ולחבק אבל את מי?? אני מעריצה את הבקסטריט בויז..
!!! אני מאוד אתרגש אם אני אפגוש אותם!! אבל איך?? אני חושבת שזה הדבר הכי פתטי בעולם, להעריץ מישהו שבחיים לא פגשת.. שבחיים לא דיברת איתו כשאני רואה את כל הבנות האלו שצועקות ובוכות..
ויש כאלו שמתעלפות
למראה מושא הערצתן
.. אני מרגישה את הזלזול בכך את הטיפשות המוחלטת הזאת!! עכשיו אני חושבת מהצד השני... אם אני הייתי.... אתה מקבל אלפי מכתבים ביום..
עם הרבה בקשות ותחנונים.... מצלמים אותך כל הזמן.. משמיצים אותך ותופרים עלייך מיליון ואחד סיפורים שיקרים ואישיים...
כל מעריצה רוצה יחס אישי רוצה שתזכור אותה רוצה חתימה רוצה חיבוק ונשיקה עכשיו תעשו חשבון..... יש כל כך הרבה מעריצות שבסך הכל רוצות אותו דבר ואתה אחד.. עד כמה אתה מסוגל?!?!
שלחנו את המכתב לבקסטריט.... והם קיבלו אותו.. אני מאוד שמחתי וכן הייתה בי תקווה... אבל אני משערת שקווין כבר שכח מהמכתב....(ואני מאוד אשמח אם אני טועה) חלקכן שלחתן מכתבים לניק, האווי, בריאן, אלכס וקווין.... (מעניין אם גם לביילי) אבל אני חושבת ששלחתן את המכתב בידיעה שלא בטוח שהם יקבלו אותו!! ובכלל אם הם יזכרו אותו... אז אני חושבת שלא צריך להיות עצוב בגלל זה....
(זאת הדרך הנכונה) זה לא כזה ביג דיל... תדהר....
טוב אז תגיבו..
ותגידו מה אתן חושבות... ............... .............. ............. ............ ........... .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . כן חשבתי על זה הרבה זמן!!!...
ולא התכוונתי להעליב אפאחד ולא לפגוע חס וחלילה.. ולא לעציב.. ולא לעשות שום רע
מהי הערצה?...