:..............
אהמ אהמ

TrAd RaD

New member
:................/images/Emo12.gifאהמ אהמ

מהי הערצה?...
כולכן חשבתן על הרגע שתפגישו את הזמר\ להקה\ שחקן האהוב עליכן.. ותתנפלו עליו בחיבוקים
ונשיקות..
ותצרחו את שמו....... כולכן חשבתן על הרגע שהוא יקבל את המכתב
מלא המחמאות
ששלחתן ושהוא ינצור אותו לליבו
ויקרא אותו כל יום לפני שהוא הולך לישון... רציתן שהוא יחשוב עליכן ורק עליכן למרות הידיעה שהוא בכלל לא מכיר אתכן ובחיים לא שמע עליכן..
וגם ברות המזל שזכו לפגוש את אותו אחד... וחשבו שהוא יזכור אותן לנצח... אז זהו שלא עד כמה שהאמת כואבת...!! יש לבקסטריט מלא מעריצות שהם פוגשים כל יום .. כן כן גם אני נפלתי קורבן וגם אני חשבתי על הרגע שאני אפגוש אותם...
אבל האם הם יזכרו אותי?? ממש לא!!! יש כל כך הרבה מהן.. אותן מעריצות שרוצות לגעת ולחבק אבל את מי?? אני מעריצה את הבקסטריט בויז..
!!! אני מאוד אתרגש אם אני אפגוש אותם!! אבל איך?? אני חושבת שזה הדבר הכי פתטי בעולם, להעריץ מישהו שבחיים לא פגשת.. שבחיים לא דיברת איתו כשאני רואה את כל הבנות האלו שצועקות ובוכות..
ויש כאלו שמתעלפות
למראה מושא הערצתן
.. אני מרגישה את הזלזול בכך את הטיפשות המוחלטת הזאת!! עכשיו אני חושבת מהצד השני... אם אני הייתי.... אתה מקבל אלפי מכתבים ביום..
עם הרבה בקשות ותחנונים.... מצלמים אותך כל הזמן.. משמיצים אותך ותופרים עלייך מיליון ואחד סיפורים שיקרים ואישיים...
כל מעריצה רוצה יחס אישי רוצה שתזכור אותה רוצה חתימה רוצה חיבוק ונשיקה עכשיו תעשו חשבון..... יש כל כך הרבה מעריצות שבסך הכל רוצות אותו דבר ואתה אחד.. עד כמה אתה מסוגל?!?!
שלחנו את המכתב לבקסטריט.... והם קיבלו אותו.. אני מאוד שמחתי וכן הייתה בי תקווה... אבל אני משערת שקווין כבר שכח מהמכתב....(ואני מאוד אשמח אם אני טועה) חלקכן שלחתן מכתבים לניק, האווי, בריאן, אלכס וקווין.... (מעניין אם גם לביילי) אבל אני חושבת ששלחתן את המכתב בידיעה שלא בטוח שהם יקבלו אותו!! ובכלל אם הם יזכרו אותו... אז אני חושבת שלא צריך להיות עצוב בגלל זה....
(זאת הדרך הנכונה) זה לא כזה ביג דיל... תדהר....
טוב אז תגיבו..
ותגידו מה אתן חושבות... ............... .............. ............. ............ ........... .......... ......... ........ ....... ...... ..... .... ... .. . כן חשבתי על זה הרבה זמן!!!...
ולא התכוונתי להעליב אפאחד ולא לפגוע חס וחלילה.. ולא לעציב.. ולא לעשות שום רע

Nickita111

New member
אני...

מסכימה עם רוב הדברים שאמרת , אנחנו כמעריצות חולמות על הרגע שנפגוש אותם ושנשאיר אצלם איזשהו רושם או זיכרון, זה מובן שהם לא יזכרו אותנו כי הם חותמים מחבקים וראואים מלא מעריצים ביום. קשה להבין את ההערצה אבל אפילו אם אנחנו לא מכירים אותם אישית, הם כן שינו משהו בחיינו. לא הבנתי למה התכוונת במשפט הזה- אני מרגישה את הזלזול בכך את הטיפשות המוחלטת הזאת!! שהם מזלזלים במעריצות או שאת מזלזלת באלה שמתעלפות?

TrAd RaD

New member
.............

לא התכוונתי שהם מזלזלים במעריצים... אני מרגישה איזהו זלזול במעריצות שצורחות ומתעלפות.. אני חושבת שזה טיפשי.. ולמשל כל הדברים האלו שמפורסמים צפרסמים.. בחיים שלי זה לא מה שיגרום לי לקנות!! ויש כאלו שרק בגלל זה הן קונות וזה נראה לי שטחי ודפוק...

עטר9

New member
אמממממ

לדעתי אין מה לעשות... הרי זה ידוע שיש להם מלא מלא מעריצים. וזה ברור שנשלחים להם אלפי מכתבים מדי יום. וכן, החלום לפגוש אותם הוא כמעט בלתי אפשרי, אבל כמה פעמים ביום אתם חולמים על דברים בלתי אפשריים שבחלום נראים כל כך קרובים....? וזה כל כך חשוב להאמין!!!! החלומות לא יתגשמו מעצמם, הם צריכים הרבה אמונה שתדחוף אותם. ויש סיכוי, אולי כמעט אפסי, אבל המכתב היה ביד שלו! הוא נגע בו, הוא קרא אותו,רק מה שקרא הלאה אנחנו לא יודעים, אם זה עשה לו משהו, אם זה שינה.... ולבטח גם לא נדע. אבל זה יכול להיות... ואני תמיד ממשיכה לחלום על הופעה של בקסטריט בויז בישראל!!!! [זה אולי נשמע דרמטי.... סורי.... בכל אופן זו דעתי. ולא משנה בנוגע למה זה, תמיד תמיד צריך להאמין מכל הלב!] לאב יו! ותמשיכו לחלום.... כל עוד זה במידה זה לא מזיק...!!!

c0rdelia1

New member
ברור שאפשר להבין אותך..

אבל אצלנו בישראל זה לדעתי יותר מדכא מאשר באירופה או משהו..כי אלינו הם בכלל לא באים..ככה נגיד לאירופה באים כל שנה או משהו..אז יש להם כמה סיכויים -בישראל לא קיים הסיכוי הזה.. ובנוגע למכתבים...נכון את רוב המכתבים הם לא יקראו וגם ממה שהם יקראו הם לא יזכרו את הרוב..אבל תמיד יש חלק שהם קוראים וגם אם זה סיכוי של אחד למליון שיקראו למזלינו הרב הסיכוי הזה קיים ואולי אם הם יקראו מכתב והוא יהיה מממממשששש מרגש הם יזכרו אותו...בקיצור אל תתיאשו אף פעם..לפעמים התקווה זה כל מה שמחזיק אותנו..אז תחשבו טוב יותר..

lovenickcarter

New member
את צודקת..../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

אני בטוחה שאם נפגוש אותם הם לא יזכרו אותנו אבל מי שתפגוש אותם כן תזכור!
חוצמיזה מי השמכתב שלה לא הגיע אליהם [קארינוש זה בשבילך!] וגם מי שהמכתב כן הגיע וחושבת שזה לא משנה...קודם כל העיקר הכוונה..וחוצמיזה אתן לא צריכות לאבד תקווה כי אני בטוחה שהם יבואו לכאן בלי שום קשר!
ואז כשהם יראו כמה אנחנו אוהבות אותם הם לא ירצו ללכת!

תלוי איך את מגדירה הערצה...

להעריץ מישהו, זה לחקות אותו, מודל חיקוי
אני לא רואה את הבקסטריט כמודל חיקוי, אלא הם רק נותנים לי את הכוח ואת האמונה, ואם הם הצליחו לעבור דברים קשים, אז למה שאני לא. גם אני חושבת שלצרוח ולהתעלף זה פתטי. ומאוד. הם לא יזכרו אותנו אחת אחת, אלא הם יזכרו אותנו כקבוצה. הכוונה, שכל מה שכתבנו להם במכתבים, כשפגשנו אותם, נותן להם רושם על המעריצות שלהם וככה הם זוכרים אותנו. אני השלמתי עם זה שאני לא אפגוש אותם.

lovenickcarter

New member
לללללאאאא!!!../images/Emo46.gif

אם תחשבי ככה אני יסקול אותך באבנים!!!
ברור שאת תפגשי אותם!!! אולי לא תתחבקי איתם ותצטלמי איתם אבל אני בטוחה שמתי שהם יבואו לארצנו [והם יבואו!
] את תגעי בהם לפחות באחד מהם,ואולי אם לא תהיה היסטריה הם יחתמו לך! אל תאבדי תקווה!! אחרת כבר אמרתי אני יסקול אותך בסלעים [אבנים זה קטן מדי
]

Nickita111

New member
נכון

אני גם חושבת שהם לא יבואו! אני עצובה בגלל זה
כי למרות התקווה שיש לי שהם יבואו לא נראה לי שזה יקרה

דכאוניות.

למה לחשוב שלילי?? נכון, יש יותר סיכוי שהם לא יבואו מאשר שהם יבואו. אבל לכו תדעו..אלוהים גדול. אולי הם יבואו. אל תחשבו בצורה שלילית כשאין לכם על מה להסתמך.. זה נכון שבמשך 12 שנה הם לא באו לכאן..אבל למה שהם לא יבואו עכשיו?? אותו דבר עם אוסטרליה, הם לא הופיעו שם אפעם והסיבוב הזה הם נוסעים לשם. [ואל תגידו מה אני משווה אותנו לאוסטרליה..אני מדברת בצורה היפותטית
] ו.. בבקשה אל תנסו לשכנע אותי למה הם לא באים.. יש לי גישה חיובית בנושא, ואני לא רוצה שהיא תשתנה.. בכל מקרה, תמיד שמדברים על זה ש"הם לא באים" רק עושה לי הרגשה רעה.

c0rdelia1

New member
תמיד צריכה ליהיות לנו תקווה

דברים משתנים בקלות..לפעמים גם לטובה!

למעלה