:..............
אהמ אהמ

Nickita111

New member
אופססס

את צודקת זה עושה הרגשה רעה בכל אופן לא התכוונתי לגרום לכם דכאון או משהו,קורה לי הרבה פעמים שאני מאבדת את התקווה

אז אל תאבדי../images/Emo9.gif

כל עוד את לא שומעת אותם אומרים "אנחנו לא נוסעים לישראל" יש איזשהו סיכוי שהם יבואו.

הדר, טעית../images/Emo3.gif

הם כן הופיעו באוסטרליה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 והם לא יבואו! הם הזכירו את המצרים, אבל לא את ישראל! לי נמאס. לי נמאס להאמין! במי אני האמין? הם לא נותנים סיבה אחת טובה להאמין שהם יבואו.

c0rdelia1

New member
למה את מדכאת?../images/Emo7.gif

ניהיה לי עצוב
לא נורא נסלח לך!

Nickita111

New member
הם הזכירו את מצרים????

לא ידעתי, איזה מעצבן אם כבר מצרים מה איכפת להם עוד כמה קילומטרים?חח חייבים לעשות משהו זה כלכך קרוב אלינו

כן..

באיזה ראיון הם אמרו שהם אף פעם לא היו במזרח התיכון.. וקווין כזה מלמל "מצרים.." [ואז אלכס אמר רוסיה! בנאדם לא קשור.
]

הם לא.../images/Emo6.gif

הם היו באוסטרליה ב-2000 ועשו "הופעה" של שיר או שניים. הם אפעם לא נסעו לשם בסיבוב הופעות ונתנו הופעה "רגילה". אבל עכשיו הם נוסעים.
ואיך את יודעת שהם לא יבואו?? הם אמרו את זה פעם? הם שונאים את ישראל? הם אנטישמים חס וחלילה?
לא! הם דווקא אוהבים ישראלים. [וזה מאנשים שפגשו אותם, ואמרו שהם התלהבו כשאמרו להם שהם מישראל] הם ציינו שהם "אפעם לא היו במזרח התיכון" ובדיוק באותו ראיון הם אמרו שהם רוצים "לבקר במקומות חדשים".. זה שקווין אמר מצרים זה לא אומר כלום. וחוץ מזה, אם הם יבואו למצרים אני כמעט בטוחה שהם יבואו גם לישראל. זה שני מגזרים שונים, וקרובים כל כך..אז למה שהם לא יקפצו אלינו??

למעלה