משחקק

אמממ

החוטמית לא סגורה כמו שצריך.. כנראה שלא סגרת אותה מספיק חזק ואז שסגרת את הפלאש זה הוריד את החוטמית למטה וזה לא טוב כי ככה זה בדיוק על הנחיריים של הסוס וזה מפריע לו לנשום.. את צריכה לסגור את החוטמית יותר צמוד ואז לסגור את הפלאש במצב שזה לא יוריד את החוטמית למטה..אממ אם הבנת מה שניסיתי להסביר.. והסוס באמת יפה

אנייי

1)איזה סוס היית הכי רוצה שיהיה לך? הולנדי
2)הסוס הראשון שרכבת עליו: טל
3)האם אתה מתאים את הבגדים שלך לשמיכה של הסוס עליו אתה רוכב? נופ כי אני לא יודעת על מי אני רוכבת ועם איזה שמיכה 4)(אם יש לך סוס או אין לך)כמה פעמים בשבוע אתה מטפל בסוס שאתה אוהב? אמממ כמה שיוצא לי אם יוצא לי 5) תמונה של הסוס שאתה הכי אוהב או של הסוס שלך...אני ודניאלה
רק בגלל שהיא צולעת

וופפפססס והשאלותתת

1. איך את/ה הכי אוהב/ת לטפל בסוס???(להבריש אותו,לשטוף וכו') 2. סוס הולנדי או ערבי?? 3. סוס שזז או סוס עצלן?? 4. איזה מכשול את/ה הכי אוהב לקפוץ?? 5. שיעור או לרכב לבד??? אם עשיתי שאלה כמו מישהו אחר זה בגלל שלא היה לי כח לקרוא את הכל

mindeffect

New member
../images/Emo6.gifחחח...מה יפה?!?! זאת זינה!!!!

חחח...היא נראת כל כך קטנה?!...

אני!../images/Emo13.gif

1. כמה זמן אתה רוכב?שבע שנים 2. אתה מתחרה?כן 3. איזה סגנון רכיבה? אינגליש 4. האם יש לך סוס?כן 5. אם כן מה השם שלו ואם לא איזה אתם הכי אוהבים?טפנה

horse 1212

New member
עונה..../images/Emo42.gif

השאלות: 1)איזה סוס היית הכי רוצה שיהיה לך?אממ..אם זה מהחווה אז לא יודעת כי עוד לא רכבתי על כולם.. 2)הסוס הראשון שרכבת עליו:מאיה..בעע.. 3)האם אתה מתאים את הבגדים שלך לשמיכה של הסוס עליו אתה רוכב?כל השמיכות בית-ספר שחורות =P אבל אם היה לי סוס עם שמיכות בצבעים ברור שהייתי מתאימה!! 4)(אם יש לך סוס או אין לך)כמה פעמים בשבוע אתה מטפל בסוס שאתה אוהב?אממ כל יום בערך
5) תמונה של הסוס שאתה הכי אוהב או של הסוס שלך...
שאלות: 1.כמה זמן את רוכב? 2.מה הכי מושך אותך ברכיבה ובככל בסוסים? 3.היה מקרה שרציתי לעבור סיגנון? 4.רשום 5 אנשים אהובים עלייך מהחווה. 5.בפעם הראשונה שעלית על סוס,מה הרגשת?

עונה...

1.כמה זמן את רוכב? אני מתחילה שנה שלישית 2.מה הכי מושך אותך ברכיבה ובככל בסוסים? הכל 3.היה מקרה שרציתי לעבור סיגנון? לא אני רוכבת אינגליש ונהנת מכל רגע 4.רשום 5 אנשים אהובים עלייך מהחווה. המדריך שלי, המנהל של החווה ועוד כמה חברות שרוכבות איתי 5.בפעם הראשונה שעלית על סוס,מה הרגשת? קצת פחדתי אבל ישר היתאהבתי בסוסים וידעתי שאני ימשיך לירכב המון זמן

שאלות

1)האם אתה נישאר לטפל בסוס שלך לאחר שאתה רוכב אליו?(להבריש לנקות...) 2)פעם חשבתה להפסיק לירכב? אם כן מה הסיבה? 3)האם עברתה חווה פעם? 4)תאר נפילה כואבת במיוחד (מקווה שהיא לא היתה יותר מידי כואבת חחח) 5)מה הרגשתה בפעם הראשונה שקפצתה ואם עדין לא קפצתם אז מה הרגשתם בפעם הראשונה שעשיתם קאנטאר

olivia 4 ever

New member
../images/Emo68.gifme [=

1) בטח 2) כה ... בעיות כספיות 3) כה.. 4)באתי ליקפוץ אוקסר וקמתי ליפני הסוס ואז שניה לפני שהסוס קפץ הוא סירב אז אני קפצתי בילעדייו ונפלתי על הקורה השינה של האוקסר .. הייתי צריכה ליקפוץ טיפה יותר רחוק ..
5) הקפיצה הראשונה שלי .. אמ... לא זוכרת שאלות : מה הייתם רוצים לשפר ברכיבה שלכם ? יש לכם איזשהו מודל חיקוי ? ואם כה מי הוא ? האם יש לכם איזשהו חלום שקשור בסוסים ? ואם כה מה הוא ? האם קרה לכם שקניתם סוס והיתאכזבתם ממנו ? אם כה מה עשיתם ?

אני../images/Emo107.gif

מה הייתם רוצים לשפר ברכיבה שלכם ? את הצ'רלי צ'פלין המסריח שלי ובכלל את כל הישיבה...וגם את הישיבת קפיצות. יש לכם איזשהו מודל חיקוי ? ואם כה מי הוא ? מרקוס אנינג!
האם יש לכם איזשהו חלום שקשור בסוסים ? ואם כה מה הוא ? שיהיה לי סוס! ושאני אתחיל להתחרות מתישהו... האם קרה לכם שקניתם סוס והיתאכזבתם ממנו ? אף פעם לא היה לי סוס!
אם כה מה עשיתם ? 1)האם רכבת פעם על סטליון? 2)יש לך שיעורים פרטיים/קבוצתיים? 3)מי המדריך/מאמן שלך? 4)האם את/ה מרוצה מהמחירים של החווה שלך? 5)מה עדיף לפי דעתך-סוס קבוע או לרכב על כמה שיותר סוסים?

lereran

New member
עונה

1. לא 2. גם וגם 3. לא מזכירים שמות! 4. לא בדיוק ( יקרים) 5. אם זה סוס פרטי שלי אז קבוע ואם זאת חווה אז משתנה שאלות 1. למה שווה לקנות סוס? 2. האם יש עדרי פרא בארץ? חח איזה שאלות מוזרות 3. תנו הגדרה ברורה לסטליון: 4. מה עדיף יותר דרס'ג או קפיצות? 5. חח אין לי שאלות

Unreachable

New member
טוף

1. למה שווה לקנות סוס?
כי אתה לא צריך להיות תלויבאחרים, אתה יכול לרכב מתי שבא לך, יש לך בטוח סוס קבוע, אפשר לשפר הרבה את הרמה.... 2. האם יש עדרי פרא בארץ?
לא שידוע לי, אין ממש איפה. בכל מקרה הייתי רוצה שיהיה לי פעם משהו בסגנון. 3. תנו הגדרה ברורה לסטליון:
סוס עם ביצים. 4. מה עדיף יותר דרס'ג או קפיצות?
תלוי במצברוח..לרוב אני מעדיפה דראסז' 5. חח אין לי שאלות
סבבה.. שאלות: 1. מה היית רוצה לשפר בחווה שלך? 2. האם היית רוצה לשנות את המיקום של החווה שלך?(מקיבוץ לעיר, נגיד.) 3. השלם: סוס טוב הוא סוס ____ 4. לרכב עם אוכף או בלי? למה? 5. מה אומרים- חווה או אורווה?

DiMi DiMa

New member
עונהההההההה../images/Emo13.gif

1. מה היית רוצה לשפר בחווה שלך?שישקיעו בה יותר....מבחינת היופי צריך שיפוץ דחוף!!! 2. האם היית רוצה לשנות את המיקום של החווה שלך?(מקיבוץ לעיר, נגיד.)לא כי לפי דעתי בקיבוץ פחות רועש ולסוס יותר טוב שקט.. 3. השלם: סוס טוב הוא סוס ____ שנותן את הכל מעצמו... 4. לרכב עם אוכף או בלי? למה? בלי הכי כיף!! 5. מה אומרים- חווה או אורווה? נראה לי שאורווה לא???.... או שאפשר להגיד גם וגם....
שאלות
1.יש לך סוס משלך?? 2.אם לא היית רוצה ואם כן את\ה מרוצה ממנו?? 3.באיזה אורווה אתם נמצאים?? 4.אינגליש דרסאז' או ווסטרן?? 5.מה אתם חושבים על המדריך שלכם!??!

arieledaho

New member
עונה...../images/Emo94.gif

1.יש לך סוס משלך??
לא 2.אם לא היית רוצה ואם כן את\ה מרוצה ממנו??
בארור שהייתי רוצה ובטח שהייתי מרוצה ממנו... 3.באיזה אורווה אתם נמצאים??
רשפון ורמת צבי חחח 4.אינגליש דרסאז' או ווסטרן??
דרסז'
5.מה אתם חושבים על המדריך שלכם!??!
שהיא הכי הכי הכי בעולם!!! שאלות: 1. עד כמה רחוק הייתם יכולים ללכת כדי להישאר עם אותו מדריך? 2. איך אתם מגיעים לחווה (אוטובוס הורים...)? 3. אם אתם לא מתמודדים עם משהו עם הסוס תבקשו עזרה או שתיהיו ראש קטם מבין הכל? 4. כמה זמן בערך לוקח לכם לאכף? 5. מה קורה? ~יחי המקוריות~

alon oak

New member
עונה...../images/Emo70.gif

. עד כמה רחוק הייתם יכולים ללכת כדי להישאר עם אותו מדריך?-4\3 שעה נסיעה 2. איך אתם מגיעים לחווה (אוטובוס הורים...)?<או אוטובוס או אימא 3. אם אתם לא מתמודדים עם משהו עם הסוס תבקשו עזרה או שתיהיו ראש קטם מבין הכל?-עזרה-אפילו יותר מידי 4. כמה זמן בערך לוקח לכם לאכף?-עשר דקות-אבל עדיף יותר....יותר בריא 5. מה קורה?-חולה-יש לי היום בוחן בהיסטוריה ואני בבית-סאקס! שאלות~ 1.איזה אוכל הסוס שלך אוכל...(לא רק תערובת-שלי אוכל דייסה או סלק סוכר לפעמים) 2.מה גרם לכם להתחיל לרכב 3.האם פעם הפסקתם לרכב בגלל משו שקרה ברכיבה...טראומה? 4.האם הייתם רוצים לעבוד בתחום הסוסים-במה 5.עד כמה תומכים ההורים שלכם בתחום הסוסים...פרטו...

olivia 4 ever

New member
עוד פעם

.איזה אוכל הסוס שלך אוכל...(לא רק תערובת-שלי אוכל דייסה או סלק סוכר לפעמים) חציר
ניראה לי .. 2.מה גרם לכם להתחיל לרכב : אבא שלי ... לקח אותי לירכב באילת והיתאהבתי
3.האם פעם הפסקתם לרכב בגלל משו שקרה ברכיבה...טראומה? נואפ 4.האם הייתם רוצים לעבוד בתחום הסוסים-במה: אמ... אני רוצה ליפתוח חוות אילוף סוסים או משהו כזה ... 5.עד כמה תומכים ההורים שלכם בתחום הסוסים...פרטו...: תומכים אבל לא מספיק בישביל לעזוב את העבודה כי הצ'פאס שלי ניקרע ואני צריכה חדש שאלות : האם אתם מרוצים מהמדריך שלכם ? אם לא איזה מדריך הייתם רוצים שידריך אתכם ? האם חשבתם פעם להחליף סיגנון רכיבה למשהו בדגנון הקרוס קאנטרי או המרוצים ? האם אתם חושבים שתגיעו רחוק ברכיבה כמו אליפות העולם ? מה לדעתכם החווה שלכם צריכה לשפר ? ( אוכל, תאים, ציוד וכו) איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 20 שנה ? ( בתחום הרכיבה )

רקפת

New member
עונה..

האם אתם מרוצים מהמדריך שלכם
כן, מאד! אם לא איזה מדריך הייתם רוצים שידריך אתכם
-- האם חשבתם פעם להחליף סיגנון רכיבה למשהו בדגנון הקרוס קאנטרי או המרוצים
לא ממש. האם אתם חושבים שתגיעו רחוק ברכיבה כמו אליפות העולם
אין לי מושג אבל תמיד צריך לשאוף
. מה לדעתכם החווה שלכם צריכה לשפר? ( אוכל, תאים, ציוד וכו)
איפה אתם רואים את עצמכם בעוד 20 שנה( בתחום הרכיבה )
פףף... אין לי מושג קלוש.

למעלה