משחקק

../images/Emo118.gifמשחקק

*הרעיון לקוח מפורום סקרים ושאלונים.. טוב אז אני שואלת 5 שאלות הקשורות לרכיבה (בסגנון השאלונים לא בסגנון דיונים) והבא שאחרי כותב 5 תשובות לשלי וכותב 5 שאלות משל עצמו וכן הלאה.. מובן? טוף אז אני אתחילל
1. כמה זמן אתה רוכב? 2. אתה מתחרה? 3. איזה סגנון רכיבה? 4. האם יש לך סוס? 5. אם כן מה השם שלו ואם לא איזה אתם הכי אוהבים?

netapet2

New member
עונה...

1. שנה- שנתיים פחות או יותר. 2.לא
3.אינגליש 4. לא
5.איזה מה? שאלות: 1. מה אתה הכי אוהב בסוסים? 2. איך הגעת לרכיבה? 3.באיזה גיל התחלת לרכוב. 4. אם יש לך סוס באיזה גיל קנו לך אותו? ואם לא אז באיזה גיל היית רוצה שייקנו לך? 5. מי משקיע בשיעורים אתה או ההורים?

ido132435

New member
טוב....

1 אני אוהב הכל אי אפשר להיתמקד על משהו אחד... 2 דוד שלי הוא רמי שלגי ודרכו הגעתי 3 אני רוכב מגיל 0 אבל ברצינות מגיל 7 4 אי ןיל סוס אבל אני בחיפושים 5 ההורים!!!!!

ido132435

New member
אופס ....

1) כמה זמן אתה רוכב.... 2) איזה ציוד פרטי יש לך 3) איפה אתה רוכב 4) אתה מרוצה מהחווה שלך ומהסוסים בה 5) אתה מרוצה מהרכיבה שלך

daniel1235

New member
אנייי

1)אני רוכב 8 שנים 2)יש לי 2 מכנסי רכיבה 3 שוטים קסדה 3 זוגות צאפס 2 זוגות של כפפות זוג מגפים ועוד ועוד 3)אני רוכב בבית ובגמלא 4)מאוד מרוצה 5)לא ממש שאלות 1)האם יש לך סוס\ה?? 2)תומכים בך בבית בקשר לסוסים?? 3)איזה סגננון אתה רוכב??? 4)האם פעם שילבת בין הסגננונות?? 5)האם אתה חושב שאוכף ווסטרן יותר נוח מאינגליש??

PinkHorse

New member
../images/Emo20.gif.

שאלות 1)האם יש לך סוס\ה?? לא
. 2)תומכים בך בבית בקשר לסוסים?? בערך.. 3)איזה סגננון אתה רוכב??? אינגליש. 4)האם פעם שילבת בין הסגננונות?? כן. 5)האם אתה חושב שאוכף ווסטרן יותר נוח מאינגליש? לא. השאלות שלי: 1.האם אי פעם רכבת על סוס מיובא
2.איזה מדריך מחו"ל הייתה הכי מעדיף שידריל אותך
3.בחיים שלך רכבת יותר על פונים או על סוסים רגילים
4.אוכף חום או שחור
5.התאמת צבעים בסטים או לא

אני :)

1.האם אי פעם רכבת על סוס מיובא? כן..סניורה.. 2.איזה מדריך מחו"ל הייתה הכי מעדיף שידריל אותך? לויודעתת 3.בחיים שלך רכבת יותר על פונים או על סוסים רגילים? חחח סוסים רגילים..אבל אוהבת ענקיים! 4.אוכף חום או שחור? יש לי אוכף שחור..ושחור זה הכי יפה! 5.התאמת צבעים בסטים או לא? בטח שכן.. ולהתאים גם תמכשולים לזה P= שאלות: 1. סגנון רכיבה: 2. כמה שנים? 3. פאדיחה ברכיבה: 4. מי המדריכים? 5. תמונה שלך/של הסוס שלך שאתה הכי אוהב.. -->

MorH

New member
../images/Emo174.gif אני

1. סגנון רכיבה: אינגליש 2. כמה שנים? 6 3. פאדיחה ברכיבה: המממ לקפוץ ת'גדר ?! 4. מי המדריכים? מיכל גת ואייל גת =] 5. תמונה שלך/של הסוס שלך שאתה הכי אוהב.. --> אנלא בביתא ז אני ישים אחרי זה מחר כשאני יגיע חח 1. סוס או סוסה ? 2. למה להתחרות/לא להתחרות ? 3. איך התחלת לרכב ? 4. עברת פעם חווה ? 5. יש סוס פרטי ?

../images/Emo9.gif

1. סוס או סוסה ?סוס
2. למה להתחרות/לא להתחרות ?להתחרות, כי זה כייף, זה משוה לשאוף אליו, כל תחרות זו חוויה
3. איך התחלת לרכב ?קייטנה בחופש הגדול
4. עברת פעם חווה ?לא...אבל היו כל כך הרבה כמעטים
5. יש סוס פרטי ?כה, אפולו
1.איפה אתה רוכב? 2.למה אתה ממשיך לרכב? 3.מתי רכבת בפעם האחרונה? 4.מה השאיפות שלך ברכיבה? 5.יש לך מודל לחיקוי מבחינת רכיבה? [אם כן, מי?]

fliperit

New member
המממ

1. בחוות רוכבים במושבה בגן יבנה 2. בגלל שזה כיף..וזה כל החיים שלי 3. ביעום שבת, בתחרות 4. להגיע להתחרות בתחרויות חשובות בחו"ל 5. כן...המאמנת שלי...וכל מני מאמנים מחו"ל. 1. מה זה הרכיבה בשבילך (תחביב, מקצוע, וכו')? 2. אם היה לך את כל הכסף בעולם..איזה סוס היית קונה? 3. למה אתה רוכב בחווה שאתה רוכב בה? היית מחליף אותה אם הייתה שפשרות? 4. הסוס שלך הוא בשבילך....? (חיית מחמד, "כלי עבודה" וכו') 5. הכי כיף ברכיבה זה.....?

טוב אז

1. רכיבה בשבילי זה לא סתם תחביב...זה משהו שאני אוהבת לעשות אבל אני משקיעה בזה את כל כולי ורוב החיים שלי מתמקדים בזה 2. הייתי קונה סוס ערבי טהור גזע, אפור עם רעמה אפורה יותר 3. אני רוכבת בחוות רעננה כי היא הכי קרובה והיא מציעה לי ללמוד באופן יותר מקצועי מאשר בחווה השניה שרכבתי בה וגם מלמדת קפיצות ואינגליש בכלליות ואני ממש רוצה ללמוד את זה.. 4. הסוס בשבילי הוא חבר.אחד הדברים הכי חשובים לי בעולם. 5. הכי כיף ברכיבה זה הכל!!! אי אפשר להתחיל לתאר כי זה פשוט הרבהה והשאלות.. 1. מה יותר עדיף: ווסטרן או אינגליש? 2. דראסאג' או קפיצות? 3. רכיבה לכיף או לתחרויות? 4. במה רכיבה הכי עוזרת לכם? 5. מה אתם הכישונאים בחווה שאתם רוכבים בה?

../images/Emo13.gif

1. מה יותר עדיף: ווסטרן או אינגליש? ברור שאינגליש
2. דראסאג' או קפיצות? קפיצותת
3. רכיבה לכיף או לתחרויות? גם וגם... תחרויות זה גם מוסיף הנאה מסויימת.. 4. במה רכיבה הכי עוזרת לכם? להירגע ולברוח מכל הקטע של הלימודים והלחץ בחיים.. 5. מה אתם הכי שונאים בחווה שאתם רוכבים בה? המגרש ומי שמנהל אותה חח אממ שאלות: 1. מה עדיף אימון בבוקר או בלילה? 2. אימון קפיצות או אימון דרסז'? 3. להתחרות ב-1.60 או במטר? 4. לרכב בארץ או בחו"ל? 5. רעמה קצרה או ארוכה?

../images/Emo42.gif

1. לילה 2. אימון ריינינג
3. בריינינג 4. שניהם 5. ארוכה 1. טרייל או פלזר? 2. בנדזים או מגינים? (מקורי הא?) 3. מה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם? 4. טיול או שיעור במגרש? 5. מתחרים? אם כן במה אם לא למה? חוסר מקוריות...תחיו עם זה

mindeffect

New member
../images/Emo3.gif

1. טרייל או פלזר? חח..לא יודעת.. 2. בנדזים או מגינים? תלוי בסוס ומה הוא צריך! 3. מה אתם הכי אוהבים בחווה שלכם?אווו...האנשים...
4. טיול או שיעור במגרש?ברור ששיעור...ורצוי קפיצות! 5. מתחרים? אם כן במה אם לא למה?כה...מתחילה ב-90 ואז בתקווה למטר.. 1.מקפיד על הקטע של הלבוש? חשוב לדעתך? 2.צ'אפס או מגפ? 3.איך הסדר יום שלך הולך עם החווה והכל? 4.לאן אתה חושב שתגיע עם הסוסים בעתיד? 5.אם תיהיה לך חווה..או אפילו בדמיון..מה הדבר הכי הכי חשוב שיהיה שם?!..לא רק מבחינה מעשית...גם "אופי" החווה...יחס לסוסים וכל זה?

לודמיר

New member
עונה

1.מקפיד על הקטע של הלבוש? חשוב לדעתך? לדעתי חשוב, אבל זה לא הכל ברכיבה. 2.צ'אפס או מגפ? צ'אפס- יותר נוחחח 3.איך הסדר יום שלך הולך עם החווה והכל? אאאממ.... קודם לימודים אח"כ סוסים. 4.לאן אתה חושב שתגיע עם הסוסים בעתיד? מקווה שרחוק.. 5.אם תיהיה לך חווה..או אפילו בדמיון..מה הדבר הכי הכי חשוב שיהיה שם?!..לא רק מבחינה מעשית...גם "אופי" החווה...יחס לסוסים וכל זה? החווה שלי תהיה משפחית כזו, חחווה על רמה, אבל לא גדולה. אצלי הסוסים יקבלו את היחס והטיפול הכי טוב שאפשר ואני אדאג לשזה אישית. שאלות: 1. תחרויות או רכיבה בשביל הכיף? 2. טורובריד או ערבי? 3. סוס לבן או שחור? 4. אוכף ווסטרן או אינגליש, ולמה? 5. מה אתה אוהב יותר, להבריש את הסוס ולטפל בו וכל מה שמסביב או לרכב? סליחה עם יש שאלות שחזרו על עצמן...

Tamir The King

New member
עונה

1. תחרויות או רכיבה בשביל הכיף? גם וגם. 2. טורובריד או ערבי? טורבריד 3. סוס לבן או שחור? שחור 4. אוכף ווסטרן או אינגליש, ולמה? אינגליש יותר נוח 5. מה אתה אוהב יותר, להבריש את הסוס ולטפל בו וכל מה שמסביב או לרכב? אני חושב שגם וגם.. 1. כמהפעמים בשבוע אתה רוכב? 2. איזה סוס אתה הכי אוהב (חוץ מהסוס שלך אם יש)? 3. מה אתה הכי אוהב בסגנון רכיבה שלך? 4. כמה פעמים נפלת? 5. תמונה של הסוס שאתה הכי אוהב.. (חוץ מהסוס שלך אם יש)..

Tamir The King

New member
סליחה על הבלגן

1. כמה פעמים בשבוע אתה רוכב? 2. איזה סוס אתה הכי אוהב? (חוץ מהסוס שלך אם יש)? 3. מה אתה הכי אוהב בסגנון הרכיבה שלך? 4.כמה פעמים בערך נפלת? 5. תמונה של הסוס שאתה הכי אוהב (חוץ מהסוס שלך אם יש)..

ריני202

New member
עונה

1.כמה פעמים בשבוע אתה רוכב?בעיקרון 2 אבל אם המדריך שלי רוצה שאני הרכב אז אני רוכבת חופשי מתי שבא לי. 2.איזה סוס אתה הכי אוהב? (חוץ מהסוס שלך אם יש)? אין לי סוס... כן מאוד חבל אבל בחווה שלי אני אוהבת הכי את בז 3.מה אתה הכי אוהב בסגנון הרכיבה שלך? את האופן שהסוס נע ואת התנועות המדהימות שהוא עושה וכמובן אני אוהבת דברים שכדי להתאמץ בשבילם והסיגנון הזה הוא בהחלט כדי להתאמץ בשבילו 4.כמה פעמים בערך נפלת?נראה לי בערך 4-5 פעמים 5.תמונה של הסוס שאתה הכי אוהב (חוץ מהסוס שלך אם יש)..
השאלות: 1)איזה סוס היית הכי רוצה שיהיה לך? 2)הסוס הראשון שרכבת עליו 3)האם אתה מתאים את הבגדים שלך לשמיכה של הסוס עליו אתה רוכב? 4)(אם יש לך סוס או אין לך)כמה פעמים בשבוע אתה מטפל בסוס שאתה אוהב? 5) תמונה של הסוס שאתה הכי אוהב או של הסוס שלך...

פפוניטה

New member
תשובה

1. פפו או פולי או באקי2. בל...סוסה חמודה3.בתחרויות כן!4.אני מטפלת בסוסה לפחות פעמיים בשבוע שאני עובדת, ולפעמים שאני רוכבת אז אני באה מוקדם אז גם שלוש!5.אין לי תמונה כקגע. יש לי מחשב חדש ואין עליו עדיין תמונות!שאלות:1. כמה שעות בשבוע אתה רוכב?2.האם יש לך סוס/אין? אם כן...מה שמו? ותמונה...3.האם ההורים שלך תומכים בך בקטע של הרכיבה בהכל?4.אם יש לך סוס, איך שיכנעת את ההורים שלך לקנות?5.כמה זמן אתה כבר רוכב?

למעלה