S SainTonix New member 4/5/07 #4 ../images/Emo41.gif Emo.co.il קהילת האימו הרשמית של ישראל עלתה לרשת, בואו לבקר Emo.co.il
S SsomeoneE New member 4/5/07 #9 אפאחד לא ענה לי- דחוף שאלה !@#$%^&** מישהו יודע אם אני יכולה לעשות את התמונה הזאת >>>>> על חולצה? כאילו הדפס? כי אני לא יודעת אם זאת תמונה מעוצבת ויש עליה זכויות
אפאחד לא ענה לי- דחוף שאלה !@#$%^&** מישהו יודע אם אני יכולה לעשות את התמונה הזאת >>>>> על חולצה? כאילו הדפס? כי אני לא יודעת אם זאת תמונה מעוצבת ויש עליה זכויות
I idanias New member 5/5/07 #11 זכויות עלאק../images/Emo6.gif אף שוטר לא יעצור אותך ברחוב וישאל אם יש לך זכויות יוצרים לחולצה
S SsomeoneE New member 5/5/07 #12 ../images/Emo11.gif מה אתה צוחק- רשע אחד !@#$%^&* אבל לא יודעת מישהו עיצב את זה לא ? אז מן הסתם אולי יש על זה זכויות יוצרים- אז אפשר לעשות עם זה הדפס?
../images/Emo11.gif מה אתה צוחק- רשע אחד !@#$%^&* אבל לא יודעת מישהו עיצב את זה לא ? אז מן הסתם אולי יש על זה זכויות יוצרים- אז אפשר לעשות עם זה הדפס?
K kittycatbone New member 5/5/07 #13 אם זה היה משהו שאני הייתי עושה והיו רוצים לעשות את זה על חולצה הייתי לוקחת את זה כמחמאה מאשר מתלוננת על זכויות
אם זה היה משהו שאני הייתי עושה והיו רוצים לעשות את זה על חולצה הייתי לוקחת את זה כמחמאה מאשר מתלוננת על זכויות
ש שובאכה New member 5/5/07 #14 אהה לא נראה לי שיעצרו אותך על זה אם זאת השאלה, מקסימום יפתחו לך תיק אבל אם כן, לא על אחריותי . ד"א איך עושים הדפס?
אהה לא נראה לי שיעצרו אותך על זה אם זאת השאלה, מקסימום יפתחו לך תיק אבל אם כן, לא על אחריותי . ד"א איך עושים הדפס?
K kittycatbone New member 5/5/07 #15 דווקא.. על התמונה עצמה אם היו רוצים לעשות זכויות יוצרים היו כותבים את השם של היוצר בתור חתימה. ברגע שלא חתמו והפיצו באינטרנט, אין דרך פחות בוטה מלהגיד- זב"שם ככה זה באינטרנטXP כאילו רציני... ברגע שלא דאגת לזכויות יוצרים שלך, וזה הופץ, אין מה לעשות. XP כמובן שנחמד לבקש ולשאול!
דווקא.. על התמונה עצמה אם היו רוצים לעשות זכויות יוצרים היו כותבים את השם של היוצר בתור חתימה. ברגע שלא חתמו והפיצו באינטרנט, אין דרך פחות בוטה מלהגיד- זב"שם ככה זה באינטרנטXP כאילו רציני... ברגע שלא דאגת לזכויות יוצרים שלך, וזה הופץ, אין מה לעשות. XP כמובן שנחמד לבקש ולשאול!
S SsomeoneE New member 5/5/07 #17 אממ עכשיו- מה דעתכם -איזה הדפס כדאי? אממ הכנתי גם אחד- זה יהיה יפה בתור הדפס ? או שפשוט לשים את מה ששמתי מקודם רק את איימי טיפה יותר גדולה ?
אממ עכשיו- מה דעתכם -איזה הדפס כדאי? אממ הכנתי גם אחד- זה יהיה יפה בתור הדפס ? או שפשוט לשים את מה ששמתי מקודם רק את איימי טיפה יותר גדולה ?