מצטרף
S SsomeoneE New member 5/5/07 #22 הולכים לחנות חולצות כזאת ומבקשים לעשות הדפסXD זה עולה נראלי 50 - כי שאלתי לפני כמה זמן ~ ואממ את ההדפס השני אתם אומרים אבל כמו הקודם שאיימי פיצית או ככה ? >>>> -מישו יכול לכתוב לי שמות של חנויות ומקומות שבהם עושים הדפסים ? - בחנות שביררתי הייתה בסנטר ואמרו לי שאפשר רק על לבן
הולכים לחנות חולצות כזאת ומבקשים לעשות הדפסXD זה עולה נראלי 50 - כי שאלתי לפני כמה זמן ~ ואממ את ההדפס השני אתם אומרים אבל כמו הקודם שאיימי פיצית או ככה ? >>>> -מישו יכול לכתוב לי שמות של חנויות ומקומות שבהם עושים הדפסים ? - בחנות שביררתי הייתה בסנטר ואמרו לי שאפשר רק על לבן
S SsomeoneE New member 5/5/07 #30 וגם זאת כבר לא אפקטיבית ../images/Emo7.gif עכשיו אני חייבת לעשות חולצה עם הדפס אך ורק של איימי או רק עם הלוגו של הלהקה- שבעיצוב אני לא הכי טובה כפי ששמתם לב ~
וגם זאת כבר לא אפקטיבית ../images/Emo7.gif עכשיו אני חייבת לעשות חולצה עם הדפס אך ורק של איימי או רק עם הלוגו של הלהקה- שבעיצוב אני לא הכי טובה כפי ששמתם לב ~
O outro New member 5/5/07 #23 איזה מצחיייקקקק!! אני בשאפל בפלייליסט עם שירים של אוונסנס ויצא לי ככה: imaginary- אוונסנס אי פי imaginary- דמוס imaginary- אוריג'ין!
איזה מצחיייקקקק!! אני בשאפל בפלייליסט עם שירים של אוונסנס ויצא לי ככה: imaginary- אוונסנס אי פי imaginary- דמוס imaginary- אוריג'ין!
M Moreiro New member 5/5/07 #25 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מספר הפעמים שנכתב בפורום: "אוונסנס" - 6592 "איימי לי" - 1710 "ליבי" - 2035
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifסטטיסטיקות../images/Emo98.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif מספר הפעמים שנכתב בפורום: "אוונסנס" - 6592 "איימי לי" - 1710 "ליבי" - 2035