*דיקלסט
T tkuihehr New member 20/4/07 #77 טוב, אני לא שומע כל כך הרבה המסור השירים של היום במסור נחשבים תוכנית טובה?
L limors2 Well-known member 20/4/07 #83 כן, מאד! ועכשיו קילרז אז בכלל לפעמים בכלמיני תוכניות בזמן האחרון יש ברקע של הדיווחים משהו שנשמע ממש כמו גרסה אינסטרומנטלית וממש יפה של השיר הזה, מעניין אם זה באמת זה. בטח אפשר לשאול מישהו, אבל אין לי כח.
כן, מאד! ועכשיו קילרז אז בכלל לפעמים בכלמיני תוכניות בזמן האחרון יש ברקע של הדיווחים משהו שנשמע ממש כמו גרסה אינסטרומנטלית וממש יפה של השיר הזה, מעניין אם זה באמת זה. בטח אפשר לשאול מישהו, אבל אין לי כח.
T tkuihehr New member 20/4/07 #129 למה? היה מבזק רגיל לא שמתי לב למשהו מיוחד ומטריד [חוץ מהחדשות עצמן, אבל זה רגיל ]
Y yhaa hi New member 20/4/07 #154 תסתכלי בהיסטוריה../images/Emo2.gif בעצם נראה לי מחקת אותה בגלל שאמרת לי שזה חידוש של איזושהיא להקת בנים שאני לא זוכרת את שמה כרגע (הייתי מובנת?)
תסתכלי בהיסטוריה../images/Emo2.gif בעצם נראה לי מחקת אותה בגלל שאמרת לי שזה חידוש של איזושהיא להקת בנים שאני לא זוכרת את שמה כרגע (הייתי מובנת?)
L limors2 Well-known member 20/4/07 #115 מה הם חוסמים תכביש מה אם אני צריכה להגיע לי-ם ולא רוצה לנסוע דרך בית ג'אלה?
T tkuihehr New member 20/4/07 #138 חוצפה נכון? כאילו עוצר על י-ם מה שהיה כבר פעם וכולם הסתדרו עם זה...