או בחדשות, או בשעה השניה אני לא אהיה פה, אני אצא עד 11וחצי..
T tkuihehr New member 20/4/07 #88 לא הבנתי את המשפט כשאת הולכת אני הולך ,או כשאני הולך את הולכת? [יעני אני מחכה שתצאי? או את מחכה שאני אצא?]
לא הבנתי את המשפט כשאת הולכת אני הולך ,או כשאני הולך את הולכת? [יעני אני מחכה שתצאי? או את מחכה שאני אצא?]
T tkuihehr New member 20/4/07 #114 עכשיו אני צריך לנתח את זה? אז כשאני הולך להגיד שאני הולך כדי שתוכלי לצאת גם?
L limors2 Well-known member 20/4/07 #119 כשאתה הולך גם אני אלך! וכשאתה הולך תגיד שאתה הולך כי זה לא מנומס סתם להעלם
L limors2 Well-known member 20/4/07 #53 אווו קייזר צ'יפס חדש בקרוב../images/Emo2.gif יש שירים בדיסק שלהם שכשאני שומעת אותם הם ממש מזכירים לי שי נובלמן
אווו קייזר צ'יפס חדש בקרוב../images/Emo2.gif יש שירים בדיסק שלהם שכשאני שומעת אותם הם ממש מזכירים לי שי נובלמן
L limors2 Well-known member 20/4/07 #70 יש תמנגינה מהשיר הזה בשיר של ווירד אל../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
T tkuihehr New member 20/4/07 #120 אוי, ואז תראי שתיקת הכבשים בזמן עסק שחור אחלה גשר. וגם זה באותם שעות כמו שתיקת הכבישים [בשאר הימים], ככה שלא תתבלבלי
אוי, ואז תראי שתיקת הכבשים בזמן עסק שחור אחלה גשר. וגם זה באותם שעות כמו שתיקת הכבישים [בשאר הימים], ככה שלא תתבלבלי
L limors2 Well-known member 20/4/07 #130 נכון! אבל אין הרבה זמן להכין אוכל. כי לא בא לי לקום במסור, יש שירים טובים
L limors2 Well-known member 20/4/07 #137 אתה נורא עילג היום../images/Emo2.gif ואי אפשר לאחר, לא מאחרים לדברים! ללכת באמצע זה בסדר, אני לא אוהבת לפספס התחלות.
אתה נורא עילג היום../images/Emo2.gif ואי אפשר לאחר, לא מאחרים לדברים! ללכת באמצע זה בסדר, אני לא אוהבת לפספס התחלות.