לא מתחייבת .
B Blue Pencil New member 13/7/05 #60 ../images/Emo125.gif../images/Emo103.gif../images/Emo128.gifלא מתחייבת.
P poohandme New member 12/7/05 #6 he cannot fight anymore בייס שני גירסה אחת של הבייס נמצאת פה תוכלו למצוא עוד גירסאות בגלריה. שלוש שופטות שלא משתתפות בקטגוריה זו לשרשר
he cannot fight anymore בייס שני גירסה אחת של הבייס נמצאת פה תוכלו למצוא עוד גירסאות בגלריה. שלוש שופטות שלא משתתפות בקטגוריה זו לשרשר
B broken winges New member 12/7/05 #48 אני לא מתחייבת ואממ אני יכולה לשנות את היד?... ולפי מה שהבנתי אני עושה על דולי על הבייס הזה עם אחד מהסטים של הפלטות ואני יכולה להשתתף עוד פעם עם בייס אחר ועם פלטות אחרות?
אני לא מתחייבת ואממ אני יכולה לשנות את היד?... ולפי מה שהבנתי אני עושה על דולי על הבייס הזה עם אחד מהסטים של הפלטות ואני יכולה להשתתף עוד פעם עם בייס אחר ועם פלטות אחרות?
M Miss Naama New member 13/7/05 #68 ../images/Emo48.gif ../images/Emo128.gif לא מתחייבת. אפשר לערוך את הבייס, נכון?
P poohandme New member 12/7/05 #9 Hundred moons or more בייס שלישי גירסה אחת של הבייס נמצאת פה תוכלו למצוא עוד גירסאות בגלריה. שלוש שופטות שלא משתתפות בקטגוריה זו לשרשר
Hundred moons or more בייס שלישי גירסה אחת של הבייס נמצאת פה תוכלו למצוא עוד גירסאות בגלריה. שלוש שופטות שלא משתתפות בקטגוריה זו לשרשר