Knock on the door

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifKnock on the door

And scream that is soon ending Mess on the floor again... אהמ...הודעה שנייה היום|התלהבות||בלגנים|><
תחרות בייס אדיט+ פלטות!
אז מה בעצם עושים? אתן צריכות להכין דולי על אחד מהבייסים של הפורום מהפלטות שאני אתן...
נשמע פשוט? הא! THINK AGAIN:] התחרות מתחלקת לשני חלקים:
בייס אדיט
פלטות. בתחרות הבייס אדיט עליכן לבחור אחד משלושת הבייסים של הפורןם( אפשר להשתתף גם על שני בייסים) וגם אחד משני הסטים של הפלטות. כל הדוליז על אותו בייס הן באותה קטגוריה(
) מותר לערוך פנים של הבייס. תחרות הפלטות מתחלקת לשני חלקים- לפי שני הסטים של הפלטות. בחלק זה משתתפות כל הדוליז, בלי שום קשר לבייס:]
שופטות- אני צריכה 3 שופטות לכל קטגוריה של בייס. השופטות יכולות להשתתף על הבייסים האחרים:] עוד 3 שופטות לכל קטגוריה של פלטות.
נא לא להגיב.
שאלות ובעיות נא לשרשר להודעה שתפתח בשביל זה:]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gifשאלות\עזרה

בלגנים ובעיות לכאן:]

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo3.gif

את עושה דולי על בייס של פורום ועם אחד מהסטים של הפלטות מההודעה הראשונה. (את יכולה לעשות שתי דוליז על שני בייסים שונים) בסוף השיפוט הוא בשתי קטגוריות- בייס ופלטות. שרשרי לבייס שאת רוצה להשתתף בו... הבנת?P:

o0Invisible0o

New member
נראה לי..../images/Emo12.gif

מותר לעשות על שני בייסים שונים..אבל מותר לעשות עם אותו בייס ושתי פלטות שונות?>< ואממ..מותר לעשות עם הפלטות על בייס שבא לי?

poohandme

New member
../images/Emo6.gif

בייסים שונים- כן. פלטות שונות-כן. בייס אחר- לא
זה תחרות בייסאדיט><

Radio Joe

New member
Rega Rega Rega :|

You said we can only use 1 set of plattes, no combinations. Now you say we can combinat? Ha? ><

poohandme

New member
../images/Emo12.gif

חשבתי שהיא שאלה אם אפשר לעשות שתי דוליז על אותו בייס עם פלטות אחרות>< זה מסבך גם אותי-_-' אין שילובים בין הפלטות.

o0Invisible0o

New member
הראשון זה מה ששאלתי..../images/Emo12.gif

לא שילובים בין הפלטות..
למרות ששועשעתי לראות אותך מסתבכת..
*בורחת*

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif

|מעתיקה הודעה לאיילת| את עושה דולי על בייס של פורום ועם אחד מהסטים של הפלטות מההודעה הראשונה. (את יכולה לעשות שתי דוליז על שני בייסים שונים) בסוף השיפוט הוא בשתי קטגוריות- בייס ופלטות. שרשרי לבייס שאת רוצה להשתתף בו...

GalGul000

New member
את ../images/Emo11.gif

את אחראית על תיאור בזוגות נכון? אפשר בבקשה תאריך?? אני מבקשת בכל לוח אפשרי. אף פעם לא עונים
אני יודעת שזה לא קשור. אבל אין לי איך להשיג אותך
אני נואשת

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif

לא מתחמקת-.-' עוד אין תאריך, כי היו קצת בלגנים...יש לך עוד קצת זמן...אל תדאגי בקשר לזה

tamaguchi girl

New member
שאלותת...../images/Emo122.gif

אני יכולה לעשות דולי אחת, עם נגיד הבייס השלישי והפלטות הכחולות [דתם דוגמא] ואז איתה אני ישתתף בשתי התחרויות- בייס ופלטות, או שאני צריכה לעשות 2 דוליז שונות?? ועוד שאלה, בתחרות של הבייס אני חייבת להשתמש באחד הסטים של הפלטות או שאני יכולה באיזה פלטות שאני רוצה?

למעלה