דולי אחת. לא שתיים לשתי תחרויות>< את חייבת עם הסט של הפלטות:]
P poohandme New member 12/7/05 #29 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif דולי אחת. לא שתיים לשתי תחרויות>< את חייבת עם הסט של הפלטות:]
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif דולי אחת. לא שתיים לשתי תחרויות>< את חייבת עם הסט של הפלטות:]
T tamaguchi girl New member 12/7/05 #39 אהמ. אם הבנתי אז: דולי אחת, להשתמש באחד הסטים של הפלטות, על בייס אחד? אני מתחילה
G GalGul000 New member 12/7/05 #24 בקיצור, תחרות דמב"ו? ../images/Emo3.gif רק בלי שאת אומרת איזה פלטות לאיזה פריטים?
ג גינגימניה New member 12/7/05 #30 ../images/Emo6.gif |חבול הצחקת אותי../images/Emo185.gif../images/Emo80.gif
G GalGul000 New member 12/7/05 #36 עאעאהאהא ../images/Emo7.gif שוב דילגת על ההודעה שלי. למה אתם כל הזמן מתחמקים ולא עונים לי? גם פה וגם בלוח?
עאעאהאהא ../images/Emo7.gif שוב דילגת על ההודעה שלי. למה אתם כל הזמן מתחמקים ולא עונים לי? גם פה וגם בלוח?
R Radio Joe New member 12/7/05 #32 Hmm... Do we have touse all the plattes in 1 set? Base 3 is the small base, right?
P poohandme New member 12/7/05 #52 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif ><בלגנים ברגע שאת עושה דולי היא משתתפת אוטומטית גם בתחרות פלטות וגם בביס...הבנת?
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif ><בלגנים ברגע שאת עושה דולי היא משתתפת אוטומטית גם בתחרות פלטות וגם בביס...הבנת?
P Painted Fairy New member 12/7/05 #47 אוקיי, אז שניה.../images/Emo126.gif אני אמורה להכין דולי עם סט אחד מהפלטות? או שתיים? אוי, נראלי שהסתבכתי .
אוקיי, אז שניה.../images/Emo126.gif אני אמורה להכין דולי עם סט אחד מהפלטות? או שתיים? אוי, נראלי שהסתבכתי .
P poohandme New member 12/7/05 #54 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif זה כולם הסתבכו. לא רק את>< את יכולה להכין דולי אחת. והיא ישר משתתפת בשתי התחרויות. את יכולה אם את רוצה להכין עוד דולי, ואז יש לך סיכויים כפולים
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif זה כולם הסתבכו. לא רק את>< את יכולה להכין דולי אחת. והיא ישר משתתפת בשתי התחרויות. את יכולה אם את רוצה להכין עוד דולי, ואז יש לך סיכויים כפולים
B Blue Pencil New member 12/7/05 #51 ../images/Emo125.gifרגע. התחרות הזאת מורכבת משתי תחרויות? תחרות פלטות ותחרות בייס? ז'תומרת שאני מכינה דולי על הבייס הראשון עם איזה פלטות שאני רוצה. ודולי על איזה בייס שאני רוצה עם סט פלטות אחד?
../images/Emo125.gifרגע. התחרות הזאת מורכבת משתי תחרויות? תחרות פלטות ותחרות בייס? ז'תומרת שאני מכינה דולי על הבייס הראשון עם איזה פלטות שאני רוצה. ודולי על איזה בייס שאני רוצה עם סט פלטות אחד?
B Blue Pencil New member 12/7/05 #53 ../images/Emo125.gif../images/Emo128.gifהבנתי!!! תחרות בייס אדיט: אחד הבייסים וסט אחד של פלטות. תחרות פלטות: סט אחד של פלטות ובייס שלא קשור לפורום. אז צריך להשתמש בכל בפלטות שבסט?
../images/Emo125.gif../images/Emo128.gifהבנתי!!! תחרות בייס אדיט: אחד הבייסים וסט אחד של פלטות. תחרות פלטות: סט אחד של פלטות ובייס שלא קשור לפורום. אז צריך להשתמש בכל בפלטות שבסט?
P poohandme New member 12/7/05 #55 ../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif את מכינה דולי אחת(את יכולה כמובן עוד אחת אבל זה רק אם את רוצה הזדמנות כפולה) עם הבייס של הפורום וסט *אחד* של פלטות. צריך להשתמש בכל הפלטות בסט.
../images/Emo115.gif../images/Emo103.gif../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif את מכינה דולי אחת(את יכולה כמובן עוד אחת אבל זה רק אם את רוצה הזדמנות כפולה) עם הבייס של הפורום וסט *אחד* של פלטות. צריך להשתמש בכל הפלטות בסט.
O o0Invisible0o New member 13/7/05 #58 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif*מתפקעת* התגובות כאן ממש אבל ממש משעשעות אותי!
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif*מתפקעת* התגובות כאן ממש אבל ממש משעשעות אותי!
P poohandme New member 12/7/05 #3 In the mist of the morning בייס ראשון גירסה אחת של הבייס נמצאת פה תוכלו למצוא עוד גירסאות בגלריה. שלוש שופטות שלא משתתפות בקטגוריה זו לשרשר לא להגיב עדיין:]
In the mist of the morning בייס ראשון גירסה אחת של הבייס נמצאת פה תוכלו למצוא עוד גירסאות בגלריה. שלוש שופטות שלא משתתפות בקטגוריה זו לשרשר לא להגיב עדיין:]