ת~ש~ו~ק~ה

אז ככה...

לא שאני מחזיקה ביד ת'שלט על המינונים... ובכלל זנחתי זה מכבר ת'רצון לכבוש ת'אברסט של העניין,אבל... מצאתי משו אחר במקום... לתת לו קונטרה לכאב...להגביר ת'הנאה במקום אחר...זה ממנן לא רע

magic40

New member
ידעתי שמישהו יעשה את זה במקומי../images/Emo13.gif

הרבה אבשלומיות יש כאן
וכאילו מי אני ומה אני שאתקן מישהו

התשוקה

היא זאת שמערערת בנו את ההיגיון ואת השכלי לפעמים ההיא שמאפילה על האמת לעיתים ההיא שגורמת לנו לפעול ולא תמיד בשיקול דעת ההיא שנמצאת בבטן,זורמת לנו בורידים...ונותנת לנו טעם לחיים. תשוקה היא האש...חלק מהוויתנו.הכוח שלנו.

שלי 9

New member
האסוסיאציה הראשונה

שעולה לי למילה תשוקה היא בהקשר מיני טהור..דחף פנימי, חושני,עמוק ,סקסי ומבעבע (כזה שאי אפשר לעצור) למימוש החוויה.. (אבל אבל הדחף הזה הכי עוצמתי בעיני כשהוא בהקשר רגשי..כלומר כשאני אוהבת) כמובן שיש גם תשוקה לאוכל ולדברים אחרים..אבל משום מה נראה לי שהמילה הזו נבראה לעולם הדימויים המיני..

maof

New member
וואלה...../images/Emo13.gif

תשוקה מתייחסת לרוב להקשר המיני... התשוקה הנשית וסודותיה... מה מלבה את התשוקה ומה גורם לה לדעוך
מעוף

maof

New member
צ'מעי... ../images/Emo6.gif

חידה ושמה תשוקה חשמלית ושמה תשוקה האם מזהה אנוכי עודף תשוקה
מעוף

מצוטטת

New member
החלה לה לה ../images/Emo79.gif

טובה חשמל זורם לי אכן בין כפות ידיי ומיקלדתי{גם} תמשיך תמשיך

מצוטטת

New member
רגע..........

תני לתפוס לו ת'קצה שניייייה את מעודדת לי להמשיך ולפZר בהשפר3ות את שוקותיייי הבינותי , נכון

מצוטטת

New member
כן כן.............

זה רק החשמל לא השוקייייייים
התשוקות........ הנה גמני 1:1 חוסכת לך תגובה

מצוטטת

New member
מ'זתומרת../images/Emo46.gif

התשוקה הנשית וסודותיה... במחי מיקלדת ביטלת לגברים כולם? תיקרא מהתחלה ותחזור להגיב אחרת, כאן יהיה קשה לי לגונן עליך מפני הבאות

maof

New member
אהה...

אני חוזר הלוך ושוב מתבונן שוב...ושוב חש ת'חום של התשוקה וחושב האם "טנטרה" היא מילה קסומה
מעוף

למעלה