ת~ש~ו~ק~ה

קטי30

New member
../images/Emo106.gifאהבתי את התעוזה../images/Emo25.gif

ועכשיו גלי לי נבהלו??? אני במתח

יערית

New member
לא איכפת לי אם נבהל

העיקר שאתחיל לשרש שורשים בח'ברה
תעוזה=באה מתוך תשוקה חחחחח

קטי30

New member
ביהחחחלט../images/Emo88.gif

והעיקר לא לפחד כלל
תעוזתנית שכמותך

יערית

New member
לא איכפת לי אם נבהל

העיקר שאתחיל לשרש שורשים בח'ברה
תעוזה=באה מתוך תשוקה חחחחח

קטי30

New member
התשוקה היא כוח שמניע אותנו../images/Emo73.gif

הייתי קוראת לזה מוטציה של רצון אדיר התשוקה לעשות התשוקה להיות התשוקה להרגיש התשוקה יכולה להכיל כוח גדול ודלק שעוזר לנו להוביל. אונורה דה באלזאק אומר על זה "בלעדי התשוקה היו הדת, ההסטוריה, הרומנים והאמנות מחוסרי כל ערך"

לא מבינה בתשוקות...

רק בטופּ של הקצה שלהן... השנייה האחרונה שמפרידה בין האין נגיעה לנגיעה...במאוויים המחושקקים שלי...שיא התשוקה
רק על הקצוות...רק על הקצוות

תשוקה

תשוקה היא השמחה של הגוף המשתוקק לאהוב, לגעת, לתת היא פורחת בשדה הגוף והנפש מאירה כמו שמש והופכת לאושר את כל מה שנוגעת

מילה "ספרותית" לצורך ריגשי ../images/Emo141.gif

ובאמת, בספרות ובאמנות אי אפשר בלי תשוקה. אם לא אני לא מרגיש שלאמן יש צורך ריגשי להגיד את מה שהוא אומר, די משעמם לי להקשיב לו (או לקרוא אותו, או לצפות בסרטים שלו וכדומה). בחיים, לעומת זאת, "תשוקה" מתקשרת לי בדרך כלל עם משהו נודניקי, עם מישהו שהצרכים הריגשיים שלו עלולים להעיק מהר מאד. הדגם של "בדגם של לבלוע ת'חיים בביסים גדולים", יותר מדי פעמים ראיתי אותו נגמר בעודף משקל קיצוני, בכלי דם הרוסים, בניוון איטי בלתי זוהר בעליל.

מצוטטת

New member
בלתי "זוהר"

ההשתוקקות לתשוקה חייבת להיות תמידית מימושה של אחת יחייב לנו בד"כ אם לא תמיד לתחילת של אחת אחרת, אין אפילו לא קומץ של
אוויר לפילוסופיה של "המילה", אצלי ברגע מה היא מפסיקה להתקיים זה כמו להרגיש במוות קליני..... בטח קיצוני!, קיצוני אצלך כנראה גם אצלי

לא נשמע כמו כייף גדול ../images/Emo141.gif

מילא המוות הקליני, אבל החרדה הבלתי פוסקת שמא תרגישי.

N D R

New member
התשוקה ללעוס את המונח

מביאה לכמה כיוונים מפתיעים כמו למשל, העדר תשוקה... ועל העדר תשוקה דובר פה רבות ... ובכל זאת תשוקית אחת לי יש והיא לשלוט על התשוקות, ודווקא אותה הייתי מכניס ברצון לעדר של ה-"העדר"

בניגוד לכתוב כאן..

כשיש העדר תשוקה= העדר הצלחה העדר תשוקה= מיאוס שעמום. בעבודה ביחסים בכל מה שאני נוגעת ועושה.. אני אישית.. לא היתי רוצה לשלוט ממש על התשוקות.. בכל מצב בחיים כשמצליחה לייצר את התשוקה הזו להגיע למצב מסויים סיטואציה מסוימת..מקום כזה או אחר.. אני מגיעה... היא כתבה לי אתמול.. "את בזמן האחרון כמו ... מנגינה .. איטית סוערת ועורגת...." למשהו שכתבתי על מערכת יחסים ..על התשוקה הזו למשהו הזה..מערכת יחסים. זאת תשוקה המילים האלה של רות.

מצוטטת

New member
אהה...

זה לא אתה ת'מבין, זו אני ... אני והשריטה{העוד אחת שלי}...העדר~ה ישר מדליק את כל
ות האזהרה עם האמירה הזו ישר!!!!!!!!!!! מה, מה כ"כ מפחיד אה? להביא אישור מהרופא המטפל שלי בגין הצורך הזה
פככככ, איפה קיים גבול של מעצור עם אמירה שכזו there's no fun
כמו לא תתוחזק ה- desire ........ נא נא נא

לשלוט על התשוקות?

לא הייתי רוצה הופך את החיים למתוכנתים,צפויים, נטולים ........ משעמם ..לא?

N D R

New member
את הטלטלה הזו

אי אפשר להפסיק.... זו הפעם הראשונה שהצלחתי בקטנה לגבור על הגדולה אבל כולה חמש שורות פשוטות.... לקריאה

למעלה