ת~ש~ו~ק~ה

יד????????../images/Emo12.gif

בואי...בואי...נפתח זה פה... שלא נשאיר זה בבטן לשרשר אחר... כשהטחול מתפוצץ לו על משו אחד במקום אחר...זה נמרח לא טוב

את מתעסקת איתי בשבת?

עשקינן????????? אבל יש לך נקודות זכות אצלי...ניצלת
ואם אני לא טועה...לא את השליטה בפחד את רוצה...אלא בהעדר הפחד חשקה נפשך. טעיתי?

אחיותיי היקרות

ברור הוא לכל כי המיקרה דנן חמור הוא.. אך כיוון שמדובר במעידה חד פעמית....נעבור אנו לסדר היום סביונית יקרה, אנא הקפידי בדקדוקייך ושמרי על השפה העברית בברכה אבשלומ ית

שלי חביבתי

אבשלום בשעות אילו אינו במיטתו כי אם מטייל בפורומים בתפוז ולוכד כותבים עיבריים המתעללים השכם וערב בשפה העיברית אנא דקדקו בלשונכם מעט יותר והוא יהיה מאושר באדם. שבת שלום לך יקירה.

שלי 9

New member
../images/Emo12.gif אני לא מדקדקת???????

הקפדה על השפה העברית זהו שמי השני.. אם היית עוקבת אחרי מספיק היית רואה..(וסליחה על העדת הצניעות:) ששגיאות כתיב ואני לא ממש חברים.. אני מוחה!

וההבנה?../images/Emo3.gif

בואי ננסה להבין ביחד... את כתבת על תנועותיו של אבשי במיטה... ההיא באה לספר לך שהוא לא המיטתו כרגע...ועוד נידבה לך פרטים מעבר למצופה. לא האשימה לך בדבר עבירה. בטלי מייד ת'מחאה

קוקו יקירתי

היטבת להבהיר את דבריי ! שמחה לראות ולקרוא כי מקפידה את ,מדקדקת ומדייקת בלשונך....ואפילו מגדילה ומתקנת אחרים... כן יירבו כמותך ...יקירה שבת שלום גם לך ממני (ומחמותו)

צדקת...

למרות שבעצם הכי הייתי רוצה לא לחות את הכאב.... כאב הפרידה.....(מכל סוג) זה בלתי אפשרי -יודעת אז אם אפשר ....לפחות לשלוט במינונים....

למעלה