../images/Emo115.gif ניא, אנוכי ^_^
ניא, אני אומרת מלא ניא *יורהבעצמי* >< זה לא בסדר. פרטיםאישיים? שם: סאי\נועה עיר:חיפה. פיכס. גיל: 13.5 (אבל אני בח', לא בז' OO;; ) צבע שיער: אדום? ניא, חום אדמדם =\ הצבע לא תפס. צבע עיניים:חום
את\ה צמחוני\ת? א-הא
למה נראלכם שמתי ת'שאלה הזו? ^^; אבל נראה שאני לבד בעניין הזה;; בהקשר לסידרה: דמות אהובה:אקירהויהקארו*______* במיוחד שהם ביחד *__* פרק אהוב עד עכשיו:כולם *___* דמות שנואה: (ישכזו?~) אוצ'י וקוואברה , הם כאלו נעליים ;; נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? א-הא *______* בכללי: אנימה אהובה:ניא,מלא >< גראווי,היקאגו *__* אינו,פמא (כאילו שראיתי כ"כXP) ספר אהוב? רודףהעפיפונים,יער נורווגי,ה"פ,המשחק של אנדר,זכרונותיה של גיישה. ניא, זה ממשיך וממשיך.. להקה אהוב:הביטלס, היהודים,הימ..ניא, כמזה ממשיך. זמר\ת אהוב\ה:אנוק,בריאן אדאמס. שיר אהוב: norwegian wood מקצוע אהוב:ניא, אנגלית וספרות ולשון. מקצוע שנוא:מת' וערבית #%$#&Y$% על המקצוע הזה. שימות. צבע אהוב:כסף וירוק (צבעי הבית של סלית'רין *___* ) חיה אהובה: סוסים, כלבים,חתולים. ניא, כל חיה שלא על הצלחת. סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי?האי האי אם כן, איזו?צופים אם לא,אז לכו לצופים- אפיק אימפריה ^_____^ מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה?ניא, היום. איזו? מגנום..זרקתי באמצע ;; זה כזה ענק ><? מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב?האיהאי, כמעט 20 שעות בכל יום. ולטלוויזיה?רק שיש משהו מעניין ולשוקולד?אהמ, *נו קומנט* ולשניצל תירס?אמ,*מכחישה* אני שונאת שניצל תירס
ולקולה? *מכחישהשוב* אני בכלל לא שותה קולה
אם הייתי פינוקיו היה לי אף נורא גדול עכשיו
ניא, אני אומרת מלא ניא *יורהבעצמי* >< זה לא בסדר. פרטיםאישיים? שם: סאי\נועה עיר:חיפה. פיכס. גיל: 13.5 (אבל אני בח', לא בז' OO;; ) צבע שיער: אדום? ניא, חום אדמדם =\ הצבע לא תפס. צבע עיניים:חום