שאלון
נאמ, לא ממש חי פה

ס א י

New member
../images/Emo115.gif ניא, אנוכי ^_^

ניא, אני אומרת מלא ניא *יורהבעצמי* >< זה לא בסדר. פרטיםאישיים? שם: סאי\נועה עיר:חיפה. פיכס. גיל: 13.5 (אבל אני בח', לא בז' OO;; ) צבע שיער: אדום? ניא, חום אדמדם =\ הצבע לא תפס. צבע עיניים:חום
את\ה צמחוני\ת? א-הא
למה נראלכם שמתי ת'שאלה הזו? ^^; אבל נראה שאני לבד בעניין הזה;; בהקשר לסידרה: דמות אהובה:אקירהויהקארו*______* במיוחד שהם ביחד *__* פרק אהוב עד עכשיו:כולם *___* דמות שנואה: (ישכזו?~) אוצ'י וקוואברה , הם כאלו נעליים ;; נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? א-הא *______* בכללי: אנימה אהובה:ניא,מלא >< גראווי,היקאגו *__* אינו,פמא (כאילו שראיתי כ"כXP) ספר אהוב? רודףהעפיפונים,יער נורווגי,ה"פ,המשחק של אנדר,זכרונותיה של גיישה. ניא, זה ממשיך וממשיך.. להקה אהוב:הביטלס, היהודים,הימ..ניא, כמזה ממשיך. זמר\ת אהוב\ה:אנוק,בריאן אדאמס. שיר אהוב: norwegian wood מקצוע אהוב:ניא, אנגלית וספרות ולשון. מקצוע שנוא:מת' וערבית #%$#&Y$% על המקצוע הזה. שימות. צבע אהוב:כסף וירוק (צבעי הבית של סלית'רין *___* ) חיה אהובה: סוסים, כלבים,חתולים. ניא, כל חיה שלא על הצלחת. סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי?האי האי אם כן, איזו?צופים אם לא,אז לכו לצופים- אפיק אימפריה ^_____^ מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה?ניא, היום. איזו? מגנום..זרקתי באמצע ;; זה כזה ענק ><? מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב?האיהאי, כמעט 20 שעות בכל יום. ולטלוויזיה?רק שיש משהו מעניין ולשוקולד?אהמ, *נו קומנט* ולשניצל תירס?אמ,*מכחישה* אני שונאת שניצל תירס
ולקולה? *מכחישהשוב* אני בכלל לא שותה קולה
אם הייתי פינוקיו היה לי אף נורא גדול עכשיו

ס א י

New member
../images/Emo115.gif ניא-20 שעות בחופש P:

עד שאחרי שבוע אני ממש ממש ממש עייפה מרוב שאני לא ישנה ואז אני ישנה יממה שלמה X: קיצר, ני באקה P: בלימודים אני 10 שעות X: אין לי יותר זמן=\

GalBatz

New member
ממפ,

שם: גל. עיר: מזכרת בתיה (לא ממש עיר..D: ) גיל: 16, חודשיים וארבעה ימים.
צבע שיער: חום. צבע עיניים: חום. את\ה צמחוני\ת? יאפ.^_^ דמות אהובה: לא יודעת ממש. אולי סאי, אבל אני לא בטוחה בקשר לזה. פרק אהוב עד עכשיו: לא זוכרת.X_X דמות שנואה: אוצ'י די מעצבן.P: נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? לא יודעת אם צריכים, אבל אם בא להם...
אנימה אהובה: לא יודעת, נו. יש כמה.
ספר אהוב: הארי פוטר?D: להקה אהוב: ~ זמר\ת אהוב\ה: ~ שיר אהוב: ~ מקצוע אהוב: בביתספר? כולם לא משהו.>< מקצוע שנוא: היסטוריה.;_; צבע אהוב: ~ חיה אהובה: ~ אתם בתנועת נוער כלשהי? אכן. אם כן, איזו? הנוער העובד.^__^ אם לא,אז לכו לצופים: לא תודה.
מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? לפני שבועיים בערך, נראה לי. איזו? ריבת חלב.
מחשבה אחרונה שלכם: "מה הייתה המחשבה האחרונה שלי?" אתם מכורים למחשב? לא. ולטלוויזיה? לא. ולשוקולד? לא, אבל זה טעים.^^ ולשניצל תירס? לא. ולקולה? לא, לא שותה קולה בכלל.

PENELO

New member
אמ... אני אני D:

פרטיםאישיים? שם: טורי או בלה ^^" עיר: חולון P_P גיל: 14 וחצי P: צבע שיער: אמ... זאת שאלה מכשילה @_@ .. טוב בעצם לא צבעתי אותו כבר כמעט 4 חודשים ... אני חושבת שהוא חום .. כן .. X_X צבע עיניים: חום ^^" את\ה צמחוני\ת? נופ #_# בהקשר לסידרה: דמות אהובה: סאי
*..* פרק אהוב עד עכשיו: .. לויודעת @_@~ דמות שנואה: (ישכזו?~) אמ ... לויודעת @_@ נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP ייפ ^^ בכללי: אנימה אהובה: אמ... יש הרבה @_@ קשה לי לחשוב על אנימה מסוימת ._. ספר אהוב? אני לא קוראת ספרים XDD .. טובנו .. אני קוראת .. אבל ..אמ... אין לי מושג T_T להקה אהוב: יש המון ^^" זמר\ת אהוב\ה: כנ"ל @_@ שיר אהוב: אמ... בדרך כלל יש לי רשימת שירים קבועה .... ^^" .. ארוכה ארוכה .. >>~; מקצוע אהוב: אמ.. *מנסה לחשוב על כזה מקצוע* .. אמ..... אני לא חושבת שקיים כזה דבר ._. .. אולי ביולוגיה ..P_P מקצוע שנוא: הוהוו זאת רשימה ארוכה .. אני אנסה לקצר ... הכל ^.^; צבע אהוב: אמ .. שחור .. @_@ .. עם שחור מתאים הכל .. *מתפגרת* חיה אהובה: כולם D: .. חוץ מחרקים .. או דברים שיש להם רגליים מיותרות .. @_@~ שזה בעצם חרקים ._. סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא P: אם כן, איזו? oO אם לא,אז לכו לצופים .. הצופים ^^" .. אוהוו .. תמיד חשבתי לעצמי שזאת חבורה של מפגרים @_@ .. אבל לא הייתי צריכה לרשום את זה נכון ? XPPPPPP מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אין לי מושג ._. איזו? אמ.. אני מניחה ש ... תות P_P מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? אמ.. כן .. אפשר להגיד שכל יום שאני חוזרת מהבית ספר אני מדליקה אותו .. עד הלילה .. ועכשיו שיש חופש ... הוא דלוק כל היום .. הקרינה חוגגת ._.; ולטלוויזיה? כן .. אני ממש מכורה לטלוויזיה .. פעם שלא היה לי מחשב הייתי כל היום בטלוויזיה ._. עכשיו פחות .. אבל עדיין ^^" .. הקרינה חוגגת O_O~ ולשוקולד? XPP גמ לשוקולד אני מכורה
אבל יצאתי מההתמכרות הקשה הזאת ._. ולשניצל תירס? אמ... אין לי מושג @_@ ולקולה? XDD קולה זה לא בריא ._. אבל כמובן שאני מכורה לזה .. יש בזה חמור ממכר עם שם שמזכיר קוקאין XPPPP פעם חשבתי שיש בקולה קוקאין .. זה היה מצחיק שפתאום אני שואלת את אימא שלי .. "אימא למה בקולה יש קוקאין?" ושוב הראתי את חוכמתי הגדולה ._. .. למרות שלפי מה שהבנתי פעם באמת השתמשו בקוקאין בהכנת הקולה ._. ... אבל אחר כך גילו שזה מסוכן (הקוקאין .. במקרה
) והתחילו להשתמש בחומר עם השם שדומה לקוקאין XDDD .. ונכון שהידע שלי על קוקאין ממש מטריד @_@~ .. *מתאבדת* .. כמה קשורה אני לחיים .. >> אבל אין כמו מים ... מים זה הכי הכי טעים P: אני מכורה למים *__* אמ.. כן .. זה יצא קצת ארוך .. ^^"

PENELO

New member
XDDD אז ככה קראו לזה @_@ קפאין

אמ... ידעתי שיש במילה הזאת משו שדומה לקפה .. אבל פשוט שכחתי אותה ^^" גמני מעדיפה את הקפאין שלי בתה ולא בקולה D::

אה..אני

פרטיםאישיים? שם:שחר עיר:ראשל"צ גיל: 12 צבע שיער:חום שנראה כמו שחור צבע עיניים: כנ"ל את\ה צמחוני\ת?לא ממש
בהקשר לסידרה: דמות אהובה:אקירה והיקארו
(כמה מפתיע מצידי ) פרק אהוב עד עכשיו:ממ כולם דמות שנואה: (ישכזו?~)אה.. אני אוהבת את כולן נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? זה קצת ברור שהם כן, נכון? בכללי: אנימה אהובה:עד עכשיו זאת אחת משלוש האנימות שראיתי ביפנית אז אני אשתוק (אימיול ארור
) ספר אהוב? לא יודעת.. עד עכשיו כולם להקה אהובה: זמר\ת אהוב\ה: שיר אהוב:bring me to life (נראה לי שככה כותבים את זה
) מקצוע אהוב:אמנות מקצוע שנוא:מתמטיקה צבע אהוב:ירוק חיה אהובה: דולפין
סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים. לא תודה. אני יותר מידיי עצלנית בשביל זה
מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? לפני הרבה זמן (יש לי דז'ה וו
) איזו? מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? כן ולטלוויזיה? לא ממש ולשוקולד? לפעמים ולשניצל תירס? איכס
ולקולה? כן. אה ואת כבר יודעת שאני סוגדת למאלפוי אז לא חשוב

Sheiz

New member
מעו~ ../images/Emo108.gif

פרטיםאישיים? שם: שייז עיר: ראש העין גיל: 14 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? נופ~ בהקשר לסידרה: דמות אהובה: היקארו פרק אהוב עד עכשיו: מממ.. אוהבת את כולם ^___^ או לפחות את רובם~ דמות שנואה: (ישכזו?~) אין כזו O: נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP ברור ^__________^ בכללי: אנימה אהובה: היקאגו ופמ"א ספר אהוב? ה"ם להקה אהוב: אין י-י זמר\ת אהוב\ה: אין י-י שיר אהוב: מממ... נראה לי שאין י-י מקצוע אהוב: היסטוריה ^^; מקצוע שנוא: ספורט, מתמטיקה, מדעים~ וכו' צבע אהוב: ורוד ^-^ [אני פאקצה ^-^] חיה אהובה: כלב? סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? נופ~ אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? ממממ.. ממזמן~ איזו? אוריו~ מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? זה שאני נמצאת בו כל זמן שאני לא בביצפר/ישנה אומר משהו?~ ולטלוויזיה? נופ~ ולשוקולד? אולי י-י ולשניצל תירס? יאפ ^-^ ולקולה? לא שותה קולה, שותה פפסי P: אבל לא מכורה ^^

magicalgirl

New member
../images/Emo204.gifיוש יוש ^^

פרטיםאישיים? שם:ויקה עיר:נשר [נו חור כזה ליד חיפה @@] גיל:15 צבע שיער: חום בהיר צבע עיניים: שאלה קשה @@ זה משנה צבעים ^^" את\ה צמחוני\ת?לא
בהקשר לסידרה: דמות אהובה:קשה קשה X.X...סאי ואיסומי ^^" פרק אהוב עד עכשיו:כולם?XD דמות שנואה: (ישכזו?~)אוצ'י X_X נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP ברור
בכללי: אנימה אהובה:הרבה
ספר אהוב? רומח הדרקון! להקה אהוב: היהודים ^^ זמר\ת אהוב\ה: לא יודעת X.X... שיר אהוב: הרבה X.X מקצוע אהוב: כימיה *-* מקצוע שנוא: לשון.. איכ איכ צבע אהוב: כחול חיה אהובה:חתולה ^^~ סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן, איזו?---- אם לא,אז לכו לצופים נחשוב על זה XDXDXD מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אתמול איזו? מעורבב...נו הגלידות של מסעדה X.X מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? כנראה @@~ ולטלוויזיה? לא ממש X.X ולשוקולד? לא סובלת שוקולד ולשניצל תירס? O.ם... ולקולה? כה כה כה!!!

eden242

New member
א-נ-י

פרטיםאישיים? שם: עדן צ'עעעע עיר: כפר סבא גיל: 12 וחצי צבע שיער: ג'ינג'י-חום-אדמוני או משהו כזה :S צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? לא *הולכת לשחוט פרות קדושות* בהקשר לסידרה: דמות אהובה: היקארו/וואיה. פרק אהוב עד עכשיו: 52 דמות שנואה: (ישכזו?~) קוואברה -_- לא עבר את האבולוציה כנראה -_- נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP כן! כל שאר השיפים (שאין) קקה. בכללי: אנימה אהובה: אינויאשה ספר אהוב? הארי פוטר להקה אהובה: יש מלא :S גאנס נ' רוזס, גרין דיי, מיוז, איירון מאידן D::: מלא! זמר\ת אהוב\ה: לינדסי לוהאן? שיר אהוב: Heart in a cage של strokes מקצוע אהוב: מתמטיקה (טובה במקצוע, שונאת את המורה) והיסטוריה מקצוע שנוא: מתמטיקה (טובה במקצוע, שונאת את המורה) ומדעים צבע אהוב: ירוק חיה אהובה: סנאי ^__^ סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן, איזו? ... אם לא,אז לכו לצופים צופים זה קקה XP מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? שלשום איזו? גלידה פרווה של בורגראנצ' בטעם שוקולד-וניל. מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? כן ולטלוויזיה? קצת פחות ולשוקולד? ^__^ ולשניצל תירס? לא XDDDDD ולקולה? אחרי שתי כוסות נמאס *נסקלת*

Fati chan

New member
נ'י עונהD:

פרטיםאישיים? שם: אפרת עיר: מתן(אם מישהו שמע>>) גיל: 14 עוד שבוע!^0^ צבע שיער:חום צבע עיניים: חום-ירוק את\ה צמחוני\ת? לא...אני רוצה להיות;; אבל אני יודעת שאני לא אעמוד בזה... בהקשר לסידרה: דמות אהובה: היקארו,אקירה,סאי פרק אהוב עד עכשיו: זה שהיה אתמול*__* דמות שנואה: (ישכזו?~)אוצ'י נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP ברור!!!! כאילוווו שיאוווווX.X (לא להתיחס>>) אקיהיקא*O* בכללי: אנימה אהובה:אממ...כרגע נראה לי שאינויאשהO.O...אבל יש כמה:) ואני רואה כל מיני>> ספר אהוב? : הארי פוטר, ילדת הגבעות להקה אהוב:יש כמה>> זמר\ת אהוב\ה: אין שיר אהוב: לא יודעת גם בזה נחשו מה, יש כמה מקצוע אהוב: האמת שבבצפר שלי אין אחד כזה..-.-... מקצוע שנוא: מתמטיקה! צבע אהוב: גווני הכחול חיה אהובה: חתול\כלב סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אתמול איזו? שקולד ווניל עם אגוזים! ועשיתי מזה מלצ'ייק!D: מחשבה אחרונה שלכם: מתי אני אלך להחליף בגדים מפיג'מה סוף סוף>> אתם מכורים למחשב? כןןןןןןן*_________________* מאודדד וזה מדאיג את ההורים שלי>__> ולטלוויזיה?לא כל כך:) ולשוקולד? כן!^0^ ולשניצל תירס? יאמי*.* בהחלט ולקולה? לאXPPP שונאת מוגז... קראתי הארי פוטר!!^___^ הרבה יותר מפעם אחת...ואני סוגדת להארי\דראקוDD:!

אני..../images/Emo41.gif

פרטיםאישיים? שם:רעות עיר:מעלה אדומים גיל:13 צבע שיער:שחור צבע עיניים:חום את\ה צמחוני\ת?לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה:סאי סאמה פרק אהוב עד עכשיו:כל הפרקים אהודים וזקוקים ממני לסגידע!! דמות שנואה: (ישכזו?~)את אוצ'י!! יאקק! נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? כן!! יאי! בכללי: אנימה אהובה:אממ יש הרבה: היקארו נו גו, סוקישו, גרוויטישן, אינויאשה ועוד כמה סרטי אנימות.. ספר אהוב? חח לא קוראת ספרים!! להקה אהוב:שום להקה זמר\ת אהוב\ה:אין שיר אהוב:טיטאניק של סלין דיון (אבל כשאני שרה ומזייפת אותו!!) מקצוע אהוב:אני שונאת בצפר..אין שום מקצוע שאני אוהבת!! מקצוע שנוא:טימטומתיקה! צבע אהוב:תכלת+ירוק בהיר! חיה אהובה:כלבים! סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי?לא אם כן, איזו?לא אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה?אני לא אוהבת גלידה איזו?עם פיצפוצים וזה היה אחרי שאמרו לי שזה טעים אז ניסיתי ועד היום יש לי צמרמורת בשיניים.. מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב?כן ולטלוויזיה?כן! ולשוקולד?לא!!! אני לא אוהבת שוקולד (אבל אני שמנה) ולשניצל תירס?לא ולקולה?אני לא שותה קולה או כל משקה אחר, זה לא טעים לי, אני שותה רק מים! (תלמדו מים זה טוב!! יאי!)

harar8

New member
עונה

שם: הדר עיר: ראשון לציון גיל: 18 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: היקארו, סאי ואקירה פרק אהוב עד עכשיו: לא יודעת אהבתי הרבה פרקים.. דמות שנואה: (ישכזו?~) אין אולי אוצ'י קצת מעצבן אבל אני לא שונאת אותו. נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP נכון(= בכללי: אנימה אהובה: דרגון בול זי, פול מטאל אלכמיסט, אינויאשה, היקארו נו גו^_^ ספר אהוב? הארי פוטר להקה אהוב: אין זמר\ת אהוב\ה: אין שיר אהוב: אין מקצוע אהוב: אמנות מקצוע שנוא: מדעי הטכנולוגיה/= צבע אהוב: כחול חיה אהובה: כלב סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים : לא מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? איזו? אתמול בטעם דובדבן ובננה. מחשבה אחרונה שלכם: שירד לי כבר משהו במחשב (אני לא מציינת מה אני רוצה להוריד) אתם מכורים למחשב? אולי ולטלוויזיה? לא, אבל פעם כן. ולשוקולד? לא ולשניצל תירס? איכס ולקולה? כן

liran 1 0 1

New member
אני...

פרטיםאישיים? שם:לירן עיר:ליד חיפה גיל:18 צבע שיער:שחור צבע עיניים:ירוק את\ה צמחוני?לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה:אין ממש פרק אהוב עד עכשיו:אין משש דמות שנואה: (ישכזו?~)אין נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד?לא... לא סובל בישים ומה שקשור לזה בכללי: אנימה אהובה:יש מלא... אלפן דיט, גולדן בוי, צוביטס, בליץ', YAT, פליבור..... ועוד ועוד ספר אהוב?אני לא ממש קורא אבל הספר האחרות שקאתי היה הארי פוטר להקה אהוב:אין ממש זמר\ת אהוב\ה:אין ממש שיר אהוב:שיר הפתיחה של בליץ' מקצוע אהוב:מתמטיקה מקצוע שנוא:חופשי XDD סתם מחשבת ישראל (אם אתם לא יודעים מה זה עדיף שלא) צבע אהוב:כחול, תכלת וכל הגוון זה חיה אהובה:חתול, כלב סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי?לא אם כן, איזו?לא אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אתמול איזו? טילון של שוקולד פרה מחשבה אחרונה שלכם: איזה שאלון חופר זה אתם מכורים למחשב? כן ולטלוויזיה? כן ולשוקולד? גם אבל רק לבן ולשניצל תירס? שאני לא יתחיל... ולקולה? לימון אוףףף איזה ארוך זה...

star_female

New member
אתה לא סובל בישים?

אז איך אתה מסוגל לראות אנימות? בישי = בישונן = בחור יפה. אתה מעדיף לראות סדרות עם דמויות מכוערות? אם הכוונה שלך היתה שאתה לא אוהב שונן-איי (שזה אהבת גברים), זה כבר יותר הגיוני.

שלי^^

פרטיםאישיים? שם:Daniel עיר:פ"ת גיל:16 וחצי SOON 17 צבע שיער:חום בהיר צבע עיניים:חום בהיר את\ה צמחוני\ת?לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: סאייייייייי^^ וואיה. פרק אהוב עד עכשיו: אממ אין. דמות שנואה: (ישכזו?~)זה עם המשקפים חח נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP חח רייט.... בכללי: אנימה אהובה:מידורי נו היבי. בליץ ועוד. ספר אהוב? הארי פוטר ומרגל בתוך הבית. להקה אהוב: Bustedddddd זמר\ת אהוב\ה: אין ממש.. שיר אהוב:Lost In You מקצוע אהוב:קולנוע מקצוע שנוא:מתמטיקה צבע אהוב:כחול וירוק חיה אהובה:כלב. סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? אני מדריכה. אם כן, איזו? משצית עכשיו משבית. אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? ואי לפני כמה חודשים. איזו? וניל אוסוםםםםםםם מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? לא כל כך ולטלוויזיה? רק אם יש סדרה טובה. ולשוקולד? לבן כןןןןןןן ^^' ולשניצל תירס? אוי גדדדד שניצל של אמא הכי טעים. ולקולה? לא.. אבל לתפוז כן חחחח XP

קיי 3>

פרטיםאישיים- שם: חופית 3: עיר: אילת~ גיל: 16 וחצי ^^; צבע שיער: חום עם פסים מחומצנים P: צבע עיניים: ירוק-חום 3: את\ה צמחוני\ת? לא~ בקשר לסידרה- דמות אהובה: וואיה, קאגה והיקארו 3= פרק אהוב עד עכשיו: אה... לאדעת, כולם~? XD דמות שנואה: אוצ'י! >___<;; ארג!! נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? כן~כן~~ D= בכללי- אנימה אהובה: יש המון~ פרינסס טוטו, דיג'ימון, מיינה לייבה 3: רוזן מיידן~~ ספר אהוב? ה"פ והמשחק של אנדר 3> להקה אהובה: סימפל פלאן ^^; זמר\ת אהוב\ה: אין ממש מישהו ספציפי... שיר אהוב: יש יותר מדי ^^; מקצוע אהוב: אנגלית והיסטוריה~ מקצוע שנוא: מתמטיקה וספורט! צבע אהוב: ורוד ולבן XD חיה אהובה: חתול וזאב P: סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא ממש... אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים XD מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? בטיולשנתי 3: איזו? אה... אחת עם עוגיות ואחת בטעם אבטיח ^^ מחשבה אחרונה שלכם: "ריו הזה... איזה סוטה. ג'ייזס!" אתם מכורים למחשב? כע -__-; ולטלוויזיה? לא ממש~ ולשוקולד? קצת ^^; ולשניצל תירס? בערך~ ולקולה? ממפ... דיאט, כן P:

למעלה