שאלון
נאמ, לא ממש חי פה

ס א י

New member
../images/Emo115.gif שאלון ../images/Emo3.gif נאמ, לא ממש חי פה

יש פה בעיקר שרשורי פרקים על כל העמוד ואתם לא עושים ממש משחקים וכאלו OO;; ואמ, אל תנסו להבין מאיפה צצתי
סתם יצאתי מאיזה חור *___* שלום ^_^ הייתי פה כבר פעם, בעבר... אנוכי סאי\נועה,13.5, חיפה.
פרטיםאישיים?
שם: עיר: גיל: צבע שיער: צבע עיניים: את\ה צמחוני\ת?
בהקשר לסידרה:
דמות אהובה: פרק אהוב עד עכשיו: דמות שנואה: (ישכזו?~) נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP
בכללי:
אנימה אהובה: ספר אהוב? להקה אהוב: זמר\ת אהוב\ה: שיר אהוב: מקצוע אהוב: מקצוע שנוא: צבע אהוב: חיה אהובה:
סתםכימשעמם:
אתם בתנועת נוער כלשהי? אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים
מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? איזו? מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? ולטלוויזיה? ולשוקולד? ולשניצל תירס? ולקולה? *מתה* ניא, אין לי כח יותר OO;;
נאמ,~לאקשורה~ קראתם ה"פ? (נעל בראש למי שלא X_X) סוגדים לדראקו מאלפוי? (ניע,סגידו לו
) בואו לקומונה שלו - 12803 XDDD זאת בכלל לא פרסומת סמויה. נאמ, טרילילי *מתה* דראקו *_________________* סקלו אותי כאוות נפשכם OO;;

star_female

New member
דווקא יש שרשור פרטים בעמוד הזה...

ואני לא בטוחה שהתמונה הזאת חוקית. o.o; בכל מקרה, לשאלון: פרטיםאישיים? שם: טלי עיר: חיפה גיל: 21 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: טויה, שינדו וסאי. לא בסדר מסויים. פרק אהוב עד עכשיו: אר.. זה קשה מדי ם_ם לא יודעת. אולי הספיישל של 2004 כי הוא שעה וחצי
דמות שנואה: (ישכזו?~) אוצ'י נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP כן
בכללי: אנימה אהובה: היקארו נו גו ספר אהוב? כרגע אני חושבת שהמשחק של אנדר להקה אהוב: L'arc~en~Ciel זמר\ת אהוב\ה: Hyde אבל הוא הסולן של לארקו... אז Gackt
שיר אהוב: יש יותר מדי... האחרון שהתמכרתי אליו הוא d-tecnolife של UVERworld, הפתיחה השנייה של בליץ'. מקצוע אהוב: מחשבים~ מקצוע שנוא: הסטוריה? אבל לא למדתי את זה כבר כמה שנים
אז מהיותר אחרונים תקשורת (במובן של מחשבים). צבע אהוב: אפרסק חיה אהובה: הכלבה שלי
סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? צבא נחשב? אם כן, איזו? צבא? אם לא,אז לכו לצופים ... מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? שלשום כשהייתי בחתונה איזו? וניל מחשבה אחרונה שלכם: אתם מכורים למחשב? אני מניחה שכן... אני נמצאת מולו 12 שעות ביום, בכל אופן. ולטלוויזיה? ממש לא. (רק להיקאגו
) ולשוקולד? כן ולשניצל תירס? לא, למרות שזה טוב. ולקולה? לא שותה קולה. וקראתי 3 ספרים של הארי פוטר. לא זוכרת מהם כלום

ס א י

New member
../images/Emo115.gif המשחק של אנדר *_________*

נאמ, קראת את כל הסדרה? אני אמורה להתחיל את 'קול למתים' אבל הכתב נראלי קטן וזה מציק לי OO;; סיבה נורא חכמה לא להתחיל ספר X_X האמת, שפשוט אין לי כח לקרוא משהו שמצריך מחשבה
ולמה את לא שותה קולה? *מתה* ניא~

Navidshi

New member
Say no to Speaker for the Dead

המסר הזה חשוב מספיק בשביל שאני אוותר על ה-trademark שלי. לדלג על כל הספרים שבאים אחרי המשחק של אנדר; לעבור ישר לקרוא את הצל של אנדר ולהמשיך עם שאר הסדרה של בין. אם עוד עשר שנים יהיה לך זמן מיותר לשרוף, תשקלי לקרוא את קול למתים וההמשכים שלו, כדי שתוכלי להגיד לעצמך "טוב, באמת שלא פספסתי שום דבר".

ס א י

New member
../images/Emo115.gif זה נורא מעודד בהתחשב בזה

שרק עכשיו קניתי את הספר OO;; קסו@@ אבל,אבל אם אני לא אקרא את זה זה לא יהיה פיספוס דבריים משמעותיים בשבילי? כי מבחינתי לא לקרוא את כל הסדרה זה נחמד..אבל חשבתי שזה חשוב אומשהו ><

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif לא

רוב הקוראים מסכימים שבהשוואה למשחק של אנדר, שאר הספרים בסדרה פשוט לא עומדים ברמה ומהווים אכזבה רצינית. בשביל לקרוא את הסדרה של בין לא צריך לקרוא אף אחד מהספרים של אנדר, חוץ מאשר את המשחק של אנדר, והם הרבה יותר מזכירים את המקור והרבה יותר מהנים לקריאה.

star_female

New member
קראתי רק את המשחק

קראתי גם אוסף סיפורים קצרים של אורסון סקוט קארד, ביניהם הסיפור שהמשחק של אנדר מבוסס עליו (והסבר למה הוא הפך אותו לספר - זה בגלל שהוא רצה לכתוב את "קול למתים" והוא רצה שאנדר יהיה בספר הזה, אז הוא היה צריך להרחיב את הדמות שלו). הספר יותר טוב כי הוא יותר מלא בפרטים, אני לא יודעת כמה הייתי אוהבת את הסיפור הקצר בלי להכיר את הספר קודם (למרות שיש שם את רוב האירועים החשובים שקורים בספר והסוף אותו דבר עד לקטע שממשיך ל"קול למתים"). בכל מקרה אני רוצה להמשיך לקרוא את שאר הסדרה, ואני אעשה את זה כשיהיה לי זמן. אני משתדלת להימנע ממיצים מוגזים, זה לא עוזר לצמא ולא מספיק טעים לדעתי בשביל לשתות רק בשביל הטעם. אני שותה מדי פעם, פשוט... בתור עיקרון לא. ^^;

devil women

New member
עונה../images/Emo168.gif

פרטים אישיים? שם: בת אל עיר: מעלה אדומים גיל: 12 צבע שיער: שטני צבע עיניים: חומות את\ה צמחוני\ת? לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: אקירה פרק אהוב עד עכשיו: נאממממ לא יודעת דמות שנואה: (ישכזו?~) לא יודעת נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? שאלה רטורית (ברוררררררר) בכללי: אנימה אהובה: אממממ גראוויטישן ספר אהוב? זה בסדר אני לובשת תחתונים ממש גדולים... להקה אהוב: בון גו'בי, קווין,סימפל פלאן,גרין דיי,מקפליי...(לא זוכרת עוד אבל יש...) זמר\ת אהוב\ה: שון פול, פרינס, מדונה (לא תמיד), שיר אהוב: שאד אפ (סימפאל) מקצוע אהוב: אממממ אממממ אמממממ ניראה לי שאנגלית מקצוע שנוא: טומטומתיקה צבע אהוב: שחור אדום וכחול (שיהיה חזק) חיה אהובה: חתולים סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן, איזו? לא אם לא,אז לכו לצופים לא צה מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? לא זוכרת איזו? לא זוכרת מחשבה אחרונה שלכם: אמממ לא זוכרת אתם מכורים למחשב? ניראה לי ולטלוויזיה? אולי... ולשוקולד? לךייק נה נו דהההה ולשניצל תירס? לא מכורה ולקולה? איזו שאלה ברור שכן!!! לקח לי הרבה זמן לענות על זה T__T

את אוהבת אנגלית?? ../images/Emo41.gif

עם המורה אירנה הצולעת?? והרי משפט שתמיד המורה אירנה הצולעת הייתה אומרת:"רעות!! את הורסת את בת אל" ואני תמיד הייתי עונה לה:"זה הורס!! יאי" והיא הייתה אומרת:"רעות! תעברי מקום!!" אני *קמה ועוברת מקום* לאחר שהמורה הצולעת והזקנה מסתובבת ללוח אני חוזרת ליד בת אל צ'אן!! (בת אל סיימתי את הפיר של היקארו נו גו והסוף נהיה הזוי! פשוט הייתי חייבת)

ס א י

New member
../images/Emo115.gif אמג, אם התמונה לא חוקית

אז גומן X___________X חשבתי שאסור רק יאוי @@ פשוט, אני לא הרבה בפורומים P: יותר קומונת. *בורחת* ניא~גומן.

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif ביקורת זה קל

עכשיו איפה כל הפרטים שלך? כבר לא מלמדים לתת דוגמא אישית בצופיפניקים? פרטים אישיים שם: רן עיר: חיפה גיל: 27 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? אני אוכל צמחונים. בהקשר לסידרה: דמות אהובה: קוראטה אטסושי, שמן חמוד שלי. פרק אהוב עד עכשיו: אני מתלבט בין פרק 50 (יש! אפשר לעשות copy paste!) לבין פרק 75 (יש! גמרתי!). דמות שנואה: (ישכזו?~) הונינבו קווברה. זקן מגעיל עם צחוק של גוויה. נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? כן, כל הזמן, אחרת אקירה ימרר ליותר מדי אנשים את החיים במרדף אחרי היקארו. אבל אני מצטער יקירתי, הדבר היחיד שהם אי פעם יעשו אחד עם השני זה לשחק גו ולריב על מהלכים. אם היקארו יזדקק לפורקן אחר, יש לו גרופית שמוכנה לעשות הכל בשבילו. ולאקירה אין שום צרכים שלא כוללים לוח עץ וערימה של אבנים. בכללי: אנימה אהובה: Slayers (לייייייייייינה...). ספר אהוב? Good Omens מאת Terry Pratchett ו-Neil Gaiman. להקה אהוב: הטעם שלי במוזיקה אקראי לחלוטין. זמר\ת אהוב\ה: כנ"ל. שיר אהוב: Magic Dance לדיוויד בואי. מקצוע אהוב: מה, כאילו, בבית הספר? היסטוריה, אני מניח. מקצוע שנוא: מתמטיקה. סטטיסטיקה, בימינו. צבע אהוב: ירוק ואדום כהה. חיה אהובה: חתול. סתם כי משעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא. אם כן, איזו? אמרתי לא. אם לא,אז לכו לצופים: אני בא, תתחילו לברוח. מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אני כבר לא זוכר. איזו? וניל קטנה של מקדונלדס, כנראה. מחשבה אחרונה שלכם: למה אני עושה את זה במקום לעבוד? אתם מכורים למחשב? מה פתאום? "Trust The Computer. The Computer is Your Friend." ולטלוויזיה? היא אפילו לא מחוברת לאנטנה. ולשוקולד? לא, שוקולד עולה כסף. ולשניצל תירס? תירס זה לא שניצל. בשניצל יש עופות מתים. ולקולה? זה עושה לי גזים.

ס א י

New member
../images/Emo115.gif ניא!מה הפרטים שלי?;;

הייתי בגרנד קניון OO;; זה לא השפיע עליי טוב. מסכן
אתה גר בחיפה ^^; זה מקום מקולל~ ישלך שם מגניב

ס א י

New member
../images/Emo115.gif תגיד, אתה מוכן להסביר לי מה

כ"כ אהבת בבשורות טובות? יכול להיות שבאנגלית הוא פי אלף יותר טוב אומשהו? כי קראתי אותו בעברית והוא דיי...לא מהנה?
סתם,הוא פשוט לא כ"כ טוב... וזהדי מוזר בהתחשב בזה שכל בן אדם שני ממליץ עליו ואומר שהוא מעולה =\ שווה לנסות לקרוא אותו באנגלית? ואגב, זאת לא תגלית המאה שהיקארו ואקירה לא יעשו דברים בסדרה
אבל אני משאירה את זה לדמיון האישי שלי.. הוא לא מאכזב אף פעם XP

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif בואי נראה

קודם כל, חיפה זה לא מקום מקולל. אני לא יודע למה שמישהו יחשוב ככה. הוא פי אלף יותר טוב מאשר, נגיד, תל אביב
אני קראתי את בשורות טובות, בעברית, שבע פעמים בשלושה ימים. הכיתה שלי הייתה בטיול שנתי, היה לי משעמם. זה ספר נהדר, אפילו שהתרגום לא עד כדי כך טוב (ומצד שני, צריך להיות התאבדותי-משהו בשביל לנסות ולתרגם את פרצ'ט). באנגלית זה בערך פי אלף יותר טוב, בגלל שזה זורם כל כך חלק ובלי טעויות, אבל גם בעברית זה ספר מצחיק עד דמעות. ההומור של פרצ'ט הוא דבר גאוני, הוא מוצא את כל הדברים הטיפשיים שאנשים עושים ומציג אותם באופן קצת מוקצן שעושה אותן גם מצחיקות וגם "שיואו, באמת יש אנשים שמתנהגים ככה!". וכשקראתי אותו בזמנו עוד לא היה לי הרבה נסיון עם סדרת עולם הדיסק שלו - אז גם את הבדיחות שהוא נוטה למחזר עוד לא הכרתי, וזה היה אפילו יותר טוב. מי שמכיר את הסגנון של גאימן (מספרים אחרים ומהקומיקס Sandman) יכול בקלות לראות את הקטעים שהוא תרם לעלילה ואת הדרכים שהוא אוהב לסבך שחור ולבן ולהוציא מזה מין חום אפרפר. הדמויות שלהם הן אנטי-גיבורים אחת-אחת, כל אחת מהן עם הצדדים הטובים והרעים שלה, אף אחד לא מושלם או אפילו מתקרב להיות מושלם וכולם כל כך הרבה יותר אנושיים ממה שנוטים לראות בספרות פנטזיה. ככה זה עם הבריטים, יש להם הרבה יותר סגנון מאשר לאמריקנים
בקיצור... אם יש ספר שאני אקח איתי לאי בודד, זה יהיה הספר. ואני לא אמרתי כלום על הסדרה. זה לא באופי של אקירה והיקארו להתמזמז אחד עם השני. אין להם שום עניין במגע פיזי, לאקירה יש אפילו נטייה קיצונית ליצור ריחוק פיזי בינו לבין היקארו, לעמוד מולו, להביט לו ישר בעיניים - אבל לפחות ממרחק של כמה צעדים. כאילו שהלוח תמיד נמצא ביניהם.

PENELO

New member
וואוו @_@~

זה גורם לי לרצות _לנסות_ לקרוא את הספר .. רגע .. מדובר פה על ספר נכון? XPPPPPP ובקשר לאקירה ולהיקארו .. ברור שלא יהיה בינהם שום מגע פיזי בסדרה @_@ .. אחרת ערוץ הילדים לא היו מביאים את זה P_______P .. אבל אי אפשר להתכחש לכל הרמיזות שיש שם X_X~

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif למה בסדרה?

אני אמרתי בסדרה? אני אמרתי שאני לא מתכוון רק לסדרה, אלא לדמויות בכלל, בכל קונטקסט או מדיה שהיא; מצחיק אותי לחשוב ששני ילדים בני 15 שחושבים כל היום רק על לשחק אחד נגד השני בגו, נתפסים אצלכן בתור זוג רומנטי מלא רמיזות מיניות.

Navidshi

New member
../images/Emo182.gif וערוץ הילדים...

דווקא הראה המון פתיחות בתחום הרמיזות המיניות. לא ראית את פורובה?

star_female

New member
בשורות טובות ../images/Emo45.gif

הוא היה האהוב עלי עד המשחק של אנדר. אולי בגלל שאת אנדר קראתי יותר מאוחר. ספר נהדר. "ולאקירה אין שום צרכים שלא כוללים לוח עץ וערימה של אבנים" שכחת "ושינדו".
(אחח, הדברים שטויה יכול לעשות עם לוח עץ, אבנים ושינדו...) אבל ברצינות. שינדו הוא חלק כל כך חשוב מהחיים של טויה שהוא באמת צריך אותו. הוא יוכל להסתדר גם בלעדיו, וזה יהיה פחות קשה מלהסתדר בלי גו בחיים, אבל אני חושבת שזה יהיה לו קשה בכל זאת, או שהוא לפחות ירגיש בחסרונו. (אני מדברת פה על סוף הסדרה ויותר על מה שקורה בהמשך במנגה כמובן.) אוף, זה גרם לי לרצות לקרוא שוב את ההמשך של המנגה. אולי כשהסדרה תיגמר.

למעלה