שאלון
נאמ, לא ממש חי פה

TaIu

New member
P:

דומה לשאלון בפורום אינויאשה P: פרטיםאישיים? שם: טלי P: עיר: ראשון גיל: 13 צבע שיער: חום כהה צבע עיניים: חופ אגוז ^^" את\ה צמחוני\ת? לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: סאי?^^" אין ממש האמת.. פרק אהוב עד עכשיו: אין P: דמות שנואה: (ישכזו?~) אקירה!!! לרצח!!!!! נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP מה פתאוםXD בכללי: אנימה אהובה: אינויאשה *-*, פיטה טאן, נוקו נוקו דאש ספר אהוב? יש מלא.. אני מרבה לקרוא ואוהבת. שרי גיבורת ניל"י, אהבת איתמר, הגיבור מבית אב"י, ועוד מלא P: להקה אהובה: אמ.. Linkin Park? זמר\ת אהוב\ה: קלי קלארסון שיר אהוב: Breaking The Habbit מקצוע אהוב: הסטוריה ^^ ספורטDDDDDDD: מקצוע שנוא: מתמטיקה -.- ספרות. צבע אהוב: ורוד (צבע לא פקצי
), תכלת. חיה אהובה: כלב!! כלבים לשלטון!! סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? הייתי.. בנוער עובד. אם כן, איזו? תעלו למעלה. אם לא,אז לכו לצופים עזבו אותי מצופים. ימח שימם (ואל תשאלו אותי למה). מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? לא זוכרת.. איזו? כנ"ל
מחשבה אחרונה שלכם: השאלון הזה מעצבן.. XD אתם מכורים למחשב? לא ולטלוויזיה? לא ולשוקולד? לא ולשניצל תירס? לא ולקולה? בע

../images/Emo57.gif../images/Emo205.gif עונה

פרטיםאישיים? שם: ויאולטה עיר: די גיל: 15 צבע שיער: חום צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: אקירה פרק אהוב עד עכשיו: לאדעת דמות שנואה: (ישכזו?~) אוגאטה נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP אכן בכללי: אנימה אהובה: ברסרק ספר אהוב? שר הטבעות להקה אהוב: cradle of filth זמר\ת אהוב\ה: מאיפה לי שיר אהוב: lifestyles of the rich and famous מקצוע אהוב: אין מקצוע שנוא: גאוגרפיה למרות שלמזלי השנה אני לא לומדת את זה צבע אהוב: כחול וירוק חיה אהובה: חתול סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? היום איזו? תות מחשבה אחרונה שלכם: "תות" אתם מכורים למחשב? לא ולטלוויזיה? לא ולשוקולד? לא (אבל עברתי את זה
) ולשניצל תירס? חסה וחללית ולקולה? לא אוהבת קולה *מתה* ניא, אין לי כח יותר OO;;

Mini MokonA

New member
../images/Emo184.gif../images/Emo188.gif~אניאני~

פרטיםאישיים? שם:
הומממ. אתם באמת רוצים לדעת?... עיר:ניאמ עמק הירדן[אבל זה לא עיר...] גיל:14 וחמישה חודשימ. צבע שיער:חום צבע עיניים:כחול את\ה צמחוני\ת?לא... בהקשר לסידרה: דמות אהובה:היקארו/סאי*OOO* פרק אהוב עד עכשיו:ניאמ. כולם חוץ מפרק 14 בעע... דמות שנואה: (ישכזו?~)בטח שיש]אוצ'י[ נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP ~כןכןכן~^^ בכללי: אנימה אהובה:
הומממ. ~הכיהכי?~... היקארו נו גו, אינויאשה, טסובאסה ועוד כלמיני... ספר אהוב?המכשפה מרחוב מלצ'ט 3 O.O להקה אהוב:אין זמר\ת אהוב\ה:אין שיר אהוב:ישמלא. מקצוע אהוב:אומנות, תנ"ך וספורט^^ מקצוע שנוא:מתמטיקה ואנגלית צבע אהוב:אדום חיה אהובה:כלב ודולפין סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי?לא אבל הייתי ~פעםפעםפעםפעםפעםפעםפעם~ ליפני שנה בנוע"ל אם כן, איזו? אם לא,אז לכו לצופים מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה?קרטיב יותר טעימ. איזו?... מחשבה אחרונה שלכם:מה ליכתוב פע. אתם מכורים למחשב?אפשר לומר ש...בערך ולטלוויזיה?בערך[הייתי לפני שגיליתי את המחשב...] ולשוקולד?לא ולשניצל תירס?כן ולקולה?כן

עונה , קצת באיחור :

שם: ____ עיר : חיפה גיל : עוד חודש וחצי בת 12 !!!
צבע שיער :חום בהיר צבע עיניים : ירוק את צמחונית ? לא ... בהקשר לסדרה : דמות אהובה : אקירה, היקארו וסאי פרק אהוב עד עכשיו : כולם !!!
דמות שנואה : אוצ'י
נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד ?xpp ברור שכן ! בכללי : אנימה אהובה : אינויאשה , היקארו נו גו ,פרוטס באסקט ,סאקורה, קשה לבחור!!! ספר אהוב : הארי פוטר והאסיר מאזקבאן להקה אהובה : אין... זמר אהוב : אין ... שיר אהוב : כל שירי היקארו נו גו + כל שירי אינויאשה מקצוע אהוב : אומנות מקצוע שנוא : מתמטיקה ... אררגגג ... צבע אהוב : לילך חיה אהובה : חתול לכל שאר השאלות אין לי כוח לענות ...

פלורי2

New member
עונה

פרטים אישיים? שם: נילי עיר: צפת גיל: 12 עוד חודשיים צבע שיער: שחור צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? לא בהקשר לסידרה: דמות אהובה: היקארו פרק אהוב עד עכשיו: אממ כולם יפים. דמות שנואה: (ישכזו?~) אינכזו נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPPכןןןן בכללי: אנימה אהובה:אינויאשה ספר אהוב? יש המוןן להקה אהוב: גרין דיי זמר\ת אהוב\ה: המוןן המוןןן שיר אהוב: המון מקצוע אהוב: אממ מחשבים
מקצוע שנוא: חראמטיקה
צבע אהוב: כחול ושחור
חיה אהובה: חתול
סתם כי משעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא
אם כן, איזו?
אם לא,אז לכו לצופים : לא
מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אממ היום
איזו? טעמקור.
מחשבה אחרונה שלכם: פיליפ
[אהובי היחידי] אתם מכורים למחשב? כןןן
ולטלוויזיה? קצת
ולשוקולד? המוןן
ולשניצל תירס? גםם
ולקולה? מממ יאמי

mikokikyo

New member
אמ...גם לי בא^^

פרטיםאישיים? שם: מאיו^^ טוב אז בלי ו', אבל תקראו לי מאיו^^" עיר: צפון וחולי גיל: 12 וחצי^^ צבע שיער: שטני^^ צבע עיניים: חום את\ה צמחוני\ת? כן*_* בהקשר לסידרה: דמות אהובה: אמ...סאי*_* אבל אני אוהבת הרבה דמויות...כן, נראה לי שאני אוהבת את כולן...כן, ניחשתם נכון, אני אפילו לא שונאת את אוצ'י...אבל נדמה לי שאני הכי אוהבת את סאי^^ פרק אהוב עד עכשיו: אמ...קשה מדי;; דמות שנואה: (ישכזו?~) אין^^ נכון שהיקארו ואקירה צריכים להיות ביחד? XPP כע, לפעמים זה כל כך דורש^^ בכללי: אנימה אהובה: היקאגו/אינויאשה, וכע, לא יצא לראות משו אחר חוץ מדיביזי וקארד קפטור סאקורה, אבל אחרי המפגשפורום של פורום אינויאשה יהיו לי עוד אנימות*_* ספר אהוב? הארי פוטר ללא ספק...טוב, אז גם הקסם השחור*_* להקה אהוב: אין, אני לא אוהבת להקות ספציפיות, למרות ששמעתי די הרבה(יחסית אלי) שירים של dream, כלומר מאוד מאוד אהבתי אותם, אז נראה לי ש-dream היא הלהקה האהובה עלי^^ זמר\ת אהוב\ה: אמ...מי ששרה את I am? או כל שיר יפה אחר של אינויאשה או של היקאגו? שיר אהוב: אמ...i am, my will, one day one dream, angelous, כל שירי היקאגו, במיוחד הארבעה הראשונים...וגם כל שירי אינויאשה-_-"...טוב נו, אז אני קשת החלטה^^"...זה לא נורא כל כך^^ מקצוע אהוב: מתמטיקה מקצוע שנוא: אמ...היסטוריה? או שמא זה תנ"ך? צבע אהוב: ירוק, כחול וגם כן, תתפלאו אנשים, צהוב^^ חיה אהובה: חתול*______________________* סתםכימשעמם: אתם בתנועת נוער כלשהי? לא^^ אם כן, איזו? איני שותפה לאחת כזו^^ אם לא,אז לכו לצופים: לא תודה^^ מתי פעם אחרונה אכלתם גלידה? אתמול...או שילשום...איני בטוחה^^ איזו? וניל עם פצפוצים, קפואה, היישר מהמקפיא*_* מחשבה אחרונה שלכם: וניל עם פצפוצים, קפואה, היישר מהמקפיא*_* אתם מכורים למחשב? ייתכן, העובדה שלא מרשים לי להיות עליו מעל לשש שעות ואני תמיד משתדלת לעבור את ההקצבה הזו בלי שישימו לב, ובדרך כלל מצליחה מעל ומעבר, די גורמת לי לומר כן^^ ולטלוויזיה? לא ממש, רק שידורים חוזרים של אינויאשה והיקאגו, וקצת ניקולודיאון כשממש ממש משעמם לי^^ ולשוקולד? כן^^" ולשניצל תירס? אני לא מכורה, אבל אני אוהבת לאכול את זה^^ ולקולה? לא, איני שותה קולה^^ שאלון נחמד, מעביר תזמן^^ ^^

למעלה