שאלון הכרות

StArShInE2

New member
../images/Emo13.gifאני !

קצת על עצמך: 1. שם: חן 2. מגורים: פ"ת לא משנה בדיוק איפו...זה לא שפתאום תחליטו לבוא לבקר בחור הזה... :) 3. גיל: 14 וחצי 4. תחביבים: לרקוד, ללכת להופעות, ולעשות דברים לא דעת...חחח 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) 1.60 בערך, שיער חום ארוך, עיניים חומות:\ 6. חיית מחמד: 2 כלבות (חחח...כלבות..), תוכי שלא סותם וצב... 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? ברגע זה ממש לא עולה לי אחת.... 8. הרגלים רעים: לדחות דברים... 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? יש הרבה שחשבתי עליהם ועוד לא החלטתי...אז אני אחזור אליכם בקשר לזה.. דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: קולה..אבל אסור אז ממ נסטי ! 11. צבע: כחול אדום שחור ולבן :) 12. סרט: רקוואים לחלום 13. שחקן: ג'ראד לטו וג'וני! 14. שחקנית: -- 15.ספר וסופר אהוב: -- 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) אביב גפן 17. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים ! 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). צ'נדלר, אדוארד 19. ציטוט: " he ran around and shake his ass like that and, boop boop, and the thing about it..he didnt know for like.. forever ! " - jared leto 20. עונת שנה:חורף ! 21. בע"ח אהוב: כלבים ! 22. מאכל: סושי שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? חוששני שלא 24. את נקמנית? לא 25. יש לך קעקוע? בהתחשב בגילי לא... 26. פירסינג? לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? סביר להניח זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? הכל רק לא מריר... 29. גשם או שלג? שלג 30. קרמבו או גלידה? גלידה 31. כלבים או חתולים? כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן? טבעי 33. יס או הוט? יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) נמלטים ! שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? איזה בחור? 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? נעליים מחרידות לטעמי....פשוט שונאת אותם.. ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P:

93 lol

New member
עונה

קצת על עצמך: 1. שם: אלה 2. מגורים: חור בצפון 3. גיל: עוד 4 חודשים 14 4. תחביבים: להתחרפן לחפור לחברות הכי טובות שלי בטלפון ,חברות, סרטים, מחשב, לשמוע מוזיקה לנגן אני לא יכולה בגלל חוסר קורדינציה 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) : דיי גבוהה, שיער חום שמתנפח וכשבא לו הוא גם מתולתל אבל זה במקרים יוצאי דופן, עיינים חומות כהות, ואני דיי מכורה לנעלי אולסטאר 6. חיית מחמד: בבית אחד 3 תולים ובבית שני חתולה וכלב (הורים גרושים) 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? עכבישים וזה דיי מוזר כי אמא שלי היא פריקית טבע כזאת כמו סיידי מהחיים על פי סיידי אם ראיתן, ולישון אם ארון פתוח אני פשוט לא מסוגלת זה מחרפן אותי 8. הרגלים רעים: מבולגנת מפוזרת לא אחראית 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? אין לי מושג דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: דיאט קולה ומיץ אשכוליות 11. צבע: זה לא צבע זה שילוב אדום שחור ולבן 12. סרט: זה בא בתקופות אבל הסרט בל המועדפים זה הלוחש לסוסים וצלילי המוזיקה 13. שחקן: ניחוש פרוע.... ג'וני דפ 14. שחקנית: ג'ולי אנדריוס (זאת שמשחקת את מריה בצלילי המוזיקה) 15.ספר וסופר אהוב: הארי פוטר ואין לי סופר אהוב.... 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): הזמר אחד האהובים עליי זה רובי וויליאמס, ואני יגיד איזה צייר אני הכי הכי שונאת זה פיקאסו פשוט מתעבת.... 17. תוכנית טלויזיה אהובה: תהרגו אותי וזהו זאת הסדרה1 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה):ג'ק ספארו עושה לי את זה 19. ציטוט: אממ.... אין לי.... זה בא בתקופות ועכשיו אנ לא זוכרת כל-כך 20. עונת שנה: חורף 21. בע"ח אהוב: קואלה 22. מאכל: אוכל של אמא! שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? כן ולא 24. את נקמנית? לא 25. יש לך קעקוע? הלוואי 26. פירסינג? לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? פלוצים זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? מריר 29. גשם או שלג? שלג 30. קרמבו או גלידה? קרמבו 31. כלבים או חתולים? כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן? מה שהטבע נתן עד מתי שהטבע מתחיל לקחת ואז כדאי להתחיל לשם איפור סתם גם וגם לא אוהבת איפור כבד אבל בקטנה זה יפה מאוד 33. יס או הוט? יס והוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) : אבודים והגברבר זה לוק ההורס שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? אין לי מושג אני לא זוכרת את הפרסומת 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? נכון אני פשוט הולכת לי אם נעליי היפות ומזדעזעת מהכיעור!!! זה כיףף!!!!

LIRONSH100

New member
עונה...

קצת על עצמך: 1. שם:לירון 2. מגורים: צפון 3. גיל:17 4. תחביבים:מחשב (SIMS ),ׂבע"ח,ספרים, TV, קלונוע (לצפות נכוונה..) 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים)נמוכה (1.53)חום חלק אבל ממש חלק. עיניים ירוקיות -חומות,נעליים תלוי..) 6. חיית מחמד:כלב (ברק) תוכי (רן) 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?גו'קים!! וזה בגלל טאומה... 8. הרגלים רעים:אממ שאלה טובה. לא עולה לי כרגע לראש..) 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?משהו עם כלבים או אופנה.. דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:RCקולה או ראד בול 11. צבע:שחור 12. סרט:בני וג'ון 13. שחקן:ג'וני זה ברור לא?? 14. שחקנית:אמנדה ביינס 15.ספר וסופר אהוב:הארי פוטר (גיי קי רולינג) ויומני הנסיכה (מק משהו...) 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול)פיטר רוט, נמרוד שיקלר, היהודים ועוד הרבה.. 17. תוכנית טלויזיה אהובה:ואי יש הרבה כרגע פעם בחיים 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). מיה תרימפוליס (הנסיכה מיומני הנסיכה..) וסאם מבני וג'ון.. 19. ציטוט:" הכל יהיה שלך אם תרצה בכל מועדך" 20. עונת שנה:קיץ!!! 21. בע"ח אהוב: חוץ מכלבים אז חתולים גדולים (אריות ציטות וכאלה..) 22. מאכל:שניצל תירס... שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? לא משקרת (אם כן אז זה ממש לעיתים נדירות וכשאן ברירה.. 24. את נקמנית?לפעמים.. 25. יש לך קעקוע?לא.. 26. פירסינג?לא יש לי רק חורים באוזניים. 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? ברור... זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? מריר (יאמי..) 29. גשם או שלג? שלג (אין לנו כאן ואין לימודים..) 30. קרמבו או גלידה?קרמבו!! 31. כלבים או חתולים? כלבים!! 32. איפור או מה שהטבע נתן?מה שהטבע נתן (תלוי אבל עם הטבע יתאכזר עלי..) 33. יס או הוט?יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) לא יצא לי לראות.. שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? לא יצא לךי לראות את זה 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? כן!!!! בהחלט כן!!! זהו?? היה מהיר...

עונהההה

קצת על עצמך: 1. שם: דנה 2. מגורים: מרכז :p 3. גיל: 13 4. תחביבים: סרטים זה החיים שלי, אהה ואני אוהבת לישון ה-מ-ו-ן ומשום מה אני אוהבת אנגלית וצרפתית :) 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) גובה:1.61 שיער:סוג של שטני שכל פעם הופך להיות בהיר יותר ובהיר יותר (חחח) ויש לי גוונים של זהוב (לא צבעתי זה טבעי) חח איזה פירוט של שיער... עיניים:חומות נעליים:38... 6. חיית מחמד: הלוואי ... :( אני חולה על כלבים 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? ?!?!?! מה זה פוביות? 8. הרגלים רעים: אממ אני שונאת שונאת שונאת ללמוד ואני קוססת ציפורניים 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? אני יודעת אני ילדה שאפתנית אבל יש לי כח רצון :) אני רוצה להיות שחקנית הוליוודית קדימה צחקו צחקו אבל כשזה יקרה אז אממ זה יקרה :p (וכדאי שמהר כי לפי מה ששמעתי ג'וני דפ רוצה לפרוש בגיל חמישים וואההה :'( ) דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: קולהההההה 11. צבע: אממ שונאת ורודדד 12. סרט: שה"ק 1+2 ואני מאד ילדותית אני אוהבת מלך האריות :S אבל שה"ק יותררר 13. שחקן: ג'וני דפ ואורלנדו בלום 14. שחקנית: קיירה נייטלי (כן כל השחקנים של שה"ק...מה לעשות אני מכורה) 15.ספר וסופר אהוב: ספר-אבא ארך רגליים זה יותר ספר ילדים אבל זה ספר יפה סופר-הייתי אומרת שלש"י עגנון יש שפה מיוחדת ... אבל בגללו אני צריכה לעשות עבודה עליו אז אממ אין לי אהה בעצם שכחתי מה שמה הסופרת של סדרת צמרמורת כי היא לא יודעת 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) טוב אממ ציירים אני מכירה רק את המפורסמים ממש שזה לאונרדו דה וינצ'י וכל השאר אבל מלחינים אני אוהבת קלאסיקות (זה תופעת לוואי בגלל שאני חולה על פסנתר...חחח...) אני אוהבת את היצירות של בטהובן באך מוצרט (איך שלא כותבים את זה...) 17. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים (לא התכנית הספרדתית המעפנה הזאתי אני מדברת על חברים עם מוניקה צ'נדלר רוס פיבי ג'ואי ורייצ'ל חחח...) 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). סדרה-ג'ואי הוא ענקקקק סרט-אני חושבת שכבר חפרתי על זה מספיק ... *אהמ שה"ק...ג'ק ספארו...אהמ* 19. ציטוט: חח מאיפה?"אם תרצו אין זו הגדה" זה די מתאר אותי ... 20. עונת שנה: קיץ בימי חול, חורף בשבתות וחופשים זה כיף להתכרבל מתחת לשמיכה ובחוץ גשום 21. בע"ח אהוב: 1.דולפינים 2.נמרים 3.סוסים 4.כלבים 5.נחשים 22. מאכל: אתם בטח לא מכירים זה תוניסאי (תוניסאי זה כמו טריפולטאי...אוי וי איזה מילה קשה אני מקווה שכתבתי נכון) אז אממ קוסקוס אדום [של סבתא שלי] זה הכי טעים שיש אבל אני אוהבת גם תפוחי אדמה וחולה על כדורי שוקולד [של סבתא שלי] למרות שאני שונאת שוקולד שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? מאדדד 24. את נקמנית? לא 25. יש לך קעקוע? לא 26. פירסינג? לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? לאאאאא [שזכור לי] זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? מרי אני שונאת וקולד חלב אני אוהבת רק או מריר (גם זה לא משהו) או טובלרון (זה נראלי שוקולד גמרני...) זה כזה ט=ע=י=ם 29. גשם או שלג? שלג 30. קרמבו או גלידה? איכסס קרמבו ברור שגלידה 31. כלבים או חתולים? כלבים אני לא אוהבת חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן? אממ אני אישית שונאת להתאפר אבל גם לא ממש אוהבת את מה שהטבע נתן [לי לפחות] 33. יס או הוט? אין לי כלום אבל הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) מה זה ?!?!?! יש תכנית נעדרים?! שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? אממ מה?! אהה הוא חח כן הוא קצת מחרפן 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? כןןןןן כשזה יצא מהאופנה זאת תהיה סתם נעל נוחה ומכוערת (ציטוט של המורה שלי) ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P: חולה חולה חולה על תינוקותתתת :) כאלה פיציים וחמודים אז ... טוב אממ אני כהרגלי שכחתי לאכול אז תכף אשוב

אהה שכחתי משהו

דברים אהובים : אממ החברות שלי חיחיחי אהה ושכחתי בקשר לשיער יש לי שיער ארוך (מאד) חח אהבתי שמישהי שמה שם ציטוט משה"ק 2... :$ בדיוק עכשיו ראיתי את זה... (את הקטע הזה )

אוף למה אי אפשר לערוך הודעות?

אני אביא תמונה שלי כשיהיו לי... :) אהה ויש לי עיניים גדולות חחח כן כן כל פרט בי חשוב

green rain

New member
עונה!

קצת על עצמך: 1. שם:יובל 2. מגורים:ראש העין 3. גיל:12 (27.11.94) עוד 28 ימים 4. תחביבים: 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) 6. חיית מחמד:חתול 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? 8. הרגלים רעים:להיתקע בדברים לא מרצוני 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:שוקו 11. צבע:שחור 12. סרט: שה"ק 1 13. שחקן:ג'וני דפ 14. שחקנית: 15.ספר וסופר אהוב:הארי פוטר 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול):green day 17. תוכנית טלויזיה אהובה:חברים 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה).דונאל דאק 19. ציטוט: 20. עונת שנה:חורף 21. בע"ח אהוב:חתול 22. מאכל:שושולד שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?כן 24. את נקמנית?כן 25. יש לך קעקוע?הלוואי 26. פירסינג?" " " 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?ברור זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?מריר 29. גשם או שלג?שלג 30. קרמבו או גלידה?קרמבו 31. כלבים או חתולים?חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן?מה שהטבע נתן???? 33. יס או הוט?הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?לא 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?כן תמונה

מיצי007

New member
גם אני, באיחור רב

קצת על עצמך: 1. שם:מיצי 2. מגורים:תל אביב 3. גיל:21 4. תחביבים:לבהות באדוארד נורטון 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים):1.80, כן אני טווילה, שיער חום ועיניים חומות משעממות. 6. חיית מחמד:אין 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?שולחנות עקומים עושים לי רע וגשרים. 8. הרגלים רעים:לבהות באדוארד נורטון 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?זאת שאלה שאני מעדיפה להשאיר פתוחה כי יש לי הרבה כויוונים דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:הכי הכי בעולם זה דיאט קולה, אבל מבחינת אלכוהול זה אבסולוט טוויסט מנדרינה 11. צבע:שחור,סגול,כתום!!! וירוק 12. סרט:מועדון קרב,המספריים של אדוארד וכו וכו וכו...זה סתם יצא לי ככה 30,000 הודעות. 13. שחקן:אדוארד נורטון,ג'וני דפ.....וכו' 14. שחקנית:יכעסו עלי שאני אגיד את זה אבל-סקארלט ג'והנסון,הלנה בונהם קרטר 15.ספר וסופר אהוב:צ'אק פולוניק, מועדון קרב(כן, יש פה איזשהו דפוס) 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול):אנדי וורהול,דיוויד פאשל,ניקול 17. תוכנית טלויזיה אהובה:LOST והאנטומיה של גריי 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): מורק מ"מורק ומינדי"
19. ציטוט: man are like mascara, they usually run on the first day 20. עונת שנה:חורף 21. בע"ח אהוב:כלב 22. מאכל:פסטה? לא יודעת, אני אוהבת הרבה דברים שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?לא ממש 24. את נקמנית?לא ממש 25. יש לך קעקוע?כן
כפארע עליה 26. פירסינג?כן 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?כן, את האחיינים שלי, יסלח לי אלוהים או משהו כזה זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?מריר!! הכי טעים בעולם 29. גשם או שלג?שלג, פחות מרטיב 30. קרמבו או גלידה?קרמממבבבבוווו 31. כלבים או חתולים?כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן?אני בעד שניהם! 33. יס או הוט?יש לי הוט אז הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:):אבודים וסויר
כי דזמונד של ניקול. שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?כן! כל כך, הוא גם קצת מפחיד. 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?כן!!! שהייתי בניו יורק אף אחד לא קונה אותם ולא מסתובב איתם!!! למה גם לא פה?

Dead Scene

New member
נשמה שלי :)

חחח וסוויר יותר עירום מדזמונד נשמה שלי אני לא אמנית! אבל תודה. את מרגשת אותי *דמעות* ובמה את מאשימה את האחיינים שלך? :O והנה אני חשבתיש אני דודה גרועה! (חשבתי שאת אוהבת להרטב)

A1B2C37

New member
:)

קצת על עצמך: 1. שם: בר 2. מגורים: ישראל? :) 3. גיל:17 4. תחביבים:קריאה, כתיבה, מוסיקה 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) גובה מטר שבעים ואחת, שיער חום ונעליים יפות.. O
6. חיית מחמד:החתולה 'מלכה' :) 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? מסטיקיייים. תרחיקו אותם ממני :) 8. הרגלים רעים: 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?משהו שקשור לפסיכולוגיה פזיולוגית במובן מסויים דברים שאת אוהבבבת:וואו, זה יהיה ארוך. 10. משקה:פאנטה :) 11. צבע: ירוק! 12. סרט:"אפולו 13", "ליברטין" 13. שחקן:ג'וני דפ, יו לאורי, אלן ריקמן, מת'יו פרי ודאסטין הופמן :) 14. שחקנית: קיירה נייטלי, קייט וינסלט :) 15.ספר וסופר אהוב: דבורה בארון, "חלף עם הרוח" 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) 17. תוכנית טלויזיה אהובה: כרגע כלום.. :) 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה).ג'ון ווילמוט, ווילי וונקה, גרגורי האוס, צ'אנדלר :) 19. ציטוט: The real voyage of discovery consits not in seeking new landscaps, but in having new eyes 20. עונת שנה:חורף חורף חורף :):) 21. בע"ח אהוב: עכבר :) 22. מאכל: מקדונלדס :-X שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?ממש לא. 24. את נקמנית? בכלל בכלל לא 25. יש לך קעקוע? לא =/ 6. פירסינג? בארף :) 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?חלבב 29. גשם או שלג?גשםגשםגשם :) 30. קרמבו או גלידה? ממ.. כרגע קרמבו, אבל תלוי במצברוח 31. כלבים או חתולים? אני לא יכולה לענות על זה, זה כמו אמא או אבא... :-| 32. איפור או מה שהטבע נתן?מתיימר משהו לענות שהשני, למרות שהלוואי והייתי מסוגלת 33. יס או הוט?הוטהוטהוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? חח הא? 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? חחח הנוחות, הנוחות :) ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P:

סתווש14

New member
עונה:]]

קצת על עצמך: 1. שם:סתיו 2. מגורים:חור בצפון 3. גיל:עוד חודש וקצת 15:] 4. תחביבים:מחשב,קולנוע,טלויזיה,לישון.. 5. מראה כללי:גובה- 1.71, שיער-שחור, עיניים-חומות, נעליים-ואנס\אולסטאר
6. חיית מחמד:
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?לא יודעת..:-\ 8. הרגלים רעים: 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?להמשיך ללמוד קולנוע ולבחור בזה משהו ספציפי..את זה אני אגיד לכן עוד שנה וחצי..חח דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:שוקו 11. צבע:כתום\ורוד\אדום\כחול 12. סרט:שדדי הקאריביים 1+2,אפקט הפרפר,איזו מין שכנה.. 13. שחקן:ג'וני דפ
,יו לאורי
14. שחקנית:אנג'לינה ג'ולי 15.ספר וסופר אהוב:רודף העפיפונים 16. אמנים אחרים שאת אוהבת:עברי לידר,אביב גפן,ג'סי מקרטני.. 17. תוכנית טלויזיה אהובה:פלורנטין,האוס,אד 18. דמות אהובה:האוס-מהאוס, אד-מאד, ג'ק ספארו-שודה"ק, הדמות הראשית באמריקן פאי 4..[שכחתי את שמו..חח] 19. ציטוט:-- 20. עונת שנה:סתיו
21. בע"ח אהוב:ממ לא יודעת אם אהוב אבל יפה-סוס 22. מאכל:פיצה של אמא שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?לא משש..חח 24. את נקמנית?לא.. 25. יש לך קעקוע?לא 26. פירסינג?לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?בטוח פעם הפלתי משהו שעשיתי על אחותי..חח זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?חלב 29. גשם או שלג?שלג 30. קרמבו או גלידה?קרמבו 31. כלבים או חתולים?כלב 32. איפור או מה שהטבע נתן?טבעי..חח 33. יס או הוט?הוט 34. אבודים או נעדרים?לא רואה את שניהם אבל באבודים יש את החתתתיך הזה..ממ נראה לי וונטורת מילר..חח משהו כזה.. שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?חח אכן 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?כל כך נכוןן!! ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P:

A1B2C37

New member
זו רק אני

או שיש פה המווון חובבות יו לאורי למניהן? P=

o v e r c a s t

New member
קצת באיחור אבל לא נורא...

קצת על עצמך: 1. שם:יעל 2. מגורים:ראשון 3. גיל:16 4. תחביבים:לקרוא,לצייר 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) רגיל-עיניים חומות,שיער חום,גובה ונעליים בממוצע 6. חיית מחמד:כלב (רוקי) 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?עטלפים 8. הרגלים רעים:בטוח יש איזה משהו שלא עולה לי עכישו 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?ארכיטקטית ומעצבת פנים דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:דיאט קולה וקפה 11. צבע:אדום ושחור 12. סרט: "המספריים של אדוארד","שוקולד" ו"מועדון קרב" 13. שחקן: חוץ מג'וני-אדוארד נורטון 14. שחקנית:סקרלט ג'והנסון ואיילת זורר 15.ספר וסופר אהוב:מישהו לרוץ איתו-דוד גרוסמן 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): אני חייבת להגיד שואן גוך,גויה ודוד פרדריך 17. תוכנית טלויזיה אהובה: אוז,חברים והאנטומיה 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה).צנדלר והילד מ"אהבה זה כל הסיפור" 19. ציטוט:יש מלא 20. עונת שנה:סתיו-חורף 21. בע"ח אהוב:טיגריס,נמרים 22. מאכל:סושי וכל דבר שיש בו שוקולד שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?לא 24. את נקמנית?לא 25. יש לך קעקוע?לא,עדיין לא... 26. פירסינג?כן 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?לא,פשוט לא אמרתי שעשיתי זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?מריר! 29. גשם או שלג?גשם 30. קרמבו או גלידה?גלידה 31. כלבים או חתולים?כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן?מה שהטבע נתן (אבל עזרה קטנה אף פעם לא מזיקה) 33. יס או הוט?יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) אבודים וידוע שהאבא של הילד וגם המסוקס הזה ובון (ראיתי פעם,שכחתי כבר שמות) שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? אני לא מכירה את הפרסומת 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?כמובן זהו [:

למעלה