שאלון הכרות

Dead Scene

New member
../images/Emo113.gifשאלון הכרות

יהיו לנו כאלה מדי כמה חודשים כי כל פעם מצטרפות חדשות ואנחנו נורא רוצות להכיר (ולעקוב) אחריי כולכן. קצת על עצמך: 1. שם: 2. מגורים: 3. גיל: 4. תחביבים: 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) 6. חיית מחמד: 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? 8. הרגלים רעים: 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: 11. צבע: 12. סרט: 13. שחקן: 14. שחקנית: 15.ספר וסופר אהוב: 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) 17. תוכנית טלויזיה אהובה: 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). 19. ציטוט: 20. עונת שנה: 21. בע"ח אהוב: 22. מאכל: שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? 24. את נקמנית? 25. יש לך קעקוע? 26. פירסינג? 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? 29. גשם או שלג? 30. קרמבו או גלידה? 31. כלבים או חתולים? 32. איפור או מה שהטבע נתן? 33. יס או הוט? 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P:

shira the star

New member
אני עונה !!!!

קצת על עצמי : שם : שירה .
מגורים : מצונזר .
תחביבים : לקרוא (זה מחובתי יומן קריאה )
, לישון
לשיר
(זה אומר קצת גרוע ) מראה כללי : גובה מטר חמישים ומשהו
, שיער חום קצר עד מעל הציצים
עיניים חומות
. חיית מחמד : אין
מה זה פוביות ?????
הרגלים רעים : קולה
, שוקולד
צפייה מרובה בטלוויזיה
מקצוע לעתיד : או שחקנית
או מעצבת (יש לי כבר מעל ל-30 עיצובים שלי
) דברים שאני אוהבת : ג'וני דפ , הראל מויאל , מאיה (האחיינית המאמי שלי ) מרי קייט ואשלי וריאן גוסלינג
משקה : קולה
. צבע : סגול לילך
. סרט : הארי פוטר 4 (אני חורשת עליו
) . שחקן :ג'וני המאמי
. שחקנית : מרי קייט ואשלי
. ספר וסופר אהוב : מג קאבוט עם הסדרה של יומני הנסיכה .
אמנים אחרים שאני אוהבת : שי גבסו
. תוכנית טלוויזיה אהובה : האלופה לשעבר ועכשיו הצלצול הגואל בערוץ הילדים (אני נשבעת זה הדבר היחיד שאני רואה שם )
דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלוויזיה ) : ג'ימי קונלי בסרט "חברים לזירה " וג'ימי לין ספירס ב"זואי 101 "
. ציטוט : "אליזבת , את נראית מזוויע בחליפה הזו , זה או שמלה או לא כלום ! במקרה אין לי שמלה בארון " .
. עונת השנה : אביב
. בע"ח אהוב : כלב
סוס
ודולפין
. מאכל אהוב : האוכל של אמא שלי
. אני שקרנית טובה : ממש לא !!!!! כשאני משקרת משהו רע קורה !!!!
. את נקמנית : בערך ..........(לא הכי טובה )
יש לך קעקוע : ממש לא !!!! זה נגד התורה !!
פירסינג : בחיים לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
האם האשמת מישהו במשהו שעשית : לא זוכרת אבל אולי אני חושבת את אח שלי (לא בטוח )
שוקולד מריר או שוקולד חלב : שוקולד חלב .
גשם או שלג : גשם כי בשלג כי אפשר ללכת (רגע !!! גם בגשם אי אפשר בגלל השלוליות !!!!
) Next !!!!! קרמבו או גלידה : גלידה , אני שונאת קרמבו
. כלבים או חתולים : כלבים (ב-ר-ו-ר !!!!)
איפור או מה שהטבע נתן : איפור , כי האיפור מתקן את מה שהטבע נתן
yes או HOT : HOT
אבודים או נעדרים : לא זה ולא זה
גם אותך מעצבן הבחור מנוקיה : לא הוא ממש חמוד !!!
גם את חושבת שקרוקס היא נעל מגעילה : ב-ה-ח-ל-ט !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! המשפחה שלי שונאת אותה
סופסוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הסוף !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

bobit marely

New member
ווהו!../images/Emo215.gifיאמי../images/Emo3.gif

עזבו התחרפנתיייי.... קצת על עצמך: 1. שם:
בתאל 2. מגורים:
פ"ת 3. גיל:
16 וחצי 4. תחביבים:
לישון,לצלם ולצאת הרבה...בעיקר הופעות ופאבים (כן,מכניסים אותי) 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים)
נמוכה יחסית (1.60-1.65) שיער קצר שחור עיניים חומות נעליים(?) כרגע יחפה וככה אני גם מעדיפה בד"כ...נו אינ היפית עזבו...חחח 6. חיית מחמד:
תוכים ודגים...חוצמזה גידלתי כל חיה אפשרית בערך... 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?
לא עולה לי משו כרגע.. 8. הרגלים רעים:
עישון
9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?
פסיכולוגיה דברים שאת אוהבת: 10. משקה:
נסטי אפרסק 11. צבע:
כתום 12. סרט:
וואי...לא זוכרת 13. שחקן:
ג'וני דפ 14. שחקנית:
אין 15.ספר וסופר אהוב:
נקמה-שרה אנג'ל...ספר מעולה! 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול)
אביב גפן...עזבו אני פאנטית 17. תוכנית טלויזיה אהובה:
חברים
18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה)
ג'ואי 19. ציטוט:
"לא מפגרים...זה כדור הארץ סובב סביב העולם!!" אני,ברגע אדיוטי ביותר בואני מנסה להישמע חכמה 20. עונת שנה:
אביב 21. בע"ח אהוב:
נחש 22. מאכל:
אורז...חחחח שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?
לא 24. את נקמנית?
לא 25. יש לך קעקוע?
כן 26. פירסינג?
כן,2 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?
לא זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?
מריר 29. גשם או שלג?
שלג 30. קרמבו או גלידה?
<-- 31. כלבים או חתולים?
כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן?
קשה...לא יודעת תלוי 33. יס או הוט?
הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:)
לא רואה אף אחד מהם....=/ שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?
איזה בחור?! 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?
למה? אחלה נעל
יש לי בכתום... התמונה היא מרגע של שיעמום טוטאלי בחדר...

Dead Scene

New member
חחח לא יודעת. תשאלי את לירון היא כל

הזמן מעירה לי על כמה שאני קטנה P: אבל בכל מקרה אני 1.56 הוכח מדעית (או אפילו 1.55 כנראה :| כי חברה של לירון אמרה לנו שהיא 1.55 ואנחנו באותו גובה!)

Sahar 11

New member
עונה ../images/Emo9.gif

קצת על עצמך: 1. שם: סהר 2. מגורים: רחובות 3. גיל: 17 4. תחביבים: הרבה
5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) נמוכה
1.58. שיער שחור ארוךךך ועיניים חומות. 6. חיית מחמד: אין
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? אמממ לא יודעת 8. הרגלים רעים: לא להקשיב שמדברים איתי 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? בתחום התקשורת או מעצבת אופנה דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: נס טי 11. צבע: אדום 12. סרט: 8 מייל, היומן ושודדי הקאריביים 13. שחקן: גו'ני דהה
14. שחקנית: ג'ניפר אניסטון 15.ספר וסופר אהוב:
16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) אממ זמר נחשב? חח 17. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים
18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). ג'ק ספארו ורייצ'ל מחברים 19. ציטוט: לא עולה כרגע 20. עונת שנה: קיץ
21. בע"ח אהוב: אין
22. מאכל: סיני שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? כע 24. את נקמנית? יאפ 25. יש לך קעקוע? לא 26. פירסינג? לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? לא זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? שוקולד חלב 29. גשם או שלג? אם כבר אז שלג 30. קרמבו או גלידה? גלידה 31. כלבים או חתולים? כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן? לפעמים ככה ולפעמים ככה 33. יס או הוט? הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) לא רואה את שניהם
שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? לא ראיתי את הפרסומת
36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?
שלמות

אנייייייי../images/Emo13.gif

קצת על עצמך: 1. שם: עינבל 2. מגורים: בת-ים 3. גיל: 15 וחצי 4. תחביבים: מחשב,טיוי,סרטים
,ג'וניייייייי
,חברות ולא זוכרת מה עוד
5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים): גובה- 160 ככה...,שיער חום שחור,עניים שחורות (חום כהה כהה כהה...) 6. חיית מחמד: דגים
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?: ?!?!?? 8. הרגלים רעים: מחשב 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? לא עולה לי עכשיו דברים שאת אוהבת: 10. משקה: מים,שוקו XL 11. צבע: תכלת 12. סרט: סרטים של ג'וני ואנג'לינה בעיקר... 13. שחקן: ג'ונייייי|מאוהב קשות| וגם קצת איתן הוק... 14. שחקנית: אנג'לינה
15.ספר וסופר אהוב: 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): אנג'לינה,אבריל,לינדזי 17. תוכנית טלויזיה אהובה: השיר שלנו, the oc 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): ארתור
19. ציטוט: הרבה....... 20. עונת שנה:חורף
21. בע"ח אהוב: סוסים וחתולים
22. מאכל: בורקס גבינה, ואוכל של אמא שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? חח ממש לא
24. את נקמנית? לא ממש... 25. יש לך קעקוע? לא 26. פירסינג? באוזן למעלה (נחשב?!) 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? לא זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב
29. גשם או שלג? שניהם!! 30. קרמבו או גלידה? גלידה 31. כלבים או חתולים? שניהם אבל אולי חתולים יותר
32. איפור או מה שהטבע נתן? לא יודעת, אני בעיקרון לא מיתאפרת בכלל חוץ עיפרון שחור פעם ב... 33. יס או הוט? יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:):אבודים (נראה לי) שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? לא ידעת לא יצא לי לראות את הפרסומת הזאת
36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? כן מאוד! איכככככ

Let it Bleed

New member
../images/Emo217.gif

קצת על עצמך: 1. שם:מישל/מישה/מושה/כרישה/מה שתרצו 2. מגורים:ראשל"צ 3. גיל:14 ו-30 ימים 4. תחביבים:מוזיקה.. 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים)גובה ממוצע, שיער חום, עיינים חומות, משקפיים, מכוערת 6. חיית מחמד:2 כלבים וחתולה 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?לאדעת... 8. הרגלים רעים:להיות עייפה ורבעה כל הזמן 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?לא יודעת דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:מים, קולה 11. צבע:הכל 12. סרט:נוו הרבה.. 13. שחקן:נחשו 14. שחקנית:אומה ת'ורמה 15.ספר וסופר אהוב:בית כברות לחיות- סטיבן קינג 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) MCR לפנים 17. תוכנית טלויזיה אהובה:סטרדיי נייט לייב, קאפה מייקי ><" 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה).דקסטר מהמעבדה של דקסטר 19. ציטוט:"Easy Peasy Pumpkin Peasy Pumpkin Pie motherfucker " -Gerard Way 20. עונת שנה:אביב 21. בע"ח אהוב:חתולים 22. מאכל:הכל שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?כע 24. את נקמנית?לע 25. יש לך קעקוע?לע 26. פירסינג?באוזנים.. 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?אלי.. זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?חלב 29. גשם או שלג?שלג 30. קרמבו או גלידה?גלידה 31. כלבים או חתולים?חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן?שילוב 33. יס או הוט?יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) אבודים- צ'ארלי
שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?אה? 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?בהחלט ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P: קיי...

CitizenErased

New member
טוב את מכירה אותי אבל לא איכפת לי

קצת על עצמך: 1. שם: לירוןןןןןןןן 2. מגורים: רענננה 3. גיל: 20 (כמעט כתבתי 18... WTF?!) 4. תחביבים: קולנוע ומוסיקה 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים): נמוכה ושמנה. ומתולתלת 6. חיית מחמד: שני כלבים, תוכי ושתי חתולות אצל אבא 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? אמממ.. חרקים וקנאה (פחד מקנאה
).. ואני מאוד פרנואידית 8. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים. משיכה לגברים עם הרבה קעקועים חח 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? במאית
דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: ברגע זה מתאים לי בירה שחורה
11. צבע: שחור וכחול 12. סרט: סיוט לפני חג המולד, התפוז המכני, מועדון קרב ... THE LIST GOES ON 13. שחקן: גאריייייי אולדמן ואני ממש מאוהבת עכשיו בסטיב קארל 14. שחקנית: הלנה בונאהם קרטר 15.ספר וסופר אהוב: לא ממש קוראת ספרים אז אני פשוט אגיד THE MELANCHOLY DEATH OF OYSTER BOY שזה של טים ברטון
16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): חוץ מטים ברטון כאילו? *סגידה*.. אה.. דני אלפמן
מיוז! (מה?! הם אומנים!!) 17. תוכנית טלויזיה אהובה: סימפסונס 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): ג'ק סקלינגטון
אה... ואלכס מהתפוז המכני. מסדרה.. אמממ.. אני אוהבת את ג'ק וקארן מוויל וגרייס מאוד חח 19. ציטוט: never put off til tomorrow what you can do the day after tomorrow. ציטוט של עצלנים. 20. עונת שנה: חורף.. וסתיו. אבל סתיו אמיתי כזה, לא כמו שיש לנו בארץ. 21. בע"ח אהוב: ציפורים למיניהם. אוהבת מאוד נצים חח כאילו.. נץ.. HAWK.. הם סקסים. 22. מאכל: שוסססססססססססססי שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? תלוי למי אני משקרת ובקשר למה. בדרך כלל כן 24. את נקמנית? כן מאוד! 25. יש לך קעקוע? כן 2
26. פירסינג? כן.. 10000 חח סתם אה.. *סופרת* 7. לתת לכם גם את השמות שלהם? חח 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? חחחחחחחח ברור זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? מריר!! 29. גשם או שלג? שלג! גם גשם אבל זה טוב 30. קרמבו או גלידה? בכללי גלידה. ברגע זה קרמבו! 31. כלבים או חתולים? כלבים. אבל אני חולה על החתולות של אבא שלי ועל פיליפ ז"ל
32. איפור או מה שהטבע נתן? איפור. שחור. אימו-הי כזה! 33. יס או הוט? אחרי שעבדתי בהוט אני חייבת להגיד - רקקקקקק יס! 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) שו נעדרים? לא רואה אבודים שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? כל כךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך!!!!! OMG!! אני כל כך שמחה שהעלית את זה!! אני חושבת להתלונן לתפוז! זה כזה מציק!! הפרצוף שלו עושה לי סיוטים! 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? את יודעת שכן חחחח ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P: חיחחחחחחחחחחחחחחח *משוויצה ומתלהבת*

Dead Scene

New member
ויי זמיר

קצת על עצמך: 1. שם: ניקול 2. מגורים: חור בדרום 3. גיל: 21 4. תחביבים: צפייה אובססיבית בסדרות טלויזיה, מחשב, מוזיקה, להסתובב במקומות מוזרים. 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) נמוכה (1.56), ברונטית, עיניים בצבע חום שכזה 6. חיית מחמד: בולי הבולדוג שלי וכמה דגי גופי 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? מפחדת מליצנים במיוחד מרונלד מקדולנד.... מלונים ומעליות 8. הרגלים רעים: עישון מדי פעם, מתאבססת חזק P: 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? צילום דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: קוקה קולה 11. צבע: שחור 12. סרט: התפוז המכני, שבעה חטאים, 12 קופים, איש מת, מופע האימים של רוקי 13. שחקן: יו לורי, ג'וני דפ 14. שחקנית: הלנה בוהנם קרטר, קיית בלנשט 15.ספר וסופר אהוב: צ'אק פולאניק, invisible monster 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול)..ץץ ה.ר. גייגר, סאלבדור דאלי ורנה מגריט. מלחינים זה מוצרט, גאריג ובטהובן. 17. תוכנית טלויזיה אהובה: האוס! האוס! 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). מסרט אני אוהבת את אלכס די לארג', מסדרות זה: האוס!! ואל באנדי. 19. ציטוט:Chuck Palahniuk. ... "There are worst things you can do to the people you love than kill them" 20. עונת שנה: חורף 21. בע"ח אהוב: זאב\כלב 22. מאכל: סושי שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? כן 24. את נקמנית? בהחלט! 25. יש לך קעקוע? כן :) ואני מתה עליו. 26. פירסינג? לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? חחח יאפ זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? מריר 29. גשם או שלג? גשם 30. קרמבו או גלידה? קרמבו 31. כלבים או חתולים? כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן? איפור, הטבע לא נתן לי מספיק 33. יס או הוט? יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) אבודים, דזמונד הוא הגבר שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? כן שיעיפו לי אותו מהפרצוף! 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? נעל מכוערת לא יודעת למה מוכרים את הזבל הזה ב200 ש"ח

Dead Scene

New member
כן אבל זה בסדר גם אני לא

תשאלו את מיצי, לירון, דזמונד וכריס.

למעלה