שאלון הכרות

Aviyush

New member
בתור חדשה יחסית../images/Emo13.gif

קצת על עצמך: 1. שם: אביה 2. מגורים: ת"א 3. גיל: 15 ומשהו 4. תחביבים: סרטים,צילום, שופינג
(אני יודעת שזה סתמי אבל זה אני חעחע) 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים): אני 1.70, יש לי שיער גלי ושטני, עיניים חומות ממש כהות ואני מידה 40 בערך בנעליים.
6. חיית מחמד: הייתה לי חתולה מושלמת שמתה במאי
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? יש יותר מדי. עזבו 8. הרגלים רעים: פאניקה, חוסר סדר ויותר מדי מחשב 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? הייתי מתה לעסוק בתחום הקולנוע/ צילום דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: מים ומנגו 11. צבע: ורוד,שחור 12. סרט: אישה יפה
ראיתי אותו פעמיים בסופ"ש האחרון
13. שחקן: ג'וני 14. שחקנית: ג'וליה 15.ספר וסופר אהוב: "מכתב בבקבוק" של ניקולס ספארקס (כמה בכיתי
) 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): ספורטאי נחשב? אם כן אני מעריצה מושבעת של לאנס ארמסטרונג 17. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים, עקרות בית נואשות 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). מסרט: ויויאן (אישה יפה) וג'ק ספארו
, טלוויזיה- בובספוג
19. ציטוט: תן חיוך הכל לטובה
חח סתם 20. עונת שנה:קייץ
21. בע"ח אהוב: חתול 22. מאכל: שוקולד שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? לא חח 24. את נקמנית? לפעמים 25. יש לך קעקוע? לא 26. פירסינג?לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? כן=S זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב 29. גשם או שלג? שלג 30. קרמבו או גלידה? גלידה 31. כלבים או חתולים? חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן? תלוי על מי מסתכלים
33. יס או הוט? הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) לא רואה שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?
36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?
מסכימה עם כל מילה ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P: נוותר על תמונה שלי מטעמי כיעור

johnny depp1

New member
עווננה=]

אני לא הכי פעילה בפורום,אבל לא נורא. קצת על עצמך: 1. שם:קרן 2. מגורים:תלאביב 3. גיל:16.5 4. תחביבים:אין לי ממש תחביבים.=\ 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים)גובה:1.74 (כן אני יודעת אני גבוה) שיער:חום-בלונדיני,עיינים:חומות (בלללע!) נעללים: אני אנחש שזה מידת נעליים,40 6. חיית מחמד:היו לי אוגרים-אבל הם מתים,דגיים. 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?אני מפחדת מ:ליצנים,גבהים וגו'קים. 8. הרגלים רעים:ב-א-ל-ג-ן!!!!!!!!! 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?או מעצבת פנים או עריכתדין. דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:קוללה דיאט! 11. צבע:ורוד 12. סרט:שודדי הקראבים,וקוראים לי סם. 13. שחקן:ג'ווווני=] 14. שחקנית:אני לא חושבת שיש לי שחקנים מעודפת. 15.ספר וסופר אהוב:אין,ואני חושבת דן בראון 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) אין 17. תוכנית טלויזיה אהובה:ורוניקה מארס והאוס 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה).--- 19. ציטוט:תנו חיוך הכל לטובה 20. עונת שנה:סתיו 21. בע"ח אהוב:כלב 22. מאכל:פיצצצה! שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?לא 24. את נקמנית?כן 25. יש לך קעקוע?לא 26. פירסינג?לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?יש מצב זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?מריר 29. גשם או שלג?שלג 30. קרמבו או גלידה?גלידה 31. כלבים או חתולים?כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן?איפוור! 33. יס או הוט?הוטט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) ואם אני לא רואה לא את זה ולא את זה? שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?כעעעעעעעעעעע!! 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? ואני חשבתי שזאת רק אני!

nitzan s

New member
אני אני!! =]../images/Emo20.gif

קצת על עצמך: 1. שם: ניצן 2. מגורים: נס ציונה 3. גיל: 16.5
4. תחביבים: אממ לרראות טלוויזיה כמובןן להיות במחשב לקרוא לפעמים לצאת עם חברות לשחק ולשיר אה וגם לכתוב שירים... 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים): 1.69 שיער חום שחור מתולתל עיניים חום דבש ונעליים 41...
6. חיית מחמד: כלבה קטנה ושמנהה 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? פוביות?! 8. הרגלים רעים: אממ לראות טלוויזיה יותר מדי לא להכין ש"ב ולא להתכונן למבחנים 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? משחק דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: מנגו rulez!!! 11. צבע: אממ אני אוהבת הרבה צבעים אבל נבחר באדום 12. סרט: אממ יש הרבה אני אומר כמה נבחרים: שודדי הקריביים 1+2, גריז, פתאום 30, יש לה ביצים, סיפור סינדרלה, בילי מדיסון (סרט פשוט הורס!!!), מת לחיות ואני אתה והוא 13. שחקן: ג'וני דפ, אדם סנדלר, ברוס וויליס, אורלנדו בלום, צ'אד מייקל מארי ואשטון קוצ'ר 14. שחקנית: קיירה ניטלי ומיה דגן 15.ספר וסופר אהוב: הארי פוטר וקיץ אחד ביחד והסופרת האהובה היא ג'יי קיי רולינג 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): אביב גפן בתור מלחין וגם זמר אפשר לאמר... 17. תוכנית טלויזיה אהובה: הרבה זמן שאין לי תכנית טלוויזיה אהובה אז אני פשוט אומר שכל תוכנויות הבידור בערוץ 2, השמינייה, הצלצול הגואל והשיר שלנו שאני רואה בערוץ 2 כי אין לי yes 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): טוב ניסיתי לחפש דמות אחרת שאני אוהבת אבל אין זה רק קפטן ג'ק ספארו 19. ציטוט: "but why's the rum gone?!" 20. עונת שנה: קיץ או אביב או סתיו רק לו חורף קר!! 21. בע"ח אהוב: כלב 22. מאכל: שווארמה או פיצה או עוגת מוס
שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? אממ אפשר לאמר 24. את נקמנית? לא 25. יש לך קעקוע? לא רציתי אחד אבל אז שמעתי שזה נוגד את התנ"ך והכל אז עכשיו אני לא בטוחה שאני רוצה 26. פירסינג? אין 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? חחח יש מצב שאת האחים שלי זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? שולולד חלב רק חלב! =]
29. גשם או שלג? שלג זה נראה לי הרבה יותר כיף
30. קרמבו או גלידה?
ברוררר 31. כלבים או חתולים?
32. איפור או מה שהטבע נתן? אממ מה שהטבע נותן זה תמיד הרבה יותר יפה כי זה טבעי אבל אני פשוט מתה על איפור ואני אוהבת להתאפר וגם האיפור מתקן את מה שהטבע לא נתן... 33. יס או הוט? הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) אף אחת מהן... שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? איזה בחור?! 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? כן זאת באמת נעל מכוערת אבל היא נורא נוחה בגלל זה כולם מתלהבים מזה!
ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P: אמממ תמונה שלי ושל הכלבה שלי השיער שלי פה עם פן בגלל זה הוא נראה חלק..

nitzan s

New member
אממ אני רוצה להוסיף לשחקניות שלי את

אמנדה ביינס והילארי דאף ואממ לשחקים את מתיו פארי ואם כבר אז גם את גים קארי (יש רשימה ארוכה של שחקנים שאני אוהבת) לסדרות את נשואים פלוס תהרוג אותי וזהו וחברים ואממ זהו נראה לי אם יהיה עוד אני אודיע!

n o g n o g

New member
שלי../images/Emo9.gif

קצת על עצמך: 1. שם: נגה. 2. מגורים: יש
3. גיל: 14.5 4. תחביבים: טלויזיה, מחשב, מוסיקה, סרטים, חברות,סתם להסתובב בגשם (מומלץ!). 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים): עיניים חומות, שיער חום דיי ארוך, מזמן לא מדדתי גובה. 6. חיית מחמד: NO. 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? אממ.. פחד גבהים לא רציני, חולשה לגרביים (יש לי 60 זוגות, ספרתי לא מזמן) ולג'וני. 8. הרגלים רעים: אמממ... אחרים ריכים להגיד עליי לא? קצת יותר מידי עקשנית ולפעמים חסרת טאקט. 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? לא יודעת. דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: שוקו, תה. 11. צבע: כחול. 12. סרט: "טרויה", "חלון סודי", "צ'ארלי בממלכת השוקולד", . 13. שחקן: תנחשו.. ג'וני דפ, ליאונרדו דיקפריו, קיאנו ריבס!!!!. 14. שחקנית: סנדרה בולוק, ג'ניפר אניסטון, שרה מישל גלר. 15.ספר וסופר אהוב: אני ממש אוהבת את הספר "צ'ארלי והשוקולדה", אני קוראת אותו כשאני בדיכי והוא נורא משמח אותי, בקשר לסופרים, אני לא יודעת. 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): הסרטים של סקרוסזה ושל טים ברטון. 17. תוכנית טלויזיה אהובה:
אבודים
18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): ווילי וונקה, הארלי וצ'רלי מאבודים. 19. ציטוט: מסרט? או סתם אחד שאני אוהבת? סתם אחד שאני אוהבת: " 20. עונת שנה: חורף
21. בע"ח אהוב: פרפר. 22. מאכל: פופקורן
שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? כשאני מאמינה בשקר אז כן, לרוב לא. 24. את נקמנית? לא. 25. יש לך קעקוע? לא. 26. פירסינג? לא.. אני רוצה בגבה!. 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? לא. זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב. 29. גשם או שלג? שלג! 30. קרמבו או גלידה? קרמבו.. עכשיו אני אוכלת אחד.. יאמי יאם!. 31. כלבים או חתולים? לא זה ולא זה. 32. איפור או מה שהטבע נתן? מה שהטבע נתן. 33. יס או הוט? הוט. 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) אבודים! אממ צ'ארלי
שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? לא. 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? כן! תשמידו אותה! ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P:

ירדוששש

New member
עונה

קצת על עצמך: 1. שם: ירדן 2. מגורים: 3. גיל: 14 4. תחביבים: מחשב , טלווזיה , סרטים וכול מה שבא P= 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) : נמוכה 1.52 , עיינים כחולות-ירוקות , שיער שטני מטולטל ארוך... 6. חיית מחמד: כלבה 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? הא? 8. הרגלים רעים: קנאות 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? שחקנית דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: קולה 11. צבע: כחול בהיר 12. סרט: המהפך של הלן , סרט טוב [= 13. שחקן: ג'וני [: 14. שחקנית: -- 15.ספר וסופר אהוב: חחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא קוראת ספרים בכלל 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): -- 17. תוכנית טלויזיה אהובה: השמינייה כשיוצא לראות XDD 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): ג'ק ספארו כמובן P= 19. ציטוט: -- 20. עונת שנה: חורף 21. בע"ח אהוב: חתול ): 22. מאכל: קניידלך חחחח (; שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? לפעמים... 24. את נקמנית? לא 25. יש לך קעקוע? לא 26. פירסינג? אוזניים נחשב...? 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? לא זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב 29. גשם או שלג? שלג! 30. קרמבו או גלידה? קרמבו 31. כלבים או חתולים? חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן? מה שהטבע נתן 33. יס או הוט? הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) לא זה ולא זה שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? חחחחחחחחחחחחחחח כן 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? דווקא נעל נוחה עם אתן שואלות אותי :p

dark fairy14

New member
אניאניאני../images/Emo9.gif

קצת על עצמך: 1. שם: נועם 2. מגורים: גבעתיים 3. גיל: 14 וחצי 4. תחביבים: חח לקרוא,מוזיקה ,סרטים ג'ונייייייי
5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) שיער שטני חלק עיניים ירוקות 1.65 (אני נמוכה) 6. חיית מחמד: דג זהב זה נחשב?
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?יותר מדי... 8. הרגלים רעים: כסיסת ציפורניים 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? פסיכולוגית או עיתונאית דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: שוקוו
,פאנטה תפוז 11. צבע: נווו צבע אפרסק 12. סרט: אמממ הסרטים של ג'וני, שיקאגו , ועוד כמה... 13. שחקן: מה זאת השאלה הזאת?????.ג'וני
14. שחקנית: רנה זולווגר 15.ספר וסופר אהוב: ארטמיס פאול ורואלד דאל... 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול):קרן פלס 17. תוכנית טלויזיה אהובה: "מה זה השטויות האלה?" 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה).פטריק מ"בובספוג", הומר סימפסון ג'ק ספארו 19. ציטוט: "אם אתה רוצה משהו בחייים אתה צריך לעבוד בשבילו-עכשיו שקט הם עומדים להגיד את המספרים זוכים בלוטו" (הומר סימפסון) 20. עונת שנה: סתיו 21. בע"ח אהוב: 22. מאכל:שוקולד
שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? ככה
24. את נקמנית?בדרך כלל לא 25. יש לך קעקוע?לא 26. פירסינג?חחחח גם לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? פעם אחת..אולי פעמיים...שלוש...ארבע זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?מריר 29. גשם או שלג? גשם 30. קרמבו או גלידה? קרמבו *סגידה*
31. כלבים או חתולים?חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן? אני לא מתאפרת 33. יס או הוט? יססססססססס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) חח לא רואה שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? לא ראיתי אותה.... 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? נכון... זה הדבר הכי מכוער שראיתיייייייי אני שונאת את זה והכי מגעיל שיש מגפי קרוקס שזה הדבר הכי דוחחחחחחחחחחהההה שראיתי

tali44

New member
מגפי קרוקס?

יש דבר כזה?!?.... רק אני מקווה שיצרו אותה בלי חורים

tali44

New member
אני...

שם: טלי מגורים: חולון גיל: 15 תחביבים: סרטים ומוזיקה (גם ספרים) מראה כללי: שיער שחור עד הכתפיים, עיניים חומות\ירוקות, מטר 67 או משהוא בסביבות... חיות מחמד: אין פוביות מוזרות וקיצוניות: אין הרגלים רעים: קולה זה ממש רע!! (אני מקווה שלא יצא לי פיפי מקולה...) ואני דוחה דברים ולא ממש מספיקה לעשות אותם. מקצוע שארצה לעשוק בו בעתיד: בינתיים אין לי מושג...!! (אבל היה נחמד לכתוב תסריטים לסרטים וסדרות) דברים שאני אוהבת:
דיסקים וכל מני שטויות. משקה: cola צבע: בעיקר שחור. וורוד (תלוי איזה) סרט: פייייי יש המון..!!!!! אז נתחיל: חוץ מכל אלה של ג'וני- זוג משמיים,שישי הפוך, ברוס הגדול מכולם,הארי פוטר (הרביעי)........................ שחקן: אלן ריקמן ממש משחק מ-מ-ש טוב אבל אני לא מ-ת-ה עליו... שחקנית: ג'ניפר אניסטון =] סופר וספר אהוב: צופן דה וינצ'י - מדהים!!! אמנים אחרים שאני אוהבת: בריטני סדרה אהובה:
חברים דמות אהובה מסידרה: כל החברה של "חברים" ובמיוחד ריצ'ל ומוניקה. ציטוט: "הבנאדם לעולם לא יגמור את הלימודים אבל הלימודים גומרים את הבנאדם" עונת שנה: חורף בע"ח אהוב: כלב? מאכל: פיצה!! את שקרנית טובה: אפשר לומר שכן את נקמנית: לא ממש קעקוע: לא פירסינג: לא האם האשמת מישהוא במשהו שעשיתי: בוויכוחים קטנים שלי וחברות שלי כן (דברים טיפשיים) שוקולד חלב\מריר: חלב גשם\שלג: שלג!! (אף פעם לא הייתי בשלג) גלידה\קרמבו: גלידה
כלבים\חתולים: כלבים איפור\טבע: מה שהטבע נתן. גם אותך מעצבן הבחור מנוקיה של הפרסומת: אף פעם לא יחסתי לזה חשיבות.. ולגבי קרוקס: באמת לא הבנתי מה הקטע של הגומי עם החורים הזה!! תמונה

nitzan s

New member
אהה שכחתיי

אני אוהבת גם ת'סרטים שאת רשמת זוג משמיים שזה סרט ממש ממש יפה ושישי הפוך (אני אוהבת סרטים של צ'אד מה שמזכיר לי גם את בית הבובות!!) וברוס הגדול מכולם (כי ג'ים קארי שולט!!!) אממ את הארי פוטר אני קראתי ת'ספרים אז דיי התאכזבתי מהסרטים למרות שגם הם נחמדים נקווה שבחמישי הם לא יורידו כל כך הרבה דברים (כמו להוריד עם שלם של גמדוני בית!!
)

shira the star

New member
איזה חולצה מדהימה של בריטני !!!

וסהר , גם את אוהבת היומן ???? אני לא רשמתי את זה כי לא ידעתי אם אוהבים את הסרט .... טוב לדעת שיש גם אחרים !!

tali44

New member
באמת שחכתי

את "היומן" בהתחלה ראיתי את הסרט ובכיתי וראיתי אותו שוב... ואחר כך קראתי את הספר ובכיתי פי 2!! ספר מדהים!!!!!!!!! (פשוט פרח מזכרוני) (ובאמת חולצה מדהימה לבריטני - תודה בשמה.. חחחח סתם
)

annafff

New member
עונהנהנהנה!

קצת על עצמך: 1. שם:אנה 2. מגורים:
3. גיל:
4. תחביבים:לנגן בגיטרה,לשיר,לרקוד,לצייר,לפסל,לשמוע מוזיקה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, לשחק במחשב..... 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים)לא יודעת מה הגובה, שיער חום ג'טני עם קצת גוונים בלונדיים(לא כולם טבעיים...
) עיניים חומות, ונעליים אולסטאר!
6. חיית מחמד:אין.........
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן?
8. הרגלים רעים:להקצין כל דבר...
9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד?שחקנית דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה:מיץ מנגו!
11. צבע:צלאאאאאאא 12. סרט:שודדי הקאריביים! 13. שחקן:ג'וני!!!!!!!!!!!
14. שחקנית:אה... יש הרבה אבל אף אחת לא משהו מיוחד.... 15.ספר וסופר אהוב:לא קוראת כל כך....
16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): קט סטיבנס!,בוב מארלי, כל מיני זמרים טובים...ח... 17. תוכנית טלויזיה אהובה:לא יודעת...לא רואה הרבה... 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה): ג'ק ספארו!
ומתכונית טלויזיה.... סלוודור!
19. ציטוט:DON'T WORRY BE HAPPY 20. עונת שנה:כולם! חוץ מסתיו ואביב חחח 21. בע"ח אהוב:כלבים סוסים הרבה... 22. מאכל:הכללללללללללל שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה?אני פשוט שחקנית אז כן... 24. את נקמנית?תלוי מה המצב... 25. יש לך קעקוע?לא 26. פירסינג?כן 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית?לא! זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר?חלב 29. גשם או שלג?גשם 30. קרמבו או גלידה?גלידה 31. כלבים או חתולים?כלבים 32. איפור או מה שהטבע נתן?מה שהטבע נתן! 33. יס או הוט?יס 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:)לא זה ולא זה...
שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?לא 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?כן!!!!אבל זה נוח בטרוף אין מה להגיד.... ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P:

פאני14

New member
אני...!

קצת על עצמך: 1. שם: פאני 2. מגורים: בוא נגיד שאיפושהו בצפון-מרכז... 3. גיל:14 4. תחביבים: לראות טלויזיה, להיות הרבה על המחשב, לקרוא ספרים. 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים) וואי...לא ממש זוכרת את הגובה... נראה לי 1.62 ויותר... פשוט מזמן לא נמדדתי. שיער שטני גלי, עיניים חומות, נעלי אולסטאר!!! 6. חיית מחמד: אקווריום עם כמה דגי גופי. 7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? נלחצת יותר מדי (!) מציונים בבית ספר, ומ-מ-ש יותר מידי... יש לי פוביה מציונים נמוכים. 8. הרגלים רעים: לכסוס ציפורניים, לקחת יותר מידי ללב. 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? משחק, תיאטרון. דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: קולה, שוקו, מים (השמפניה של הטבע...חחח) 11. צבע: כחול. 12. סרט: חוץ מכ-ל הסרטים של ג'וני... הטרמינל ואישה יפה. 13. שחקן:ג'וני דפ, אורלנדו בלום, טום הנקס. 14. שחקנית: ג'ניפר אניסטון, ג'וליה רוברטס. 15.ספר וסופר אהוב: הארי פוטר, וסופר/ת... לא עולה לי לראש כרגע מישהו אהוב... 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול) 17. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים. 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). קפטן ג'ק ספארו. 19. ציטוט: i've got a jar of dirt! i've got a jar of dirt! and guess what's inside it! 20. עונת שנה: קיץ שולט! 21. בע"ח אהוב: דולפין. 22. מאכל: כל דבר מתוק. שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? yep 24. את נקמנית? לא. 25. יש לך קעקוע? לא, הייתי מתה לקעקוע!!! אבל כנראה שאני אצטרך לחכות כמה שנים..[הורים,לכו תבינו..] 26. פירסינג? אוזניים נחשב? 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? אממ...כן. זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב. 29. גשם או שלג? שלג! 30. קרמבו או גלידה? גלידה! 31. כלבים או חתולים? כלבים. 32. איפור או מה שהטבע נתן? אני בדרך כלל מסתפקת במה שהטבע נתן, אבל מרגישה חופשי לתקן ולשפר בעזרת איפור. 33. יס או הוט? הוט. 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-:) אבודים. שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש? איזה בחור??? 36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה? yep נעל מכוערת בטירוף.

פאני14

New member
אוי.. בטעות כתבתי הוט אבל יש לי יס.

אל תשאלו למה, בעצמי לא יודעת למה רשמתי הוט... בכל מקרה, יש לי יס!

למעלה