בתור חדשה יחסית../images/Emo13.gif
קצת על עצמך: 1. שם: אביה 2. מגורים: ת"א 3. גיל: 15 ומשהו 4. תחביבים: סרטים,צילום, שופינג
(אני יודעת שזה סתמי אבל זה אני חעחע) 5. מראה כללי (גובה, שיער, עיניים, נעליים): אני 1.70, יש לי שיער גלי ושטני, עיניים חומות ממש כהות ואני מידה 40 בערך בנעליים.
6. חיית מחמד: הייתה לי חתולה מושלמת שמתה במאי
7. פוביות מוזרות קיצוניות שהן? יש יותר מדי. עזבו 8. הרגלים רעים: פאניקה, חוסר סדר ויותר מדי מחשב 9. איזה מקצוע את רוצה לעסוק בו בעתיד? הייתי מתה לעסוק בתחום הקולנוע/ צילום דברים שאת אוהבבבת: 10. משקה: מים ומנגו 11. צבע: ורוד,שחור 12. סרט: אישה יפה
ראיתי אותו פעמיים בסופ"ש האחרון
13. שחקן: ג'וני 14. שחקנית: ג'וליה 15.ספר וסופר אהוב: "מכתב בבקבוק" של ניקולס ספארקס (כמה בכיתי
) 16. אמנים אחרים שאת אוהבת (ציירים, צלמים, מלחינים וכל מה שכלול): ספורטאי נחשב? אם כן אני מעריצה מושבעת של לאנס ארמסטרונג 17. תוכנית טלויזיה אהובה: חברים, עקרות בית נואשות 18. דמות אהובה (מסרט ומסדרת טלויזיה). מסרט: ויויאן (אישה יפה) וג'ק ספארו
, טלוויזיה- בובספוג
19. ציטוט: תן חיוך הכל לטובה
חח סתם 20. עונת שנה:קייץ
21. בע"ח אהוב: חתול 22. מאכל: שוקולד שאלות כן ולא: 23. את שקרנית טובה? לא חח 24. את נקמנית? לפעמים 25. יש לך קעקוע? לא 26. פירסינג?לא 27. האם האשמת מישהו במשהו שאת עשית? כן=S זה או זה: 28. שוקולד חלב או שוקולד מריר? חלב 29. גשם או שלג? שלג 30. קרמבו או גלידה? גלידה 31. כלבים או חתולים? חתולים 32. איפור או מה שהטבע נתן? תלוי על מי מסתכלים
33. יס או הוט? הוט 34. אבודים או נעדרים? (ואם את רואה אבודים תרגישי חופשיה לומר מי הגברבר האהוב עלייך בסדרה P-
לא רואה שאלות שלא קשורות למציאות: 35. גם אותך מעצבן הבחור הפרסומת של נוקיה שכל הזמן מנענע בראש?
36. גם את חושבת שקרוקס זה נעל מכוערת שצריך להשמיד אותה ואת פשוט לא למה כולם מתלהבים מזה?
מסכימה עם כל מילה ולסיום שימי פה תמונה. את יכולה לשים תמונה שלך או של מה שבא לך. P: נוותר על תמונה שלי מטעמי כיעור
קצת על עצמך: 1. שם: אביה 2. מגורים: ת"א 3. גיל: 15 ומשהו 4. תחביבים: סרטים,צילום, שופינג