סכמ"ש

rocket

New member
עונה

משהו טוב שקרה השבוע? - היה משהו כנראה, אני לא ממש זוכרך משהו רע שקרה השבוע? - זה שנשרפת לנו המדינה לאט לאט? ... :/ שיר השבוע: הרבה שירים רנדומליים , לא משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אני גם לא מצליחה להיזכר במה צפיתי השבוע משום מה... ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כתבות ב YNET .... בילוי השבוע? סדנא להכנת חרבות עם סתיו ~ התחדשות השבוע? קצת חומרי יצירה ציטוט השבוע? "אמא שלך ב monster manuel" . קללות של שחקני מבוכים ודרקונים. קלאסי. קוספליי השבוע? http://nanjokoji.deviantart.com/art/Riku-Departure-85995997?q=&qo= תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? הכנתי עם סתיו את החרבות לקוספליי ~ למה מצפה בשבוע הבא? אירוע קוספליי !!!! אדם שעשה לך את השבוע? חברים שלי ~ תמונה? לא עכשיו .. שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? חד משמעית, את החתולים שלי. למרות שזה לא "דבר". אבל זה הדבר הראשון שהייתי לוקחת אם הייתי צריכה להתפנות. אבל אם השאלה הייתה על "חפץ", אז עד כמה שזה אוליי נשמע "רע" , אבל הייתי לוקחת את הדיסק הקשיח של המחשב. אני מאוד אוהבת תמונות וצילומים ותכלס רוב החיים שלי ושל אלה שיקרים לי שמורים בתמונות שעל המחשב. אז זה מה שהייתי לוקחת.

CoralP

New member
לא ידעתי../images/Emo187.gif

שיש לך חתולים! כמה ומה השמות אם אפשר לשאול?
ואני לא חושבת שזה נשמע "רע", אני בעצמי הייתי בוחרת באותו הדבר. אנשים שרואיינו בתקשורת אמרו שהם לקחו אלבומי תמונות. בכונן הקשיח שלי יש מאגר תמונות שלא תהיה לי דרך לשחזר בשום דבר אחרת, לעומת דברים אחרים. אז אני מקבילה את הדברים. היה כואב לי על ה6 אלף שקל של המצלמה החדשה, אבל את זה אפשר לקנות שוב
ולהשיב תמונות אי אפשר.

rocket

New member
יש לי שלוש ../images/Emo54.gif |לב

נקבה בת 4, שקוראים לה קזווה, שזה אומר ברוסית "קטנטונת" זכר בן שנתיים וחצי, קוראים לו קירה וה"תינוקת" , נקבה בת שנה שקוראים לה בעיקרון סשנקה אבל בפועל קוראים לה פוס (fuss) ויש גם חתול אורח שאני סוג של בית אומן בשבילו כרגע ...

CoralP

New member
בשום דרך* לא בשום דברXD../images/Emo187.gif

זאת השעה ... כן.

Lightning9

New member
סכמ"וש

משהו טוב שקרה השבוע? הסופ"ש הסקסי הזה!!! והמבחן שמאחורי סוף סוף משהו רע שקרה השבוע? רבתי חזק עם ההורים... והמבחן שעיצבן!!! שיר השבוע: מאש אפ של גליי, שכחתי את השם סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: דקסטר כל כךךךךך ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אין בילוי השבוע? ערב בנות מטורף שאני בעיצומו כרגע [ברחתי לפייסבוק והגעתי לפה] התחדשות השבוע? הקוספליי שאממ כבר ב90%!!!!! :) ו300 ש"ח דמי חנוכה O: ציטוט השבוע? "פאקין אתה שיכור?" "לאאאאא!!!" *נופל על הריצפה* קוספליי השבוע? ---- תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? תפרתי היום כל כך הרבה ביד X__X אומאגאד למותתתתתת!!!! שעתיים וחצי חיברתי דברים ביד!! אבל התקדמתי מלא היום ונשאר לי רק לתפור עוד משהו קטן ביד, לחבר אותו לשרוולים ולחבר את השרוולים. אה ועוד שטות קטנה למה מצפה בשבוע הבא? לאירוע כמובן!!!! השתלמות אטן בשעה טובה וחברים חברים חברים וחברים :) אדם שעשה לך את השבוע? עודדי ואייל, ה-צוות שלי!! D: תמונה? הצוות הכי אחי שיש במד"א שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? וואו זו שאלה קשה..... אני חושבת שאת הלפטופ. שמורים לי עליו כל כך הרבה דברים ואני לא מסוגלת בלי מחשב. אם הייתי יכולה להציל משהו נוסף, זה היה המדי מד"א שלי. זה באמת הכל בשבילי

string chan

New member
רואים אותך על ירקון כמה?

באט"ן. :D ולול, עם המוספון הכי אחי? P: יש משמרות שהוא בסדר. יש נסיעות שפשוט בא לי לדפוק בו בלון חמצן כשהוא אומר לי "לחכות בסבלנות". ושיו, גם אני חשבתי על המדים שלי. ><" אבל כזה, אפשר להשיג חדשים, אז... =\

Lightning9

New member
אחרי יום חמישי, אטן\נטן חופשיייייי

בעיקר 19\23\17\15\16\14 והמממ מוספון זה חמוד. זה יותר הצוות ההכי אחי מאשר המוספון ואומממ המדים.. אני קשורה אליהם. לא יכולה בלי

Lightning9

New member
זה שישה ששייכים לשלוש תחנות

אם אספור את כל האטנים במרחב...... יש לנו ממספר 12 עד 25. אולי אפילו יש 11 אבל אני לא סגורה על זה :) בהתחשב בעובדה שאנחנו המרחב בעל הכי הרבה תחנות\נה"ז

S.Riddle

New member
מסכמ"שת!

משהו טוב שקרה השבוע? איכשהו הסתדר שניצן תבוא אלי ותפרנו ביחד, משהו שממש התגעגעתי לעשות.
ו---היה ללריסה יומולדת! חגגנו בלתפור לי קוספליי (לול) ואתמול היינו בטאנגלד שהיה פצצה
משהו רע שקרה השבוע? חוץ מהשריפה.......... לא, אני חושבת שהשריפה מכסה את זה. :| שיר השבוע: SNSD / Hoot ו-Lee Jung Hyun / Eenie Meenie Miney Moe סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קיו קארה מאו! + אינספשן ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פיקים רנדומליים של הארי פוטר.
בילוי השבוע? טאנגלד עם לריסה. D: התחדשות השבוע? חומרי יצירה בארטא ב-300 שקל שבסוף אני לא אשתמש בהם, לווווווווווווול. ציטוט השבוע? Pub Thug: Go live your dream... Flynn Rider: I will! Pub Thug: Your dream stinks. I was talking to her (Rapunzel). הו טאנגלד.
קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/687891/ - ברצינות הדבר הכי מפחיד שראיתי בחיים שלי. אם הייתי פוגשת אותו פנים מול פנים בכנס, הייתי מתה במקום. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? וואו, המון. בעיקר אני מרוצה מהעבודה על המגינים של הברכיים והרגליים לקוספליי של יום שלישי, עשיתי שם המון שכבות וזה נראה ממש טוב! למה מצפה בשבוע הבא? שיעבור יום שלישי. ~_~;; אדם שעשה לך את השבוע? ניצ ולריסה~ תמונה? אין לי פה. :0 שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? מכיוון שאין לי חיות משל עצמי, הייתי לוקחת את הלפטופ. ואם הייתי מוצאת את החתלתול שאני מאכילה ברחוב ליד, אז אותו. :<

WayToDawn

New member
בדיליי מטורף ם:

כבר איבד את המומנטום אבל יש לי מה לחפור! משהו טוב שקרה השבוע? טוב אז...מסיבת חנוכה. יצאנו לחופש, חופית הייתה אצלי בסופ"ש מהמם, הקוספליי יוצא מטורף. וזה לא ממש שבוע שעבר אבל אתמול נפגשתי עם חברים והלכנו לסרט והיה טוב ^^ משהו רע שקרה השבוע?ממ... שיר השבוע: וואלה, יש הרבה ם: Haru Haru ו- Beautiful Hangover של Big Bang I Hope של F.T.Island Replay של SHINee Shock של Beast ו- Don't Stop The Music החדש של 2NE1 המהממות *_* סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מלא מלא יו-טיובים ראנדומאליים והזויים של קוריאנים. שאני אחסוך מכם למען שלומכם הטוב P: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? וואלה כלום. בילוי השבוע? סופ"ש עם חופית כאן. והארי פוטר. התחדשות השבוע? אמ....כרטיסים לסרט? לא יודעת XD ציטוט השבוע? "טוב! לא לוקחים פופוקורן עד שהכיתוב הארי פוטר יעלה על המסך!" ~מחכים שנה~ ~רואים את הארי~ "הנה הנה הארי זה גם נחשב!!!!!!" "רמאות!" "טוב כל פעם שהם אומרים הארי לוקחים פופוקורן!" ~בקושי אומרים הארי~ "נו תגידו הארי!!!" "טוב הם אמרו פוטר זה גם נחשב!!!" וגם הציטוטים שיש אצל חופית, ובטח עוד כמה דברים ששכחתי P: ניר: "שני נוסעת לקוריאה להתחתן עם טאמין!" אני: "נכון D:" ניר: "אבל מי יסיע אותנו לקוריאה? ):" אני: "המטוס" ניר: "אבל מי יסיע אותנו בקוריאה? ):" חופית: "אני אסיע אתכם!" ניר: "באמת? את יודעת? O:" חופית: "כן, יש לי רישיון D:" ניר: "ואת יודעת איך לסוע לקוריאה? O.O" קוספליי השבוע? מממ היה משהו בטח, אין לי כוח ללכת להביא קישור. אז הקוספלייז המאממים ששמנו בהרצאה שלי ושל חופית במצגת P: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מלא מלא מהקוספליי, וו הוו. למה מצפה בשבוע הבא?... למחר? אה, ויש לי מבחן תאוריה! כדי שגם אני אוכל להסיע אותנו לקוריאה! אדם שעשה לך את השבוע? חופיתי, מיה, ומוקי :) ואחים שלי. תמונה? אמ.... נו טוב שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? תמונות. מחשב וכו' זה דברים חומריים שאפשר לקנות. עבודות זה משהו שאפשר לעשות מחדש. זכרונות זה משהו שכשהוא אובד אי אפשר לשחזר אותו.

למעלה