סכמ"ש (בקושי רואים אתך השרשור.. ._.)
משהו טוב שקרה השבוע? אני בחופשת שחרור, ולא צריכה ללבוש יותר מדים לעולם.
משהו רע שקרה השבוע? השריפה בצפון והאירועים המזעזעים שמתלווים אליה. למה צריך לקרות משהו כזה כדי להבין שתשתית הכבאות בישראל לקויה?
שיר השבוע + סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=tUIu6_eTkjY ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי את הכרך הראשון של REAL (ראו "התחדשות השבוע"), ולא עשיתי אף חסד ל"חסד", בו עדיין מחכה לי סימנייה.
בילוי השבוע? בזבוז כסף בתל אביב ביום ראשון, מניחה. כנראה שלא "מסיבת" החנוכה בבסיס (עם הופעה של דודו אהרון..?!)..
התחדשות השבוע? פףף. מה לא קניתי. 9 מטרים של בד; צעיף כחלק ממתנה לחברה משתחררת; 5 כרכים של מנגה: Godchild vol 8 (חבל שלא זכרתי שעדיין אין לי את 7), REAL vol 1 (אני לא מבינה בכדורסל, אבל במנגה קצת יותר - ו-וואו. ציורים ריאליסטיים ומדהימים. גם העלילה טובה ומעניינת. הידד לדרמה.), Oto Dama vol 1 (עוד לא קראתי, ואני מקווה שהבישים לא מעיבים על העלילה), ו-Parasyte vol 2. לאחר שהחלטתי שלא בזבזתי עדיין מספיק כסף, עצרתי גם לקנות חומרי יצירה בסיסיים (לכה, משחת עיצוב, בסיסים לעגילים, פימו, פעמונים). גודל הנזק: מעל 400 ש"ח. מזל שבקרוב תהיה לי עבודה שמרוויחים בה מעל 400 ש"ח בחודש. אה, ואתמול עשו לי סתימה, וזו גם התחדשות.
ציטוט השבוע? "..ותדעי שאני סומך עלייך." "שאעשה מה?" "שתצליחי. סומך עלייך שתצליחי." ניר נפרד באופן רגשני ומרגש.
קוספליי השבוע? קומנדר קין! מצורף.
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אמ.
למה מצפה בשבוע הבא? לברר עם מקומות שדיברתי איתם על עבודה מה קורה, מפגש פוטושוטס (לא מאמינה שיקרה, אבל מי יודע), אירוע קוספליי - הזדמנות להתחכך בסֶלֶבְּס הקהילתיים (היי~), ואולי גם אתנדב שם... והעיקר - יום השחרור המיוחל.
שאלה רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? גם אני חשבתי על זה כשקראתי בעיתון על המפונים. זו שאלה קשה.. גם כשסידרתי את החדר שלי השבוע, הבנתי שיש לי יותר מדי רכוש, ולמה אני צריכה כל כך הרבה. זה בהחלט מעורר מחשבות על חשיבות של דברים והחזקת רכוש. עם כל רגשות האובדן האפשריים שאולי היו מתלווים אליהם אחר כך, אני לא חושבת שהייתי טורחת לקחת משהו.. כמו שהצטערתי שמחקתי בטעות קבצים במחשב (שיפט-דיליט, כמובן), אם לא הייתי מצליחה לשחזר אותם, הייתי משלימה עם זה מהר מאוד. כך גם בנושא הרכוש. רוב הדברים שלי חשובים לי בגלל הזכרונות שמתלווים אליהם (או ספרים, דוגמא שנצורים, לפחות חלקית, במוחי), וזכרונות זה דבר ששמור במקום הכי טוב.. טוב, אין לי הרבה טעם להמשיך להתפלסף. לא הייתי לוקחת כלום, הייתי דואגת שהמשפחה שלי בסדר ובטוחים, ומתחילה, בבוא הצורך, מחדש.