סכמ"ש

CoralP

New member
../images/Emo113.gifסכמ"ש../images/Emo113.gif../images/Emo187.gif

משהו טוב שקרה השבוע?
משהו רע שקרה השבוע?
שיר השבוע:
סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע:
ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?
בילוי השבוע?
התחדשות השבוע?
ציטוט השבוע?
קוספליי השבוע?
תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע?
למה מצפה בשבוע הבא?
אדם שעשה לך את השבוע?
תמונה?
שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים?

akirekaeru

New member
סכמ"ש (בקושי רואים אתך השרשור.. ._.)

משהו טוב שקרה השבוע? אני בחופשת שחרור, ולא צריכה ללבוש יותר מדים לעולם. משהו רע שקרה השבוע? השריפה בצפון והאירועים המזעזעים שמתלווים אליה. למה צריך לקרות משהו כזה כדי להבין שתשתית הכבאות בישראל לקויה? שיר השבוע + סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=tUIu6_eTkjY ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קראתי את הכרך הראשון של REAL (ראו "התחדשות השבוע"), ולא עשיתי אף חסד ל"חסד", בו עדיין מחכה לי סימנייה. בילוי השבוע? בזבוז כסף בתל אביב ביום ראשון, מניחה. כנראה שלא "מסיבת" החנוכה בבסיס (עם הופעה של דודו אהרון..?!).. התחדשות השבוע? פףף. מה לא קניתי. 9 מטרים של בד; צעיף כחלק ממתנה לחברה משתחררת; 5 כרכים של מנגה: Godchild vol 8 (חבל שלא זכרתי שעדיין אין לי את 7), REAL vol 1 (אני לא מבינה בכדורסל, אבל במנגה קצת יותר - ו-וואו. ציורים ריאליסטיים ומדהימים. גם העלילה טובה ומעניינת. הידד לדרמה.), Oto Dama vol 1 (עוד לא קראתי, ואני מקווה שהבישים לא מעיבים על העלילה), ו-Parasyte vol 2. לאחר שהחלטתי שלא בזבזתי עדיין מספיק כסף, עצרתי גם לקנות חומרי יצירה בסיסיים (לכה, משחת עיצוב, בסיסים לעגילים, פימו, פעמונים). גודל הנזק: מעל 400 ש"ח. מזל שבקרוב תהיה לי עבודה שמרוויחים בה מעל 400 ש"ח בחודש. אה, ואתמול עשו לי סתימה, וזו גם התחדשות. ציטוט השבוע? "..ותדעי שאני סומך עלייך." "שאעשה מה?" "שתצליחי. סומך עלייך שתצליחי." ניר נפרד באופן רגשני ומרגש. :) קוספליי השבוע? קומנדר קין! מצורף. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? אמ. למה מצפה בשבוע הבא? לברר עם מקומות שדיברתי איתם על עבודה מה קורה, מפגש פוטושוטס (לא מאמינה שיקרה, אבל מי יודע), אירוע קוספליי - הזדמנות להתחכך בסֶלֶבְּס הקהילתיים (היי~), ואולי גם אתנדב שם... והעיקר - יום השחרור המיוחל. שאלה רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? גם אני חשבתי על זה כשקראתי בעיתון על המפונים. זו שאלה קשה.. גם כשסידרתי את החדר שלי השבוע, הבנתי שיש לי יותר מדי רכוש, ולמה אני צריכה כל כך הרבה. זה בהחלט מעורר מחשבות על חשיבות של דברים והחזקת רכוש. עם כל רגשות האובדן האפשריים שאולי היו מתלווים אליהם אחר כך, אני לא חושבת שהייתי טורחת לקחת משהו.. כמו שהצטערתי שמחקתי בטעות קבצים במחשב (שיפט-דיליט, כמובן), אם לא הייתי מצליחה לשחזר אותם, הייתי משלימה עם זה מהר מאוד. כך גם בנושא הרכוש. רוב הדברים שלי חשובים לי בגלל הזכרונות שמתלווים אליהם (או ספרים, דוגמא שנצורים, לפחות חלקית, במוחי), וזכרונות זה דבר ששמור במקום הכי טוב.. טוב, אין לי הרבה טעם להמשיך להתפלסף. לא הייתי לוקחת כלום, הייתי דואגת שהמשפחה שלי בסדר ובטוחים, ומתחילה, בבוא הצורך, מחדש.

CibiHeart92

New member
הציורים שלי.

הדבר היחיד שאין לו תחליף. לשאר השאלון אין לי ממש כוח אז תסלחו לי XD

Y u k k i

New member
אהההההה זה לחלוטין מה שחשבתי עליו

בשניה ששמעתי את זה שאנשים לוקחים משהו קטן ובורחים. אני על אוטומט "הציורים שלי, מהר לתיק!!"

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif שאלה קשה.

אני לא יודעת. כבר נגמר השבוע? בקושי הספקתי לעשות משהו!

Mana Sama

New member
מסכמת שבוע לא משהו~

משהו טוב שקרה השבוע? חופש מהלימודים,מסיבת חנוכה בקיבוץ של אחותי משהו רע שקרה השבוע? דברים עם ליאב שפשוט לא מסתדרים וגורמים לי לבכות כל פעם מחדש.. שיר השבוע: שירים של הקלישאות,הייתה היום הופעה 3: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: סרט פנטזיה מטומטם עם מישל פייפר שהיה בהוט ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע?כלום בילוי השבוע? מתחת לפוך >: התחדשות השבוע? שומנים~ ציטוט השבוע? לא זוכרת קוספליי השבוע? - תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סתם ציורים.. למה מצפה בשבוע הבא? לאירוע קוספליי...נגיד אדם שעשה לך את השבוע? ליאב..אבל אז הוא הרס אותו :\ תמונה? לא שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? אין לי מושג..זה קשה..אבל נראה לי שאני אצטרף לתשובה של נקו.

Apushu

New member
סכמ"שסם

משהו טוב שקרה השבוע? חגגנו יומולדת לעוז אתמול! היה כיף ויש לי ראיון עבודה ביום ראשון משהו רע שקרה השבוע? החלטתי להתפטר (הבוס עוד לא יודע) שיר השבוע: השירים שחופית שלחה לי של ביגבאנג. I GUESS שהכי טוב היה BEAUTIFUL HANGOVER סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אני רוצה לראות טאנגלד ;; ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שיקי. ברור!@ בילוי השבוע? היו המון, עם אמא בבית קפה, אתמול עם מפגשון, BBB עם החברות. ........אני חייבת להפסיק לאכול בחוץ!! אני מכורה. התחדשות השבוע? קולבים! ציטוט השבוע? "יש לי מביכי בשיניים" "יש לך מה?!" "מביכי!" (מעיין) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? התחלתי קצת ריאליסטי, אמאל'ה. למה מצפה בשבוע הבא? ראיון עבודה, התפטרות, כיבוי שריפה, אירוע קוספליי! אדם שעשה לך את השבוע? כנני. סיבות אישיות~ תמונה? ובחרתי לא לענות על השאלה האחרונה~ <:

Apushu

New member
תפוז אכל את התמונה >_>

אחרי שהארון הותקן, ניצלתי את המראה הענקית לתמונת קאז'ואל לול. (יש קצת בלאגן, סורי; )

ביג-סכמ"שון :)

משהו טוב שקרה השבוע? חמשוש מדהים. חמישי חופש; מעייןאליוט באה אליי, שישי- סם, מעיין ועוז. ואז סופ"ש מדהיםםם אצל שני. היה כיף! משהו רע שקרה השבוע? לא זוכרת משהו כזה :) שיר השבוע: Beautiful Hangover - BigBang סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: וואי, יש יותר מדי יוטיוב השבוע >#< אין לי כוח. חחח. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? קוסמופליטין P: בילוי השבוע? שישי בנחלה :) 3> התחדשות השבוע? משקפיים ודברים לקוספליי XD ציטוט השבוע? "את יודעת איך נוסעים לקוריאה? o.o" - ניר, האח הקטן של שני333> "חלמתי שאנחנו טסות ליפן ושרות בקולי קולות את ביוטיפול האנגובר וכולם מסתכלים עלינו מוזר!!! בשינג'וקו1!" - סם 3>. אני: "אז אתה מסכים לי להתחתן עם ג'י-דרגון" ניר (אח של שני): "....טוב.." נוגה (אחות של שני): "גם אני אתחתן איתו!" ניר: "אז גם אני אתחתן עם ג'ידרגון!!" (סיומת מנצנצת לשיחה). קוספליי השבוע? ננ. אין לי כוח. ששני תשים במקומי או משו D: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי קוספליי. *מתה* למה מצפה בשבוע הבא? אירועקוספליי וזהו? D: אדם שעשה לך את השבוע? היו מלא! סם, עוז, מעיין, מעייןאליוט, שני 3> *_* תמונה? ->

WayToDawn

New member
כווווווולללללםםםםםםם יתחתנו עם ג'ידראגוןןןןןן

יאללה תתחילי לנהוג |:<

JustBeFriend

New member
DDDDDDDDDDDDDD:

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש קאסט אומינאקו D: משהו רע שקרה השבוע? כל העסק הזה בצפון, שיבש לא מעט דברים |: שיר השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=guTMtKVk9jM&feature=related (בכללי, כל השירים מהסרט הזה, גם בגרסאות המקוריות שלהן) סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: קורוגאהימה - תאיר, התחלתי לראות את זה איך שחזרתי הביתה XDD ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? אומינאקו, התחלתי לראות את זה בזמן שאני תופרת בילוי השבוע? מפגש קאסט ותפירה. התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? "הופינאקו - לגדול בלי ידיים" "הוו, זה נראה כמו פרח.......................... טוב, אני אפסיק להיות הומו" XDDDDD הילה, הרגת אותי קוספליי השבוע? http://fc01.deviantart.net/fs70/f/2010/334/9/7/final_battle_by_lonehorizon-d33x05g.jpg תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? באטלר באטלר באטלר פייסבוק D: למה מצפה בשבוע הבא? אירוע קוספליי, צילומים לדיג'ימון (הלוואי!) אדם שעשה לך את השבוע? חברי קאסט אומינאקו, אני מתה עליכם! תמונה? כן כן חברים, הערוץ פתוח לכל בעלי הממיר הדיגיטלי D: שאלת רנדומלית: בעקבות השריפה האיומה בכרמל והצפון, יצא לי לחשוב קצת.. אם אלה הייתם אתם, והייתה לכם האפשרות להציל דבר אחד מהבית/דברים שלכם, מה הייתם לוקחים? האמת, אין לי מושג...

HetareFlora

New member
סכמ"ש

משהו טוב שקרה השבוע? היה מפגש קאסט מאוד נחמד. משהו רע שקרה השבוע? פחות או יותר בא לי לדפוק את הראש בקיר עד מוות בגלל מישהו. שיר השבוע: שמעתי הרבה, לא יכולה להחליט על אחד ספציפי. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: http://www.youtube.com/watch?v=LdAvjnk3wT0 ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? דייס. בילוי השבוע?[סדגש] המפגש אצל תאיר. התחדשות השבוע?[סדגש] לא שזכור לי ציטוט השבוע?[סדגש] הופינקו - לגדול בלי ידיים. קוספליי השבוע?|סדגש] - תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספליי. למה מצפה בשבוע הבא? .. אירוע קוספליי או משהו כזה אדם שעשה לך את השבוע? קאסט אומינקו כמובן.

למעלה