משחק

../images/Emo68.gifטוב ... ../images/Emo67.gif

אין לי כוח עוד ...
אחת שתיים שלוש אני אחשוורוש שתיים שלוש ארבע את אסתר המלכה It's the tush time בבית המרזח של הסבא ביאליק קו ועוד קו ועוד קו שווה צלב או סתם הקווים מונחים בלי שיטה It's the tush time בבית המרזח של הסבא ביאליק One two three one two three one מה זה כאן? One two three one two three oh מה זה פה? It's the tush time בבית המרזח של הסבא ביאליק

../images/Emo68.gif

מלכת הדיסקו
שרית חדד
אני זוכרת את מלכת הדיסקו קורצת ונוצצת כמו כוכב מרהיב בלונדון, בפאריז, בסן פרנסיסקו בהרה טיפות של טל טיפים בתל אביב אני זוכרת את מלכת הדיסקו רוקדת ויוקדת בין אורות סגולים בטקס בהוואי ואקפולקו שרה כל הלילה את אותן שלוש מילים Baby, baby, baby Take a chance on me Give me all your lovin Can't you hear my call Honey, honey, honey We can take it all I love to dance I love to love I will survive עוד המלכה יפה ומתנועעת And I am yours forever זה שלך לעד במציאות אף פעם לא נוגעת מגשימה את החלום ברגע זה מיד אני זוכרת את מלכת הדיסקו רוקדת ויוקדת בין אורות סגולים בטקס בהוואי ואקפולקו שרה כל הלילה את אותן שלוש מילים

../images/Emo68.gif

מלכת החתונות
להקת שפתיים ואלכס
קצת לפני הערב מול המראה יושבת צובעת פס שחור וריסים ובתוך שעה היא דופקת הופעה עם שמלה של כוכבים נוצצים יש לה איזה טבע היא מתלבשת קבע כמו מלכה לכל חתונה להקסים פי אלף להיות מסמר הערב יותר מהכלה בעצמה. לילה, לילה, לילה איזו שמחה גדולה בואי בואי בואי כלה היא כמו אש מושכת, רוקדת מעולה אך תמיד בשלה. החופה היין רטוב לה בעיניים זה בטח רק דמעות של שמחה ובסעודה היא נראת קצת אבודה אך בסוף רוקדת על השולחן כבר חצי הלילה הקצב לא נגמר לה למרות שהאורחים כבר הולכים. המוסיקה נגמרת בסוף רק היא נשארת לבד עם סידורי הפרחים

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif שתפוז לא ימחקו על

הצפה
מלכת היופי שלי
אייל גולן
בדרך לא דרך, אני בא אלייך אולי נולדתי לשיר למענך אור הירח מביט בלילותייך חולם להיות כאן לצידך. אם תחכי, אני מבטיח אמצא מפתח לליבך אקטוף כוכב מהרקיע אקשור אותו לחלונך. את הכי יפה בעולם מלכת היופי שלי רק איתך אני מרגיש קיים נולדת בשבילי. הדרך נגמרת, עוד מעט נוגע באהבה שלך, בחלומות שלי את מחייכת ואני יודע שאת נולדת בשבילי.

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

מלכת הכתה
אילנה אביטל
היא מלכת הכיתה על הכל מחליטה לבד היא מלכת הכיתה ואני כאן בצד. היא מלכת הכיתה את כולם מרקידה עכשיו היא מלכת הכיתה אך עליי היא לא תרכב. היא מעצבנת, היא מתחנחנת היא מסובבת את הבנים אני אראה לה, זה עוד יקרה לה אני אראה לה איך משתנים כן, אני אראה לה עוד מי תהיה מלכת הכיתה. היא מלכת הכיתה אין שום סוד בשיטה שלה היא מלכת הכיתה לא אשמע בקולה.

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

מלכת הלבבות
אסהלה לי נתת להרגיש מלכת הלבבות כל היום בבית ואתה ברחובות חברות סיפרו לי שאתה כזה ממזר אז כדאי לך להיזהר אני מלכת הלבבות אתה הג'וקר אנחנו שחקנים אהבה למשחק אם תרמה אותי עוד תשלם ביוקר אז תיזהר ממני ותשמור מרחק כל היום בחוץ ממש קשה להאמין והטלפון שלך אף פעם לא זמין אל תיראה אותי כזאת שלא בעניינים כי בסוף תיפול על הפנים

../images/Emo68.gif../images/Emo47.gifבנות../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

מלכת הלילה
ליאור נרקיס
בלילה חמים ובהיר נדדתי בין התפילים בלילה קסום ובהיר עלה הקצף בגלים וכמו בחלום מעורפל מתוך כוכב אשר נפל יצאת מסתורית ושקופה מלכת הלילה היפה קירבי אלי תני לי את הקצב הסוחף קירבי אלי תני לי קצב לילה מטרף קירבי אלי תני לי את הקצב הסוחף קירבי אלי תני לי קצב לילה מטרף לחוש בעצמי לחוש בדמי את חום גופך המלטף בלילה קסום ויפה ירח שט על החופים ליד מטעים של קפה עלה שוב רעם התופים ואז שוב ראיתי אותה יוצאת מתוך העלתה פוסעת אלי יחפה מלכת הלילה היפה

../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif../images/Emo9.gif

מלכת הקסמים
סנדי בר
אל תחשוב אותי בכלל תמימה כי אני מזמן כבר לא ילדה בלילות אני לא ישנה וזאת איש לא יידע במראה אני רואה צללית ורוקמת במוחי תוכנית איך לגרום לך לראות אותי וכל זה אמיתי ואני עפה עפה שטה שטה בעולם קסום איתך וכך כך לילה לילה מתעופפת וחולמת רק אותך בשניה לפני שנרדמים אני אוספת כוכבים כמלכת קסמים באגדה נותנת נשיקה וביום אחרי הבלאגן נשאר בי רק חיוך קטן אתה פתאום מביט בי ורואה כאילו מזהה

../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif

אוניה מפליגה
חווה דולב
אוניה מפליגה בים הפתוח מחפשת נתיב אותך לשכוח הדרך ארוכה והים כה מלוח השמש חזקה אין בי עוד כח פזמון: אל תביטו בפני ואל תרחמו עליי לא יודעת מה קורה ומה עובר עליי התמונה כואבת איך הלכתה עם אחרת רועדת בוכה ולא מוצאת לי מנוחה רועדת בוכה ולא מוצאת לי מנוחה הייתי קטנה תמימה לא מבינה נמשכתי אליך אין לי מנוחה המתיקות שבקולך הברק שבעינייך נתנו לי תחושה אני חיה בשבילך אל תביטו בפני ואל תרחמו עליי לא יודעת מה קורה ומה עובר עליי התמונה כואבת איך הלכתה עם אחרת רועדת בוכה ולא מוצאת לי מנוחה רועדת בוכה ולא מוצאת לי מנוחה כנסיכה הייתי בבית המשפחה כשנכנסת אמרת אצלי תהיי מלכה ככלה שמתרגשת בדרך לחופה איך נותרתי לבדי כאן העיר זרה אל תביטו בפני ואל תרחמו עליי לא יודעת מה קורה ומה עובר עליי התמונה כואבת איך הלכתה עם אחרת רועדת בוכה ולא מוצאת לי מנוחה...

../images/Emo68.gif../images/Emo13.gif../images/Emo47.gif

איך לך האמנתי
תמיר סולטנה
איך בך התאהבתי איך לך האמנתי למה את משחקת איתי במשחקים ברגשותיי את שולטת יפייפיה מהלכת מופיעה ונעלמת שיגעת לי את החיים אלייך מתגעגע חושב ומשתגע קשה לי בלעדייה היא עזבה אותי איך ילדה בך התאהבתי אלוקים אוף מה היא עשתה לי ברגשות שלי משחקת דיי שיגעת אותי איך ילדה בך התאהבתי אלוקים אוף מה היא עשתה ברגשות שלי משחקת דיי שיגעת אותי ימים לך חיכיתי ולילה לך שרתי מי אמרת שאוהבת פתאום נעלמת לי היא כזאת משגעת אני פשוט מת עלייה אם תאמרי שאת אוהבת תיהי מלכה שלי אני כאן מחכה לך קטפתי לך עוד פרח מתפלל אור ירח שתיהי שלי איך ילדה בך התאהבתי אלוקים אוף מה היא עשתה לי ברגשות שלי משחקת דיי שיגעת אותי איך ילדה בך התאהבתי אלוקים אוף מה היא עשתה ברגשות שלי משחקת דיי שיגעת אותי.

אביחי 33

New member
זה ממש אבל ממש לא פייר../images/Emo10.gif

אני בןןן יחייייייייד
רוב הבנים כאן לא יציבים, אני היחיד כאן
אז בתור נחמדה אני רק יגיד ש בנים שולטים וזה ברור
וגם אני רוצה המון המון צומי על זה שאני בן יחיד
אוהב מיליון
אביחי

../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo68.gif

אל תבכי ילדה
חווה אלברשטיין
אל תבכי ילדה, אל תבכי בעינייך נוצץ הסתיו ומחייך בחיבה ולוחש כי בא מחייך הסתיו אל תבכי ילדה, אל תבכי אף אם תמו ימי שרב הלא אין כל סיבה ששיר אהבה לא יושר בסתיו אל תבכי ילדה, אל תבכי עוד נכונו גשמי זהב עוד נשיר על ברק ועב נרוץ בין טיפות, נלקט רקפות ונצחק כי הכל כזב אל תבכי ילדה, אל תבכי הוא יאהב, הוא אוהב, אהב עת הזמר גובר, הפזמון חוזר הוא אוהב, אהב צחקי ילדה, צחקי על ריסייך תלוי כוכב בעלים המתים לך נשזור הילה בעלי זהב צחקי ילדה, צחקי עוד נכונות גשמי זהב עוד נשיר על ברק ועב נרוץ בין טיפות, נלקט רקפות ונצחק כי הכל כזב הסתכלי ילדה, הסתכלי בשערך רוח קל נשב על פני הר ובקעה את הנך מלכה את מלכת הסתיו צחקי ילדה, צחקי השדות מוריקים עכשיו והגשם ישיר על שדה וניר מנגינה של סתיו צחקי ילדה, צחקי לך נכונו גשמי זהב לך נכונו ברק ועב ובין הטיפות יפרחו רקפות ונצחק ונצחק: הכל כזב אל תבכי ילדה, אל תבכי

../images/Emo6.gif

אני ממשיכה להשים שירים.. לא אכפת לכם נכון
פשוט תמשיכו בשביל הכיף ולא בשביל הניצחון
ברור שבנות שולטות גם ככה

אביחי 33

New member
חחח לא ציפית לראות אותי סיוני../images/Emo35.gif

חחח לצערי חזרתי רק עכשיו מבית הספר...
יום חראאא
כרגיל
בכל מקרה, בגלל שיש פה מיעוט בבנים, אני מבקש להעביר את השליטה לבן היחידי שכן
זה ברור