משחק

../images/Emo113.gifמשחק

הגיע הזמן בפורום הזה, שנדע מי מאחורי הכינוי הוא בן ומי בת. למען האמת סתם התחשק לי לפתוח משחק כזה... אז ככה, הבנים (שישימו בכותרת ההודעה את האייקון )צריכים למצוא כמה שיותר ציטוטים או שמות שירים שמדברים על מלכים. הבנות (שישימו בכותרת ההודעה את האייקון ), צריכות למצוא כמה שיותר ציטוטים או שמות שירים שמדברים על מלכות. בבקשה תדגישו בכל ציטוט את מילה מלכים/ות, כדי שנוכל בסוף לספור בקלות מי ניצח- הבנים או הבנות. ותשתדלו לא לכתוב שירים שכבר כתבו לפניכם... בהצלחה

../images/Emo113.gifבדיוק כמו שעדי עשתה

את (בתור בת) צריכה להביא שירים עם המילה מלכה או מלכות או כל דבר שקשור למלוכה בנקבה

Koala Girl

New member
אממ אוקיי../images/Emo3.gif

אולי אני אהיה מלכה-חווה אלברשטיין אל תבכי ילדה-אריק איינשטיין "הסתכלי ילדה, הסתכלי בשערך רוח קל נשב על פני הר ובקעה את הנך מלכה את מלכת הסתיו" קשה בלעדייך-שרית חדד "קשה איתך וקשה בלעדיך אז בחייך כבר תתעורר אני מלכה בין זרועותייך אתה האיש ולא אחר" מלך-דנה ברגר(זה טוב גם לשני..חחח) "אני מזמן הבנתי שאני לא מלכה"

Koala Girl

New member
חח עוד../images/Emo68.gif

זה משעשע אותי
בת בן-חני נחמיאס "בפורים אני כמו בת בן אמיתית ובנפשה לא מלכת אסתר הייתי אלא באטמן בלי בושה" "הדגש|מלכת הכיתה-אילנה אביטל

Koala Girl

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo122.gif

מלכת הקסמים-עופרה חזה נגד הרוח-שלום חנוך "מלכת חלומותיי באה אלי משוגעת על כל הראש היא"

../images/Emo68.gif

אבל זה לא פיר כי יש פה גם מלכה וגם מלך
אין מלך בלי מלכה
יגאל בשן
אני קשה ואת קלה אני כבר קר ואת חמה אני גלוי ואת סמויה אז אני שר ואת לא עונה אני מילים את מנגינה אני מתקיף ואת שקטה אני שואל את מחכימה אז אני שר ואת לא עונה לפעמים זה קשה לחפש ת'סיבה לפעמים זה קשה להבין איך ששנים ביחד בונים והורסים ת'כללים של משחק החיים אין מלך בלי מלכה אין נסיך בלי נסיכה אין ציפור בשמיים שאוהבת לעוף לבדה אין אויר בלי נשימה אין אדם בלי אדמה כמו שאת ואני אין כאב בלי אהבה אני רואה ואת שקופה אני כפוי ואת טובה אני שבוי ואת חופשיה אז אני שר ואת לא עונה לפעמים זה קשה לחפש ת'סיבה לפעמים זה קשה להבין איך ששניים ביחד בונים והורסים ת'כללים של משחק החיים

../images/Emo68.gif

טפשות מלכה
דן תורן
זה מגיע אלי, זה חודר אלי אחרי שיש לי כבר מחשב אחרי שכבר נדמה לי שאני יודע מה אני חושב אני מתחיל לראות תמונה כוללת של החיים שלי בתוך צוללת ואיך הכל עובר בהודעה מוקלטת והטיפשות מלכה האטימות שולטת זאת תהום ללא תחתית דולפת וקרה והשלטים אומרים עצור רק בשפה זרה לגמור לגמור לסתום עוד חור שיהיה כאן כמו עיר ושיהיה כאילו סרט והטיפשות מלכה האטימות שולטת (באפס מעשה במחשבות עלמין בניסיונות להעלם וזהירות מלהשמין מקיף עולם שלם באצבע הרועדת) והטיפשות מלכה האטימות שולטת

../images/Emo68.gif

מלכה
טיפקס
מלכה תמיד הולכת על הכביש צועדת בין הנהגים גאה מלכה לובשת חצאית מעור כמו טווס כמו ציפור כמו מלכה מלכה בתצוגת אופנה מגרוזיה עושה שלום לכל נהג באלנבי על קו ההפרדה מלכה על כפכפים משוק הכרמל היא מחזיקה שקית מניילון ריקה מלכה כולם קוראים לה משוגעת ולא איכפת לה היא פוסעת כמו מלכה מלכה בתצוגת אופנה מגרוזיה עושה שלום לכל נהג באלנבי על קו ההפרדה מלכה המלך ג'ורג' תמיד מזכיר לה איך הם היו נוסעים באוטו והוא היה עוצר הכול אומר לה את מלכה לוחש לה

../images/Emo68.gif

מלכה שלך
רינת בר
הבטחת שתבוא כשהגשם יעבור השמש כבר זרחה ואני עוד מחכה הבטחת שנירקוד את הריקוד האחרון הבוקר כבר עלה ואני עוד מחכה לך הייתי רוצה להיות המלכה שלך לעוף איתך לארץ רחוקה אסוף אותי אליך חבק אותי חזק שחרר אותי עכשיו מהמחנק אני זוכרת איך קראת לי ממתק שלי חיבקת ונישקת ואהבת רק אותי עכשיו אתה רחוק מכאן וזה סוף העולם שולחת נשיקות חמות מכאן לשם

../images/Emo68.gif

מלכת הבוקר
מיקי גבריאלוב
ההרים רחוקים הם במיוחד כשהלכת והעיר מעושנת כולה מאבק הירוק בבצורת והכביש מתארך כל כך בימים אחרים כשהים נסוג ואני מביט איך האופק נמוג הכחול מפותל מחוספס מדם כל כך היי מלכת הבוקר השחר עלה היי מלכת הבוקר קסמך עלי את מפתה אותי מוליכה אותי את שובה דרכי

אחלה בחלה בחלה דאחלה../images/Emo68.gif

להקת פיקוד הצפון יש להם שיר שקוראים לו מכות החרמון... אבל אין בזה ת'מילה ... בעע

טוב ... ../images/Emo68.gif שי יאפה!

שיר השבוע שלי
קבלו את השיר הבא : חם חם בשביל כל הבחורות היפות שמסביב. הזמר יוסי עדן ופישי הגדול. מוקדש למי שמחפש אהבה...הנה זה בא! אני יושב לבד בחדר, שום דבר כבר לא בסדר, עבר כל כך הרבה זמן בלעדייך. רוצה להיות איתך עכשיו, מחכה לך סתם לשווא, אך איני מפסיק לחשוב עלייך. אני לא יודע למה,למה למה למה, למה,למה אני אוהב אותך. אני אוהב אותך ילדונת,כי את היחידה. מציתה בי את האש,את ניצוץ האהבה. אני אוהב אותך ילדונת,החיוך על הפנים. המבט שבעינייך-הוא עושה בי פרפרים. כה רוצה איתך להיות,לתת לך הרגשה טובה. בכל יום ובכל לילה לעשות אהבה. איתך להתעודד כל פעם שאדע אכזבה ולראות את האור שייתן בנו תקווה. אני זקוק לך יפה,מדוע את אינך קרובה? בואי השכיחי בי הכעס,כי את היחידה. לא תוכלי לנחם,בליבי לתת תקווה. את בכל חלומותיי,איתך תמיד במחשבה. תמיד אותך אני רציתי. בעיני אהובה הביטי, ראי איך שליבי רוצה אלייך. לך את השירים כתבתי. לספר לך כמה כאבתי. איך הלכתי שבי אחרייך ? אלוקים יפיץ בליבנו אהבה,הו מתוקה שתעמוד מול כל מכשול איתנה וחזקה, כי זה לזו תמיד נהיה בשעת מצוקה. הדרך אל האושר עודנה ארוכה. קשה עוד יום לעבור וישנה המועקה. הלב אוהב וכואב וסופג עוד מכה. כה חושק בך,רוצה בך,אל תהיי רחוקה. וכל עולמי אתן לך בואי תהיי לי למלכה.
אני אוהב אותך ילדונת,כי את היחידה. מציתה בי את האש,את ניצוץ האהבה. אני אוהב אותך ילדונת,החיוך על הפנים, המבט שבעינייך-הוא עושה בי פרפרים. אני לא יודע למה,למה למה למה, למה,למה אני אוהב אותך. דעי לך בליבי אף פעם אותך לא אשכח. אזכור את כל מה שנתתי ברוחי תמיד איתך אטפס על ההרים,מסכנה לא אברח, לקרקעית הים אצלול רק אם דעי אני שלך. ובמיטך להיות לצידך בלילות, וכשהשמש תזרח אותי תעירי בנשיקות. אומרים לי שאני כמו ילד שחי חלומות, ושאל המחר לא שווה לי לחכות איתך הם והם צודקים, אך מה אפשר לעשות ?לא אוכל להתכחש לכל אותם הרגשות. את נמצאת אצלי בפנים עמוק עמוק כל כך, אני לא יודע למה אני אוהב אותך. אני לא יודע למה,למה למה למה, למה,למה אני אוהב אותך.

../images/Emo68.gif גם שיר יאפה! ../images/Emo41.gif

ימים רבים הלכתי אחרייך ולא מצאתי דרך לליבך אך הגורל הוביל אותי אלייך אז באתי וביקשתי את ידך את המילים הכי יפות אמרתי ואת נתת לי לאהוב אותך בלי להרגיש אלייך התמכרתי ואני שבוי למתיקות שלך את כלכך מתוקה בשבילי את מלכה
את שלי ואני מת עלייך את יומי ולילי העיניים שלי לא רואה את עצמי בלעדייך בחיי נשבעתי לך לאהוב לעולם... את כלכך מתוקה בשבילי את מלכה את שלי ואני מת עלייך בחיי נשבעתי לך לאהוב לעולם...

צריך להמשיך? ניצחנו...../images/Emo67.gif../images/Emo68.gif

אני קשה ואת קלה אני כבר קר ואת חמה אני גלוי ואת סמויה אז אני שר ואת לא עונה אני מילים את מנגינה אני מתקיף ואת שקטה אני שואל את מחכימה אז אני שר ואת לא עונה לפעמים זה קשה לחפש ת'סיבה לפעמים זה קשה להבין איך ששנים ביחד בונים והורסים ת'כללים של משחק החיים אין מלך בלי מלכה אין נסיך בלי נסיכה אין ציפור בשמיים שאוהבת לעוף לבדה אין אויר בלי נשימה אין אדם בלי אדמה כמו שאת ואני אין כאב בלי אהבה אני רואה ואת שקופה אני כפוי ואת טובה אני שבוי ואת חופשיה אז אני שר ואת לא עונה לפעמים זה קשה לחפש ת'סיבה לפעמים זה קשה להבין איך ששניים ביחד בונים והורסים ת'כללים של משחק החיים אין מלך בלי מלכה...

../images/Emo68.gif ../images/Emo67.gif יש בזה גם מלך ...

מלכה תמיד הולכת על הכביש צועדת בין הנהגים גאה מלכה לובשת חצאית מעור כמו טווס כמו ציפור כמו מלכה מלכה בתצוגת אופנה מגרוזיה עושה שלום לכל נהג באלנבי על קו ההפרדה מלכה על כפכפים משוק הכרמל היא מחזיקה שקית מניילון ריקה מלכה כולם קוראים לה משוגעת ולא איכפת לה היא פוסעת כמו מלכה מלכה בתצוגת אופנה מגרוזיה עושה שלום לכל נהג באלנבי על קו ההפרדה מלכה
המלך
ג'ורג' תמיד מזכיר לה איך הם היו נוסעים באוטו והוא היה עוצר הכול אומר לה את מלכה לוחש לה את הכי יפה

למעלה