משחק

אביחי 33

New member
../images/Emo60.gif השלט פצצה מיכלי ../images/Emo99.gif

ואם כב ריעשו קבוצות שוות, אני דורש שתביאו לי בנים
למרות שאני דווקא מסתדר עם הבנות די טוב
אתן יודעות מה
לא צריך גיבוי.. אני אשאר בן יחיד
טוב לי ככה
אוהב מיליון
אביחי

חחחח אביחי..../images/Emo6.gif

ואומרים שלי יש פיצול
הכי טוב שנעשה קבוצות וככה יהיה סמל לכל קבוצה וככה זה יהיה גם שווה ואז באמת נוכל לדעת מי המנצחים

אביחי 33

New member
אין על מה../images/Emo13.gif

הפיצול שלי הוא חד פעמי בגלל השעה המאוחרת שבה חזרתי
לעומת מישיה פה
שזה קצת הרגל

../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif

אלפקה
הדורבנים
יש לי אלפקה מגבעת שמואל אני קורא לה מלכה - היא מעדיפה יעל... היא נוהמת וחולמת על ימים יפים יותר אלפקה, אלפקה, אלפקה... ראש לבן לה, הזנב שלה שחור בי נשבעתי- את מלכה לעולם לא אמסור! אחת היא מלכה מלכתי- אותה לי לעולם אשמור אלפקה, אלפקה, אלפקה... זה קרה ביום אביב, בשביל היורד לעמק שם פגשתי בה לראשונה, אמרתי לה: "תבואי נא איתי, מלכתי" ומי יודע יום אחד אהיה זקן ולא אוכל כבר עוד שירים לה לנגן כה חבל לי, על אלפקתי שבסוף עוד ניפרד (אבל אין לנו משפט סיום אז) תחשבו לבד בעצמכם

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif

אם הייתי
שלום חנוך
אם הייתי משורר הייתי שר לך אם הייתי צייר הייתי רושם אותך אם הייתי ספר הייתי מספר לך אם הייתי מורה הייתי לומד ממך אם הייתי נגר מיטה גדולה עושה לך אם הייתי גנן הייתי מפריח לך אם הייתי סדרן הייתי משאיר לך ת'ביקורת אם הייתי אביך הייתי שומר עליך אבל אני לא זה ולא זה בטח לא זה אני סתם אחד שאוהב אותך אם הייתי מרגל הייתי מגלה לך הכל אם הייתי פילוסוף הייתי מתבטל איתך אם הייתי מלך את, את היית המלכה אם הייתי שופט הייתי מזכה אותך אם הייתי קלפן הייתי מהמר עליך אם הייתי טבח הייתי מאכיל אותך אם הייתי חלוץ הייתי מעביר לך בין הרגליים אם הייתי סבל הייתי מרים לך הכל.. אבל אני לא זה ולא זה בטח לא זה אני סתם אחד שאוהב אותך ואם לפעמים יוצא שאני לא נשמע רציני זה אולי כי אני רק מי שאני אם הייתי שרברב הייתי פותח לך ת'צנרת אם הייתי שען הייתי מכוון אותך אם הייתי שובר הייתי גומר לך ת'סימפוניה אם הייתי ספן הייתי קורע לך ת'ים אבל אני לא זה ולא זה בטח לא זה אני סתם אחד שאוהב אותך

|מלך||בנות|../images/Emo9.gif

אני גנוב עליה
יובל פרי
אני גנוב עליה היא משחקת בי נתתי בה אמונה והיא שיקרה אותי אני הבנתי למה היא עזבה אותי כי אותה שיקרתי עם הקינאה שלי ילדתי אני מתגעגע אם לא אראה אותך בטח אשתגע את המלכות אני אתן לך אם תיהיה טובה ארמון אבנה לך כתר על ראשך אני אשים לך ובגדי מלכות אני אלביש לך ילדונת שלי אני מתגעגע אם לא תחזרי אני אשתגע אלוהי שמיים כוון אותה אלי נחייה לנו לנצח אתן לה את חיי אין זו הגדה חיזרי אלי ילדה נחייה לנו בייחד כמלך ומלכה ילדתי אני מתגעגע אם לא אראה אותך בטח אשתגע את המלכות אני אתן לך אם תיהיה טובה ארמון אבנה לך כתר על ראשך אני אשים לך ובגדי מלכות אני אלביש לך ילדונת שלי אני מתגעגע אם לא תחזרי אני אשתגע

../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif../images/Emo68.gif

אני המלאך
ראובן המלאך
אפרוש כנף ואקח אותך איתי לעד אל מקום שקט את הלב לתת רק אני ואת ואת מלכה ואני מלאך ויהיה לנו ילד קטן ארמון פשוט במקום שלב מעבר לים אני המלאך שאוהב רק אותך וליבי שלך ואת המלכה שלי מחכה עד השקיעה אני המלאך לעולם לא אשכך אותך ואת הילדה כמו באגדה שבשבילי נולדה אפרוש כנף ונעוף אל עולם יפה ומוגן אל מקום נפלא לכבודך נברא את פרח וורוד בגן ואת כה יפה ואני שלך חלום נרקם ובסוף נשוט על סירה קטנה ללב הים אני המלאך שאוהב רק אותך וליבי שלך ואת המלכה שלי מחכה עד השקיעה אני המלאך לעולם לא אשכך אותך ואת הילדה כמו באגדה שבשבילי נולדה

../images/Emo68.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני רואה אותה בדרך לגימנסיה
אריק אינשטיין
אני רואה אותה בדרך לגימנסיה, עם הילקוט ובתלבושת אחידה, בעוד שנה כבר לא תהיה יותר ילדה, אני חושב שבשבילי היא אבודה. אני רואה אותה חוזרת מבית ספר, אני יודע בדיוק את השעה, היא לא יודעת, היא אף פעם לא תדע, אני חושב שבשבילי היא אבודה. האם כבר מישהו פיתה את המלכה של הכיתה? אני רואה אותה עכשיו היא כבר חיילת קיבלה חופשה היא משרתת באוגדה, עם הכומתה היא עוד נראית לי כמו ילדה, אני חושב שבשבילי היא אבודה. האם כבר מישהו ידע את המלכה של האוגדה? אני רואה אותה בדרך לגימנסיה, אני חושב שבשבילי היא אבודה.

למעלה