אני כן
מכירה את המושג "הצללת כרית", רק רציתי להיות בטוחה שאנחנו מדברות על אותו הדבר. אני לא חושבת שההצללה שלי זה הצללת כרית, ודווקא באזור של הירך, מקום שבו יש מעט קפלים בגלל המבנה דמוי הגליל שלו, הכי הגיוני שרוב המקום יתפוסו הגוונים הבהירים. זה הכי ריאליסטי שיכול להיות. אני יכולה להוסיף דוגמאות של תמונות כדי לחזק את דבריי. אני גם לא כ"כ מבינה איך אפשר "להתפרע ולצאת מהתבנית". אולי אני אבין יותר אם תדגימי על הקובץ שלי רעיון שלך להצללה שהיא לא כרית. אני בכלל חשבתי שהצללת כרית זו סתם חזרה על קווי המתאר, ללא שום התחשבות בקפלים. ובגלל זה אני חושבת שההצללות שלי לא שייכות לשיטה הזאת. לא כ"כ זכור לי שאני מעלה המון דוליז דווקא על הבייסים שלי...לפחות מבחינה כמותית, אני רואה אצלי המון דוליז על בייסים אחרים. לא שלי. והעניין מעט מגוכח. הרי הרעיון שבלצייר בייסים, הוא להשתמש בהם..(כמו שאמרת, הסנדלר הולך יחף). אין לי בעיה לעבוד על כל בייס, לא מפריעה לי ההצללה שלו. לא חשבתי בכלל לצייר דולי לתחרות על בייס שלי. אבל העניין הוא שעברתי כבר על הבייסים שיש לי, ולא נראה לי שום דבר שארצה להשתמש בו. אז החלטתי להכין בייס במיוחד. אני עושה את זה לפעמים, אם אני לא מוצאת את מה שאני מחפשת. אני לא נפגעתי, אבל יש איזה וייב שאני מרגישה ממך (ולא רק הפעם) בתגובות, שאת ממש מנסה לשכנע אותי לשנות את הסגנון שלי. כאילו אומרת לי "הסגנון שלך לא טוב. תחליפי". וזה מה שמעצבן. (עד שפיתחתי לי סגנון שהוא בערך ייחודי, ולא העתקה...וזה משהו שלוקח הרבה זמן). אני מבינה אם את לא אוהבת את הטכניקות שלי, כל אחד והטעם שלו.