.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo6.gif

חיכיתי לתגובה שלך, אז כן..קראתי.
סבבה, שינוי לאט לאט זה בסדר. וגם הסדר המטורף שלך- אני מבינה את זה. אני אומנם לא מסודרת בחיי..אבל באומנות מאוד קל לי לעבוד תבניתי..כי אני מרגישה במקום זר שאני פשוט צריכה לפעול בו איכשהו..ורק מחפשת איך. אז אני מבינה..בהחלט. קחי את הזמן, תשתני כשיתאים לך וכמה שיתאים לך.. [פרנצ'סקה מפינק לנד, אם כבר מדברים, לא התפרעה לחלוטין בהצללות שלה..היא עד היום מצלילה במסגרת מסודרת..ועדיין מצלילה מדהים!
] העיקר שקראת והבנת מה שניסיתי להגיד..
ושלא נעלבת..ממש פחדתי לפגוע בך.
נחיה ונראה..
שמחה שהגבת לי.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכי מותר יותר מאחת^^

אוי, אגב. אני אופיר "שושה היפיופה". הבייס מ.. איפושהו, יש קרדיט בקובץ. מה לעזעזל אני עושה עם הלמטה של השמלה שלה?! וכמו מה הדבר הצהוב הזה נראה, והם כדאי להשיא את הפס הסגול? והמכנס השחור המגעיל, איך אני משפרת אותו? הן קרחות אני יודעת
3מאות שנה בערך לא פירסמתי פה דולי, ומשהו כמו הרבה מאוד חודשים לא ציירתי כלום, אז לא לצחוק על הכיעור וחוסר הכישרון

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifכי מותר יותר מאחת^^

אוי, אגב. אני אופיר "שושה היפיופה". הבייס מ.. איפושהו, יש קרדיט בקובץ. מה לעזעזל אני עושה עם הלמטה של השמלה שלה?! וכמו מה הדבר הצהוב הזה נראה, והם כדאי להשיא את הפס הסגול? והמכנס השחור המגעיל, איך אני משפרת אותו? הן קרחות אני יודעת
3מאות שנה בערך לא פירסמתי פה דולי, ומשהו כמו הרבה מאוד חודשים לא ציירתי כלום, אז לא לצחוק על הכיעור וחוסר הכישרון

dinora12

New member
../images/Emo210.gifזה למיס דוליז?

מאוד חמוד!
אם תורידי את קויי המתאר בימינית ייראו יותר את ההצללה

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifעוד לא בטוח...

התכוונת לקווי מתאר הסגולים? פשוט בלעדייהם אז הצהוב נאבד שם על הגוף שלה.. תודה :]]

סוויטפיקס

לא גמורה..^^'' לבגדי יומיום במיס פורום דוליז- אני אוהבת מראה בובתי=] מה אתן חושבות?

shanchan

New member
העיצוב ממש מגניב ../images/Emo13.gif

הבעיה היחידה שלי היא עם הקפלים באמצע החולצה, הם נראים לי טיפה גסים מדי... אהבתי ממש את השרוולים, מיוחד ושווה ביותר :)

TheWingedPig

New member
וואו,איזה יופי :)

אני ממש שמחה שלא הלכת על משהו רגיל, שגרתי כזה, אחלה רעיון! אני אוהבת את ההדפס והעיצוב, מיוחד!

o0Invisible0o

New member
שזה מהמם.../images/Emo99.gif

אבל, הייתי מעגלת את הסוף של החצאית או עושה יותר קפלים..או משהו שישווה לה מראה חי יותר. העיצוב והצבעים, ואוו.
וגם ההצללות!!

J Lafferty girl

New member
הייתי לובשת את זה..../images/Emo99.gif

זה ממש ממש יפה.. טוב נו אני לא הכי מבינה בדברים האלה אבל העיצוב יפהפה[:

shanchan

New member
citron rouge

למיס פורום דוליז. אף אחת מהן לא גמורה ואני בטח אשנה אותן לחלוטין, אבל בינתיים זה מה שיש :)

למעלה