.

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gif.

גם הפעם אני לא מגבילה בכמות הדוליז. שרשרו לראשית, ואזכרו בייס.

InvisibleTouch

New member
למרות שאני חושבת שהיא גמורה,

תרגישו חופשי להעיר. בלו ביסקוויט.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני חייבת להגיד לך

[זאת אופיר...] שאת מסוגלת להרבה יותר מג'ינס וחולצה! תראי איזו מוכשרת את!! תציירי שמלות מלמלה ותחפושות פורים מפחידות [שכבר ראינו איזה יפה את יכולה לעשות!!(זאת בקרנבל...)
] ודברים מוזרים! ו,ו- זה מדהים כי את מוכשרת מאוד!

InvisibleTouch

New member
../images/Emo6.gif את באמת חושבת?

אני באמת לא מבינה למה כולן אומרות שהיא יפה. לדעתי ההצללות די מכוערות
. ומ. טוב, אם יהיה לי זמן אני אעשה דולי למיס פורום, אז זה יהיה יותר מושקע כזהP:

../images/Emo80.gifלאן הפורום מדרדר../images/Emo122.gif

טוב מה אני אגיד. גם אני בקושי באה לפה. אני פשוט בלחץ אדיר. המורה המעצבנת הזאת "את!?!?!? את מוותרת!? אם את מוותרת אז מי לא יוותר כל כך מהר?" זה מחמאה והכל. אבל אין לי כח, במת. אני רק מחכה לחופש הגדול. בייס אנהס ארט. תודה לכל מי שהגיבה לי
היא כמעט גמורה, או גמורה אני מניחה. תגובה למגיבה ^^ (ד"א לא להתייחס לבייס שבצד, פשוט כבר החלטתי שאני כנראה עושה אותה לתחרות מיס פורום דוליז אז התחלתי עוד דולי)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהשיער ממש יפה וריאליסטי!

אני אוהבת את הברק שבו! המכנס נגמר קצת מצחיק, איך שהוא עומד ככה, אני מניחה שככה התכוונת בגיזרה, אבל אולי להצליל אותו שונה או משהו? והנעליים לא מתחברות לי, כל הדולי ברמה ממש גבוהה, ורק הנעליים הן מאוד הפשוטות.. תנסי לצייר סוג נעל אחר, קצת יותר מורכב, אני בטוחה שתצליחי! אולסטאר ממש יתאים פה, לדעתי.. היא ממש חמודה [אולי אור קצת יותר חד במכנסיים יוסיף..] ואהמ, הבייס יפה^^ P:

TheWingedPig

New member
מיין...

בייס שלי (אחד משלושת הבייסים שאני מכינה לתחרות של מיס פורום). המטרה הייתה לראות אם יש לבייס פוטנציאל, והכול התחיל מסקיצה קטנה של החולצה, אבל אז כבר לא יכלתי להתאפק ולהוסיף את שאר הפריטים... קשה לי להתרכז במטרה אחת, אני תמיד גולשת לצדדים :(

shanchan

New member
ואוו היא יפה, והבייס מגניב ../images/Emo13.gif

ממש אהבתי את הלמעלה של הולצה, הלמטה טיפה פחות מסתדר לי... השיער נורא יפה והאיבזור ממש שווה ומוסיף.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifהבייס ממש יפה!

הפנים שלו מקסימות!! רק משהו קטן שהפריע לי, חסר לו הרבה מותן!! יש לו מותן ממש צרה.. כמובן שאם את אוהבת את זה ככה, את יכולה להשאיר, זה לא גורע מהבייס, אבל לצורה קצת יותר הגיונית... P: מה שהכי הפריע לי בהצללות שלך, זה שהבסיס של כולן זה "הצללת כרית", שעושים את הצבע הכי כהה בתוך קו מיתאר וכמה שנכנסים לתוך הפריט, נכנסים בהדרגה עם הפלטה.. השיטה הזאת פשוט הוכיחה את עצמה בכך שהיא לא תמיד נכונה.. בתיק למשל, זה נראה מצוייןן! [כדאי להוסיף קצת ברק לזהב...] אני מציעה לך לנסות להצליל בשיטות אחרות.. בשביל זה את יכולה להשתמש במדריכים חדשים וללמוד שיטות שונות של הבנות פה... אהבתי את הסוף של המכנס :] ואת ההצללה של השיער! -התגובה שלי לא באה להכעיס או לפגוע בך בשום צורה! רק ניסיתי לעזור לך להשתפר והלגיב לך בצורה בונה שתעזור לך להתקדם. אם את מרגישה פגועה או כועסת בגללי, תרגישי חופשי לקלל אותי ולשלוח אותי וירטואלית לגיהנום. תודה-

TheWingedPig

New member
תודה על התגובה, קודם כל :)

כבר חשבתי שלא יגיבו יותר (חוץ משני, ותודה לה על כך). אני אשלח לך במסר את המשך התגובה.

dinora12

New member
../images/Emo210.gifיפה מאוד ../images/Emo9.gif

הבד במכנסיים נראה כמ בד פשוט כזה בגלל הקפלים בסוף (אלא אם כן זו הכוונה שלו?) והפלטות בבייסים שלך, איך לאמר את זה, לא נעימים כל כך לעין. (לא לסקול אותי בבקשה ^^) זה בסדר לפעמים להשתמש בפלטות מאתרים אחרים, עד שלומדים בעצמנו למצוא גוון מתאים D: השיער- אהבתי
אממ וזהו...

o0Invisible0o

New member
היא חמודה..../images/Emo9.gif

אני עם פוזה ברווזה בנוגע לכרית..
[שינית ניק, נכון? מי את..?
] וגם, חושבת שזה קצת סיכון מבחינת התחרות לעשות על בייס שלך. כאילו בתחרויות רגילות זה סבבה..אבל שזה תחרות של שלוש דוליז ממש הייתי ממליצה לשבור את הסגנון של עצמך ובכוונה ללכת על בייס שהוא לא שלך ולהראות צד שונה של העבודה שלך. כי הבייסים שלך הם הכי -את- שיש..והצללות שלך הם הכי -את- שיש. וכשזה שלוש דוליז ושלושה בייסים זה קצת יותר מדי את, יותר מדי חוזר על עצמו. ולדעתי העבודה שלך תבלוט יותר יפה בכוונה על בייס מפתיע שהוא לא ממש הסגנון שלך.

TheWingedPig

New member
אוקיי

אני לא כ"כ רואה מה הסיכון בלהשתמש בבייסים שלי, ומה תחרות פה שונה מכל תחרות אחרת? רק כי יש 3 דוליז? אני גם לא רואה איך שימוש בבייסים של אחרים יראה "צד אחר של העבודה". אני משתמשת בבייסים של אחרים כמעט כל הזמן, ובכל מקרה אני מציירת דוליז בסגנון שלי, לא משנה מה הבייס. אז התוצאה תהיה זהה בכל מקרה.... האמת היא שעברתי על כל בייס שיש לי, ולא מצאתי שום דבר שנראה מתאים, אפילו שיש אצלי בייסים שלא השתמשתי בהם עדיין בכלל. יש לי המון בייסים שציירתי בעצמי (בסביבות ה-70), ואני בקושי משתמשת בהם, אז חשבתי שלפחות הפעם אני אקח משהו משלי. עניין מעט אבסורדי, כל הבייסים שלי שיש לי, ואני בקושי משתמשת... לא הבנתי מה רצית להגיד בהערה של "קצת יותר מדי את, יותר מדי חוזר על עצמו", שהסגנון שלי נמאס עליך? ובקשר לעניין הכרית, אולי תסבירי יותר במפורט? לא הפעם הראשונה שאני נתקלת בהערה כזאת, ואני לא רואה בהצללות שלי שום זכר ל"כרית"..

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gif

אני רואה שקצת עצבנתי אותך..ובאמת שלא התכוונתי. לגבי הכרית- חשבתי שאת מכירה, מצטערת. אני אסביר. העיניין בכרית הוא השימוש בפלטה מלאה [נניח חמישה גוונים ומעלה] אבל בהצללה של גוון הכי כהה בעובי פיקסל, גוון אחד יותר בהיר בעובי פיקסל וכך הלאה..ואז נשאר שטח רב ואת ממלאת את כולו בגוון הכי בהיר. במקרה של הדולי הזאת זה הכי בולט במכנסיים- ברגל שבולטת קדימה, בירך. זה לא שזה יצא רע, או לא יפה..פשוט אם היית קצת מתפרעת עם הגוונים וקצת יוצאת מהתבנית של ההצללות שלך היה יכול לצאת לך הרבה יותר יפה..ויותר ריאליסטי. הבנת למה אני מתכוונת? לגבי הבייסים- מוזר לי קצת. כי ראיתי פה לא מעט דוליז שלך שנעשו על בייסים שלך.
ומה הבעיה דווקא בתחרות הזאת? שאת מצלילה גם את הבייסים בהצללת כרית, אז [בייס + דולי] * 3 זה קצת יותר מדי לטעמי.
כאילו אם תשתמשי בבייסים אחרים שאת לא רגילה להשתמש בהם [את משתמשת הרבה גם בבייסים של DHL (ככה זה נקרא?) ,לא? וזהו..הם גם מאוד דומים לסגנון שלך...] הסגנון שלך יותר יבלוט עליהם, כי זאת תהיה סתירה חיובית שכזאת. הצללה שונה. לא יודעת ממש להסביר את עצמי. אה, ובקשר לבייסים- הסנדלר תמיד הולך יחף.
מקווה שהסברתי את עצמי ולא פגעתי בך.

TheWingedPig

New member
אני כן

מכירה את המושג "הצללת כרית", רק רציתי להיות בטוחה שאנחנו מדברות על אותו הדבר. אני לא חושבת שההצללה שלי זה הצללת כרית, ודווקא באזור של הירך, מקום שבו יש מעט קפלים בגלל המבנה דמוי הגליל שלו, הכי הגיוני שרוב המקום יתפוסו הגוונים הבהירים. זה הכי ריאליסטי שיכול להיות. אני יכולה להוסיף דוגמאות של תמונות כדי לחזק את דבריי. אני גם לא כ"כ מבינה איך אפשר "להתפרע ולצאת מהתבנית". אולי אני אבין יותר אם תדגימי על הקובץ שלי רעיון שלך להצללה שהיא לא כרית. אני בכלל חשבתי שהצללת כרית זו סתם חזרה על קווי המתאר, ללא שום התחשבות בקפלים. ובגלל זה אני חושבת שההצללות שלי לא שייכות לשיטה הזאת. לא כ"כ זכור לי שאני מעלה המון דוליז דווקא על הבייסים שלי...לפחות מבחינה כמותית, אני רואה אצלי המון דוליז על בייסים אחרים. לא שלי. והעניין מעט מגוכח. הרי הרעיון שבלצייר בייסים, הוא להשתמש בהם..(כמו שאמרת, הסנדלר הולך יחף). אין לי בעיה לעבוד על כל בייס, לא מפריעה לי ההצללה שלו. לא חשבתי בכלל לצייר דולי לתחרות על בייס שלי. אבל העניין הוא שעברתי כבר על הבייסים שיש לי, ולא נראה לי שום דבר שארצה להשתמש בו. אז החלטתי להכין בייס במיוחד. אני עושה את זה לפעמים, אם אני לא מוצאת את מה שאני מחפשת. אני לא נפגעתי, אבל יש איזה וייב שאני מרגישה ממך (ולא רק הפעם) בתגובות, שאת ממש מנסה לשכנע אותי לשנות את הסגנון שלי. כאילו אומרת לי "הסגנון שלך לא טוב. תחליפי". וזה מה שמעצבן. (עד שפיתחתי לי סגנון שהוא בערך ייחודי, ולא העתקה...וזה משהו שלוקח הרבה זמן). אני מבינה אם את לא אוהבת את הטכניקות שלי, כל אחד והטעם שלו.

o0Invisible0o

New member
טוב, אני אנסה להסביר את עצמי

באמצעות דוליז ותמונות.. טוב אז כן, הוייב שאת מרגישה ממני הוא פשוט משום שאני רואה כ"כ הרבה פונטציאל, את מציירת כ"כ יפה שעיניי יוצאות, באמת..אבל ההצללה שלך מחרפנת אותי.
היא כ"כ במסגרת, בתבנית ורגילה. עם כל הכבוד לסגנון שפיתחת- הוא מאוד מיושן לדעתי ולא ריאלי. הוא כאילו השלב שכולנו עברנו.
באמת, אני זוכרת שאני עברתי אותו ונעה עברה אותו [כי עברנו אותו פחות או יותר ביחד..] ואיך נפקחו עיניי אחרי שעברנו את השלב הזה. ואת, מבחינתי..קצת תקועה. כי את מאמינה בדרכך, מאמינה שהיא הדרך הנכונה. וסבבה, זכותך וזה שלך ולא שלי לקחת. אבל אני רק רוצה שקצת, תנסי לראות מה שאני רואה..מה שמפריע לי כ"כ..ואיך אפשר להשתפר. בכל אופן, בקובץ המצורף יש לך דוגמאות להצללות של כמה מהטובות ביותר...והגדלות של ההצללות האלה. רק כדי להראות לך שההצללה שלך היא כן כרית..וכדי להמחיש שלצייר קפלים זה לא מספיק. אז בדוגמאות השונות את רואה שגם איפה שאין קפלים אין הצללת כרית יבשה שכזאת של הכי הרבה מהגוון האחרון. יש משחקי גוונים בשביל להשוות מראה של בד יותר ולא מראה נקי ומה שנקרא "כרית".. בנוסף, מה שחשוב לי להראות זה השימוש בגוונים- פלטות עם הבדלי גוונים גדולים, קטנים ובעיקר לא שווים לאורך הפלטה. ומה שחשוב ביותר זה הצללה שהיא לא פס מכל פיקסל- מהכהה לבהיר. אלא ממש משחק לכל אורך הדרך- לפעמים להתחיל בכהה ביותר, לפעמים לא. לעשות עובי שני פיקסלים, עובי פיקסל אחד, לדלג. לעשות נק' אור אחת או לצבוע חלק נכבד.. אני באמת, פשוט רוצה שתראי ותנסי. זה יכול לצאת כ"כ הרבה יותר מעכשיו..באמת! ובאמת, את מוכשרת ממש לדעתי..אבל פשוט קצת צריכה לשבור את התבנית שלך. מקווה שתביני מה שאני מנסה להסביר ולהראות ושלא תעלבי. ומי יתן ויום אחד גם תיישמי!
טוב התחיל סמולוויל, אז אני חייבת לעוף לראות, אחרת הייתי ממשיכה לחפור לך.

TheWingedPig

New member
וואו, איזה לחץ../images/Emo2.gif

טוב, אני חייבת להגיד לך שאני בן אדם נורא נורא מסודר, ובגלל זה בטח ההצללות שלי כאלה.. אני ממש נוירוטית בזה, באמת D:...אני מהאנשים האלה שאם תמונה תלויה בזוית עקומה, זה ישגע אותו... מאוד מחמיא לי שאת רואה בי הרבה פוטנציאל, ואני מרגישה איך את פשוט מצפה ממני ישר לזרוק את הטכניקות שלי לזבל, ולהתפרע עם ההצללות.... D: אני ממש לא יודעת מה לומר....אני, אישית, לא מרגישה תקועה....רק לפני כמה שבועות עבדתי על שינוי בטכניקות, ואני מרגישה שזה מוקדם לי להתחיל לשנות שוב... מה גם, שבשביל לשנות משהו, אני אמורה להרגיש שהשינוי הזה באמת משהו שאני צריכה. ואני לא יכולה לשנות בכוח, גם בעיקר כי אני מרוצה ממה שיש לי בינתיים...אני בטוחה שיעבור זמן, ויימאס לי, ואתחיל לעבוד על משהו חדש. אני גם חושבת שהצללה כזאת היא לא איזה שלב שעוברים ומתקדמים, גם כמו ההצללה היותר חופשית. זה יותר סגנון אישי, כמו שהצללה אחרת היא סגנון אישי של הדולריות המפורסמות האלה. זה עניין של טעם, לא של "נכון" ו"לא נכון", או "מתקדם". אבל אני לא יכולה לומר מראש שום דבר, אולי אני אוכל להתחבר לזה יותר בעתיד..נחיה ונראה :) אני ממש מצטערת לחרפן אותך כל פעם עם ההצללות הנקיות והמסודרות שלי, אבל אני חוששת שתצטרכי לסבול אותן עוד. :) מקווה שסמלוויל היה טוב היום, עוד לא ראיתי (הקלטתי). ואת מוזמנת להמשיך לחפור במסר...אם בכלל תקראי את ההודעה שלי, כמובן..... נ.ב תודה על התגובה המושקעת, באמת
, אני מאוד מעריכה

למעלה