shmeksit

New member
תודה ../images/Emo25.gif

אני יודעת שיוצאים מהשיער שוונצים בגלל שעדיין לא הצללתי אותו אז לא הוספתי שוונצים! ושוב תודה! ^^

אוקי.

הפונצ'ו רק של הרשת הרבה יותר יפה :) ובכן, בשיער כבר העירו לך על הבעיה, אבל לי אין כרגע זמן להסביר, במכנסיים אני לא שולטת היטב, אבל עשיתי לך טיוט' קצר למגפיים. שימי לב להערה החשובה שבצד. ממ.. והשלב האחרון (של הורדת קווי מתאר) הוא לגמרי לגמרי לא הכרחי. וזה הטיוט' הראשון שלי! ^^. אולי כשיהיה לי זמן אוסיף הסברים יותר מפורטים בצד. אבל אין לי כרגע, סורי.

נושיfay

New member
../images/Emo187.gif../images/Emo41.gifאינלי זמןןן..;;

וזה עצוב! לא הייתי בפורום מלאא זמן... בעע ולא עשיתי דוליז מלאא זמן..וזה מה שועד יותר עצוב..:\ קיצר הנה דולי על הבייס האהוב עליי..XD צ'ריוויל..:p תציעו בייסים אחרים אחרת אני מתפגרת._. והשיער יצא ממש ממש פויה..=.=

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifהחתימה שלך יותר מדי

דומה לזו של קאוויחנהP:: היא מהממת. כל כך. אין הערות
אולי רק שמשהו בשיער לא מסתדר לי

super dollz

New member
דולייי שלייי../images/Emo99.gif

בייס שחברה שלי שלחה לי...
אני מאוד אוהבת לשיר ומי שתתעניין שתדבר איתי ואני אספר לה על "הקריירה" שלי...חחח(אני הולכת להופיע בשיר נולד
) ותודה למגיבות

../images/Emo183.gifעאעאעאאאא את עומדת להופיע

בשיר נולד?!!!!!!!!!! ותפגשי את מישהההההההההההה!!!!!!!!!!!! תבקשי ממנו חתימה בשבילי, פליזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז ד"א הדולי נוראאאא חמודה:) סורי שאני מגיבה ככה פשוט אני מקנאת בך בטירוףףף
אני רוצה לראות את מישהההההההה:(((((((

super dollz

New member
תודה../images/Emo24.gif אבל...../images/Emo163.gif

אשמח אם תגיבי לדולי שלי
סליחה שאני מבקשת אבל אני חדשה וממש זקוקה לדעתן של בנות מוכשרות כמוכן

tamaguchi girl

New member
דולידולידולידולידולידולידולידולי

בייס מאפיצ'ו. מרוצה
החלפתי צבע לנעלים, הוספתי כתפיות של חזיה [הן צבעוניות
] וטבעת וזהו. [אמרו שכדאי שאני אגוון בצעים ויוסיף דברים צבעונים, אזזז הוספתי
] וזה פונצ'ו צמרירי. ובשער בחלק הימני שעל הקרקפת, יש לה חתיכת שער שמגולגלת אחורה.
תגובות? אני אגיב אח"כ לבנות
[לפתוח בגדול
]

shmeksit

New member
ואווו היא ממש יפה ../images/Emo99.gif

עכשיו בכלל אין לי סיכוי בתחרות.. גרר

ממושה2

New member
../images/Emo28.gif

בייס ממיאו אני חושבת לא להיתיחס לפסים במיכנסיים מהדולי מיספרים אני אשמח מאודד עים למישהו יש טיוט למכנסיים מתרחבים ואני אשמח הרבה יותר לקבל תגובות

ScOrPiO gIrL1

New member
התגובה הבונה הראשונה שלי!

אז קודם כל היא מאוד יפה! אני ממליצה לך בשיער להוריד קווי מתאר ולהוסיף שוונצים(בקובץ שהוספתי אני מראה לך באיפה לדעת כדי) והיא גם מאוד קירחת(גם כן בקובץ אני מראה לך איפה כדי להוסיף שיער) החולצה מאוד יפה - ממליצה להוריד קווי מתאר! ולצערי אין לי טיוטוריאל למכנסיים מתרחבים....

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifאחלה תגובהD:

היא לא בונה, אבל בהחלט בכיוון. תגובה בונה מגיבה על כל חלק בדולי בנפרד [בדר"כ] אבל כל הכבוד אניוואיD: אני יודעת שזה קשה להגיב תגובות כאלהD:

ScOrPiO gIrL1

New member
לקח לי מלא זמן.....אני לא מבינה איך

אתן מצליחות לעשות לכמעט כל דולע תגובה כזאת?????? |מותשת|

למעלה