Mrs Johnny depp

New member
טוב שנזכרתי לשפר../images/Emo6.gif../images/Emo105.gif

מרוצה
תודה על התגובות
השארתי גם את הגרסה הגלית של השיער:]

../images/Emo163.gif../images/Emo188.gif אוקיי בנות :/

מזה אין לי כח לעבור דולי דולי ולהגיד "היא יפה" "היא מדהימה" או משהו בסגנון... הכל יפה
ןמי שחושבת שזה לא יפה והיא לא מהמוכשרות לפי דעתה אז הנה משפט בשבילה אין לא מוכשרת או לא יפה יש צריך שיפור.
למרות זאת להודעות שכן יש לי במה לעזור קצת אני כן ייכתוב ואני לא רק אכתוב "מהממת" ולא יהיו לי הערות כמו תמיד
אז בנות תבינו כל הדוליז שלכן מדהימות

behind the masc

New member
פונצ`וD:

בייס מסילדור לתחרות פונצו החצאית יצאה כה גושית ונוראית:,[ תדובה חמגיבה

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifואו ../images/Emo99.gif

*-* שיפור ענק ^^ -יש קטעים שהם כמו קווים בחצאית
לדעתי הם גורעים אותו ^^; סימנתי לך אותם באדום. -יש פיקסלים שיוצאים מהגרביונים.תמחקי אותם. -בשיער,הקבוצות נורא דקות.תעשי אותם יותר עבות,יותר דקות,זה יכניס יותר "חיים" לשיער. קישור לבייס? ^^;

ScOrPiO gIrL1

New member
רמשטיין ותיקונים שלקחו לי שעות!!!

אוקיי אז ברגע שקיבלתי את התגובות הבונות פניתי לתיקונים. וכדי להיות רגועה לבשתי אוזניות ושמתי RAMMSTEIN על פול ווליום. אז....הנה התיקונים!
שיניתי פלטות - של קסנדורה כי הן יותר ריאליות ולא נותנות לדולי מראה של כילו היא עשויה מפלסטיק!
הוצאתי שוונצים בשיער - זה היה ממש קשה!!!!!! - אני לא מומחית בשוונצים!
שיניתי את המגפיים והוספתי פרווה - מתעבת אותם!!!!!!
שיניתי את ההצללה בחצאית - לא ממש אוהבת אותה
ההצללה בחולצה - מתה עליה!!!!!
והורדתי את הצמידים שהיו על היד תגיבוווווווו בבקשה!!!!!

xxgatxx

New member
ממ כמו שאמרתי קודם

כרגע זה לא בולט בבגדים אלא בשיער - תשתמשי גם בצבע שהשתמשת לקווי המתאר או שפשוט תורידי את קווי המתאר. עכשיו כשאני שמה לב אני רואה את הברק שעשית בשיער ביחס לפוני. הברק לא חייב כמובן להיות על אותו הקו אבל הוא צריך ללכת באותה הזווית. שיהיה מקביל [אם הוא לא על אותו הקו]. אני מתכוונת שהברק בפוני צריך להיות משלים לעיגול ברק שבין השיער. את ממש שיפרת את הדולי והיא נראת עכשיו מעולה! אני מציעה לך להוריד את הנקודות על הסולייה כדי שזו תראה סוליה מאשר חלר מגוף הנעל.

YuviChan

New member
איך הבייס../images/Emo35.gifתגובה למגיבה../images/Emo140.gif

בבקשה להגיב

P N 4 E

New member
הקווי מתאר מאוד יפים ../images/Emo140.gif

אבל רק לי הוא מזכיר את הבייס של מאיה? =\ בכלמקרה. הייתי מציעה לעגל את הסנטר ועצמות הלחיים.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo45.gif

גם אני רציתי להעיר לך שתעגלי את הסנטר והאזור. אבל, אני בכלל, עכשיו שאני רואה את הבייס של מאיה, הייתי מוותרת על לסיים את הבייס. אלא אם תצלילי אותו ממש שונה, פלטה אחרת, סגנון אחר. הפנים אפילו לא יזכירו במעט את של מאיה, אז סבבה. אבל בנתיים זה רק נראה יותר מדי דומה..וזה תמיד יעורר שאלות ותמיהות..
תסתכלי על הידיים- האצבעות! הפופיק, הוא בדיוק אותו דבר!
הרגליים, אפילו כפות הרגליים..פשוט גרסא מוקטנת..

YuviChan

New member
זה בגלל...

שאני לא מכושרת אז לקחתי את הבייס הזה כי נורא אהבתי אותו והתחלתי לעשות לפיו (לא העתקה) אבל וואטאבאר

Blue Pencil

New member
"והתחלתי לעשות לפיו(לא העתקה)"

מצטערת להגיד לך, אבל זה שלא הקטנת בעזרת הסמן המקווקוו-זה לא אומר שזו לא העתקה. ברגע שפתחתי את ההודעה שלך ראיתי את הבייס של מאיה אצלי בראש, אני מצטרפת לאיילת,ומציעה לך לא לסיים את הבייס.

../images/Emo47.gif../images/Emo105.gifמסכימה.

אין צורך להגיב בגישה כזאת. את מתנפלת היום על בנות בלי סיבה.. חבל
וזה דומה. דומה מדי. מה שאיילת אמרה לך נכון כל כך. כל הזמן בנות יעירו לך על זה שזה דומה. וזה קקי. חבל. בכלל "לעשות לפיו" דורש קרדיט. בעיקר אם זה עד כדי כך דומה.

shmeksit

New member
כותרת צומיייי!!!! ../images/Emo23.gif

(אל תשאלו אותי מה עבר עליי ששמתי
בכותרת!) בייס של.. מישהי מהפורום סורי שאני לא זוכרת.. אני צריכה עזרה דחופה בהצללות של השיער והמכנס! תגידו איזה פונצ'ו יותר יפה! תגובה למגיבה ^^

../images/Emo140.gif יאי אהבתי את הרעיון ^^

לדעתי רשת בלבד הכי יפה. בקשר לקווי מתאר של השער, הם לא נכונים. השער לא יכול לעוף בצורה אחידה, חייבים לצאת שוונצים, וגם כן השער מתקצר כל פעם שהצד הנגדי קרוב יותר

למעלה