LittleDiddle

New member
לא מכירה אבל איזה יפה!!!! ../images/Emo99.gif

תגידי איך את יודעת להצליל כל כך יפה?

wine forever

New member
וואי ^^ ../images/Emo99.gif

אמ.. איך עשית את הקפלים בחולצה [בבטן] ? סליחה על הבורות ><

TheWingedPig

New member
תודה:)

מה ז"א, איך עשיתי? :O לפי ההגיון, איפה שאמורים להיות קפלים...לא הבנתי את השאלה:)

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהתכוונת איך היא הצלילה?

אם כן, יש כל מיני מדריכים להצללות, ולחולצות באמת שיש הרבה.. אם את צריכה תגידי ואני אשלח לך כמה מדריכים לשיטות הצללה D: [או שתבקשי בשעו"ה או משהו..אם יש שרשור קיים..לא בדקתי
]

roni727

New member
../images/Emo99.gif

הדוליז שלך כ"כ אלגנטיות שזה מרהיב! גם העיצובים משהו מיוחד

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה!!

הבלונד שלה קצת זוהר מידי לטעמי. כמו שאמרתי לך באייסיקיו היא מזכירה לי קצת פרח חחחח
(בגלל השילוב של הצבעים) אהבתי

wine forever

New member
D: דלי שנייה

אולי היא כלום לעומת מה שאחרים עושים... אבל אני מנסה לפחות XD אמ... האתר ממנו לקוח הבייס נמצא על התמונה P: הנה: http://img405.imageshack.us/my.php?image=mysecondonert8.png

TheWingedPig

New member
אמ..אפשר לדעת למה את שומרת

את הדוליז שלך בהגדלה? זה אמור להיות הרבה יותר קטן (וזו בטח הסיבה שאת לא מצליחה להעלות כאן תמונות, כי הקובץ גדול מדי). ההגדלה גם משבשת את ההצללות שלך, סתם חבל.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifחח חמודה :)

תשמרי ב'קטן', בגודל הרגיל- ככה רואים הכי טוב
כשזה גדול הפיקסלים מתעוותים, ההצללה נהרסת, ובדיוק הפוך- לא רואים טוב. תסתכלי על דוליז אחרות בשרשור, תלחצי על התמונה ותראי שרואים אותן מעולה גם בקטן
תעלי את הדולי בגודל המקורי, וככה נוכל להגיב עליה

wine forever

New member
הנה ../images/Emo9.gif

http://img98.imageshack.us/my.php?image=mysecondoneqh3.png [סליחה שזאת כתובת כל הזמן... אבל אי אפר לעלות תמונות אצלי :[ אני חושבת שזה קצת נהרס בכל זאת, כי הגדלתי את זה מקודם... בל בכל זאת :p

1פיצוש1

New member
דולי חדשה שלי

היי הינה דולי שאני עשיתי לפי דעתי היא ברמה קצת יותר גבוהה מהקודמת =] תגיבו =] אאאההה... הבייס מ- Historical Dolls

LittleDiddle

New member
דולי טורקיזית

הכנתי אותה בשביל להתאמן על הצללות לחולצה ומכנסיים בעיקר.. אשמח לקבל חוות דעת או הצעות לשיפור :] בייס מפה: http://www.nutopia.biz/glasstemple/

TheWingedPig

New member
טורקיז זה אחלה צבע:)

מה שהכי קפץ לי לעיניים בהתחלה, זה הפלטות. הבייס קטן מדי בשביל פלטות כאלה ארוכות, 5 גוונים מספיקים בהחלט, וההבדלים בינהם צריכים להיות יותר גדולים, כי ההצללה נבלעת. הוספתי לך פלטות שעברו עיבוד. בשחור מסומן שטח שאמור להיות עם שיער. צייר את השיער יותר מדי גבוהה, והדולי קירחת באזור המצח. כדאי להוריד את השיער בכמה פיקסלים. ואחרי זה צריך גם להצליל את המצח, באזורים שמתחת לשיער. בצהוב סימנתי לך איפה שאמורות להיות נקודות אור. באדום מסומן אזורים של הצללת על שחסרה (ושימי לב שאת מצלילה מסודר ולא מקושקש). בכחול סימנתי לך הצעה לקצוות השיער, כי ציירת אותו ישר מאוד. האיפור של הדולי חזק מדי, ונבלע בגווני השיער. ממליצה לך להבא להוריד את מידת השקיפות של הצבע כשאת מציירת איפור. ההצללה בחולצה מאוד מקושקשת וכל חלק בה עומד בפני עצמו, אין קשר בינהם (במיוחד באזור החזה חסרה הצללה עגולה). תנסי לעבוד לפי טיוטים, או לפי תמונה. במכנסיים, ההצללה גם כן מפוזרת באקראיות. אני חושבת שכדאי לך לדבוק בינתיים במתאר ברור לכל פריט (מתאר שיהיה כולו בגוון נפרד). חסר לך קצת אסטטיות בעבודה, גם במתאר וגם בהצללות. במימדים כאלה קטנים, כל פיקסל בודד יכול לשבש את התוצר הסופי:) ודבר אחרון, היה מוסיף אילו היית משתמשת בגוון אחר באחד הפריטים שלך (חולצה או מכנסיים). כשהכול באותו הצבע, כל הפריטים נבלעים אחד בתוך השני.

למעלה