super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifווא

אני חייבת לציין שאת מציירת מדהים גאד :ם

roni727

New member
../images/Emo9.gif

אני צריכה שתוסיפי אותי שוב, לא קיבלתי את הודעת ההוספה שלך במסן =\

roni727

New member
../images/Emo2.gif

אני אעשה אם יהיו לקוחות, אלא אם זו הייתה בקשה ואז אשמח לעשות בשבילך. ותודה :]

יאאאאא

איזה חמוד הוא!!! וההצללות מעולות!! רק הפריע לי הגוון ההכי כהה בצעיף...הוא כהה מידי^^'' אבל חוץ מזה- הוא חמוד מאוד!!!

roni727

New member
../images/Emo9.gif

הלוואי והייתי יכולה לשנות אותו לפחות כהה, אבל זה לתחרות פלטות בבלו ריבון. אפרופו, מישהי יכולה בבקשה להפוך לי אותו לשקוף?

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifוואו *בהייה ממושכת*

פשוט וואו
הכובע והצעיף והעל כל כך גרררררררררררררררררררר $#%^#$^ אעה...T.T |אלפיפרצופיםמאוהבים|

1פיצוש1

New member
הינה הדולי ה- 2 שלי

אין לי מושג מאיפה לקחתי את הבייס =[ (עדיין) אני זוכרת מאיזה שירשור זה ואני אבדוק ואגיד לכם או היום או מחר כי לא היה לי זמן לבדוק =] מקווה שזה בסדר =] טוב אז תגיבו........... זה לא ברמה מי יודע מה כי זאת כולה הדולי ה-2 שלי בחיים =] יאללה בייייייייייייייי

TheWingedPig

New member
הרעיון נחמד בשביל ההתחלה

קודם כל, כל עוד את לא יודעת מאיפה הבייס, אל תשרשרי את דולי. אם את לא מצליחה להזכר, שאלי בשרשור השעו"ה. אין לפרסם דולי אם יוצר הבייס לא ידוע. ו"משרשור כזה וכזה" זה לא קרדיט לבייס. בבקשה שימי לב לזה להבא. אני ממליצה לך לקחת בייסים פחות גדולים להתחלה, הם פחות מסובכים (את יכולה לבקש בשעו"ה שיביאו לך בייסים שטובים להתחלה). הפלטות לא טובות יחסית לגודל הבייס. ככול שהבייס בו את משתמשת יותר קטן, ככה יש פחות צורך בפלטה רחבת גוונים (לבייס קטן מספיק 4-5 גוונים בערך). לעומת זאת, כשאת משתמשת בבייס גדול, את צריכה יותר גוונים (אחרת ההצללה נראת גושית). אותו הדבר לגבי הבדלי הגוונים. בייס קטן מצריך הבדלים יותר גדולים בין גוון לגוון, אחרת בהגדלה לא רואים את ההצללות. בבייס גדול צריך הבדלי גוונים יותר רכים, כי ההצללות בו תופסות יותר שטח. ולסיכום, פלטה מסויימת יכולה להיות טובה לבייס אחד, ולא מתאימה לאחר. צריך להתאים אותה יחסית לגודל הבייס. יש להמנע מקווים ישרים במתאר (בסיום החולצה,בחגורת המכנסיים, בסוליות הנעליים), ולעגל מעט במקום (כמו שעשית בקצוות הג'ינס). כמה דברים כלליים: שימי לב כשאת מציירת, שקווי המתאר של הבייס לא ימחקו, או יבלטו מעבר למתאר הבגדים או השיער. אותו הדבר לגבי מתאר של בגדים/שיער/כל השאר - שלא ייווצר מצב, בו אחד הפריטים יהיה מעל השני, אם הוא לא אמור להיות. אחד הטיפים הכי חשובים לגבי עבודה עם פיקסלים זו עבודה אסטטית (בגלל שהמיימדים בהם את עובדת הם מאוד קטנים, מאוד חשוב לשמור על ציור נקי), כלומר: א) ללא פיקסלים כפולים (תעבדי עם מברשת בגודל הכי קטן) ב) מעבר חלק בין הגוונים (מהכהה לבהיר) ג) קווים חלקים ולא שבורים (במקומות מסויימים יכולים להווצר קווים עקומים שתצטרכי לעגל לפי הצורך) בהצללות, תזכרי שהבגדים מורכבים מהרבה קפלים בכל מיני סוגים. חלקם יהיו בולטים מעבר למתאר הבייס (בשביל הבנה יותר מעמיקה, מומלץ לחפש תמונות של בגדים ולצייר את הקפלים משם). חפשי מדריכים באתרים או כאן בפורום, אני בטוחה שזה יעזור להבין:) וכשאת שומרת את הדולי, אל תשמרי כ"כ הרבה מהרקע מסביב, זה סתם מיותר.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה ממש מגניב../images/Emo99.gif

איזה כישרון!
בהצלחה בתחרות!

TheWingedPig

New member
אוח..איזה זכרון

חשבתי לפני כמה ימים, כשהשרשור רק נפתח "חבל שאין לי מה לשרשר לשדח"ם"...ועכשיו נזכרתי שכן יש..>< בכל אופןD: בייס של קסנדורה (כן, קשה לזהות אותו, עשיתי אדיט גדול לפנים), דמות מתוך הסרט "LADY DEATH".

TheWingedPig

New member
תודה:)

זה סרט בסגנון אנימה מאוד מעוות כזה. דיי אפל. לא משהו, אבל לפחות הייתה לי השראהD:

למעלה