נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifקפוץ../images/Emo105.gif

עשיתי גירסה נוספת לדולי הזאת.. ניסיתי לשנות צבע עיניים וקצת כנפיים. הערות הארות מענות טענות ובקשות יתקבלו בברכה..חיחי

ביס מסוויטפיקס~

אני ממש אוהבת את הבייסים שלה =0 אני מרוצה מהשיער אבל שונאת את הנעליים!!!! ו- לא מצליחה לצייר אותן נורמאליות =\

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifואעההה../images/Emo99.gif

יש לה עגיל בכובע
והשיער.. גרררר

sha chan XD

New member
השדחם ההוא לא קפץ

והעלתי אותה אחרי שאף אחד כבר לא הסתכל עליו
בכל אופן :] מצאתי דולי מאודמאוד ישנה שלי והיא עברה חידוש והנה התוצאות D:: דולי ישנה - בייס מפינק לנד דולי חדשה - בייס של רוני D: (מהרגע שראיתי את הבייס הייתי צריכה לעשות עליו דולי, נו ;_;) אממ אז תגובות? XD;

sha chan XD

New member
אוי ../images/Emo122.gif

לא שמתי לב שהגיבו לי בשדח"ם הקודם ;; פשוט בפעם האחרונה שהסתכלתי לא היו תגובות לא נורא XD;

DaRk ShinES

New member
השמלה מדהימה../images/Emo99.gif

הסרט של השמלה נבלע בשמלה בגלל הגוון כדאי להכהות אותו קצת. ממש צריך משהו ברגליים,ואיפור טיפה.היא קצת ריקה אבל יפה

sha chan XD

New member
כן..

גם לי היא היתה ריקה אבל בגלל שחידשתי ^^ לא ידעתי ממש מה להוסיף לה X: אבל אני עוד יוסיף (אם יהיה לי כוח להמשיך איתה XDD;)

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifאיזה יופי..*0*

אוהבת אדום גררר..>< לדעתי פרח אדום בשיער וסנדלים אלגנטיות סטייל השמלה מאוד יוסיפו, חוצמזה
וזהו..=0

Painted Fairy

New member
דולי חדשה ../images/Emo9.gif

לתחרות באתר של נעמה! אני ממש אוהבת אותה ואני מרוצה ממנה. בעיקר לאור העובדה שלא ציירתי שנים... בייס CCG הצעות לשיפור? לשידרוג? הערות?

DaRk ShinES

New member
השמלה יצאה ממש חמוד../images/Emo13.gif

צריך להבליט את האוזן האלפית בצד ימין. ממש ממליצה להחליף צבע לנעליים ולשיער זה ישדרג אותה הרבה הצבעים קצת מתים למרות שאני מניחה שאת חושבת שזה משתלב טוב עם הגוון של הבייס, אבל זה עושה אותה סתמית קצת.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gifיפה..D:

לכל מה שאמרו מעליי..=] חוצמזה ממש אהבתי את הכנפיים..^^

o0Invisible0o

New member
היי היי!!ממתי את עושה דוליז שוב?../images/Emo2.gif

היא ממש חמודה, אהבתי את השמלה והשיער!
הייתי עושה אולי נעליים יותר מחודדות בקצה? עם צורה מגניבה כלשהיא? שתראה יותר שדונית..
ממש חמודה! בהצלחה בתחרות!

sha chan XD

New member
יפה D:

אממ אהבתי הכל~ D: (רק אני לקחתי את התחרות הזו כלייצר שד זדוני מלאמלא בפרטים? XD נו טוב~ נחייה עם זה) היא ממש יפה D; ואחרי מלא זמן שלא עשית? זה..יפה XD

TheWingedPig

New member
P:

את לא היחידה, הדולי שציירתי גם לא ממש בקטגוריית ה"מלאכים". האמת, אני לא חושבת שזה קשור לנושא, מלאכים/פיות וכו'.

למעלה