:>

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאני אוהבת את הבייסים שלך D:

אני לא עשיתי לך פירוט כמו שחנה עשתה אבל,הו וול מקווה שתביני

TheWingedPig

New member
XD

האמת, שאפתי יותר לכיוון של פנטאזי... פחות חלל, יותר בסגנון שאמאן דרואידי.

רחלי03

New member
../images/Emo67.gif

אני תמיד מדמיינת פאנטזי קצת יותר פשוט- אחרי הכל, אין להם יותר מדי אמצעים טובים ליצירת בגדים... אבל זה דווקא די דומה ללבוש של שמאן (אם הייתי מנסה לדמיין את זה..) בכל מקרה, אהבתי תא העיצוב

cecilia L

New member
../images/Emo23.gif

היא באמת נראת כמו קוסמת-חלל. XD והשיער שלה מגניב ת'תחת!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהיא נראית לי אפריקאית כזאת../images/Emo6.gif

אלו שחיים בשבטים וכאלה
אהבתי את החולצה D:

TheWingedPig

New member
XD דווקא אפריקאית?

אני חושבת שהחולצה, אם כבר, איפשהו קרובה לטוניקות היווניות...נדמה ליP:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifהשיער פשוט יוצא מהכלל!../images/Emo99.gif

הקעקועים נראים לי קצת מיותרים..בעיקר בצוואר ומתחת לעין.. יש לי בעיה עם הקפלים מתחת ליד ימין, הם כאילו באים משום מקום, אבל אני לא יודעת איך להסביר
חוץ מזה, ממש אהבתי!:)

TheWingedPig

New member
תודה../images/Emo13.gif

האמת, ללא הקעקועים היא נראת מעט ריקה, ורציתי למלא את החוסר הזה במשהו... יש לך הצעות?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifרעיונות זה לא הצד החזק שלי, אבל אני אנסה

בבטן בצד שמאל אפשר לעשות בד שקוף שימלא את החסר. בצוואר אפשר להוסיף שרשראות או איזה שריטה קטנה או משהו. מתחת לעין אפשר להפוך את הקעקוע לאיפור, וזה יראה טוב יותר לדעתי, כי זה בהיר כזה ולא יודעת, מיותר. לדעתי אם זה יהיה בכחול כהה או שחור, בתור איפור שיוצא מהקצה של עין ומסתלסל כזה (אם לא הבנת תגידי ואני אדגים או משהו
), או להפוך את זה אפילו ללכלוך. והקעקוע מתחת לציצי סתם מיותר

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif בייס מ"בואו נשלים"

לא הצלחתי את החולצה והחלק העליון של הג'ינס :( מרוצה מאוד מהשיער והתחתית של הג'ינס (רק הצד השמאלי)

TheWingedPig

New member
שילוב הצבעים טוב

תכהי יותר את האזורים בשיער שמתחת לידיים. בג'ינס (מחציתו) יש המון המון המון קפלים....אם תורידי משהו כמו שליש, יהיה ממש יפה:) מבחינה הגיונית לא יתכן שיהיו כ"כ הרבה קפלים, זה מוגזם קצת. ולהבא, תני קרדיט מלא לבייס, לא מאיזה שרשור הוא לקוח, טוב? (לכתוב שזה משרשור כזה וכזה לא מספיק)

Gali Girl

New member
../images/Emo220.gif לא הבנת אותי נכון...

זה ג'ינס סטרץ', כאלו שאמורים להיות מלאי קפלים (בגזרת הסקיני)

TheWingedPig

New member
הבנתי איזה ג'ינס זה

עדיין אין עד כדי כך הרבה קפלים. תביטי בעצמך. גם הכיוון של חלק מהקפלים לא ממש נכון, ותראי איפה הרוב ממוקם.

sha chan XD

New member
מיס פורום

אפשר לפרסם עוד דולי בשדח"ם הזה נכון? :> בייס מדולקאט יצאה נייס בסך הכל.. הג'ינס קצת מוזר XD שה צ'אן

DaRk ShinES

New member
האמתי שהחוקים של השדחם

הם דולי אחת לשרשור... אבל בכל אופן היא מאוד יפה, ממש ממליצה להחליף את הגוון הורוד בגרביים הוא יותר מדי נבלע וזה רנאה מוזר. לגבי הנעליים הצבע קצת נראה חולה משהו אבל בלי קשר ממש יוסיף אם יהיה לנעל עוד רצועה כאילו סנדל עם שני רצועות כזה. חמודה מאוד

TheWingedPig

New member
תראו תראו מי באה לבקרP:

היי סיוון, מה שלומך? ושחר - מצטערת ,חשבתי ששלחתי את התגובה שלי :/ לגבי החולצה הורודה, כדאי להחליף לצבע יותר בולט, זה מעט נבלע על רקע הבייס. הרצועות בנעליים ממוקמות יותר מדי גבוהה, כדאי להוריד קצת. דולי ממש יפה:)

למעלה