:>

InvisibleTouch

New member
../images/Emo110.gif:>

ולו ארבעה חוקים: דולי אחת לשרשור, לשרשר להודעה ראשית, איזכור בייס חובה, שמירה על הסדר בפורום עד שאני אחזור מהטירונות חובהD: [[המהמ. זה בטח יהיה ביום שישי אז אל תילחצוP:]]

cecilia L

New member
בייס מcitrone rouge

דרושים: -רעיון להמשך -פלטה לעדשות של המשקפיים (משקפי ראייה) -תשובה לשאלה: האם כדאי להחליף את הצבע של מסגרת המשקפיים? -הערות, הארות וכו' תודה!

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifהיא מאד חמודה ../images/Emo9.gif

הייתי ממליצה לך להוסיף טיפה יותר אור בחולצה. בקשר להצללת על של השיער והפנים, כלומר המעבר בינהם או משהו כזה, מכוון שהשיער לא ממש מהווה צל כי הוא לא על הפנים, הייתי ממליצה לעשות את הצל יותר כאילו זה חלק מהפנים ולא משהו שעושה צל על הפנים. אני ממש לא מובנת, אז בכל אופן- תעשי את המעבר יותר חלק, עם יותר גוונים ולא ישר מצבע כהה לאור. בקשר למשקפיים- מכוון שהם לראיה אני חושבת שפשוט תעשי להן אור לא? גם להצללת על בגלל שההסבר היה לא מובן וגם למשקפיים עשיתי לך דוגמה. הממ.. זה הכל בעצם, ולדעתי לא כדי לך לשנות את הפלטה במשקפיים והדולי מאד מאד מאד חמודה :] אני לא יכולה לתת לך רעיונות המשך כי אני אפילו לא יכולה לתת לעצמי >.< מקווה שעזרתי קצת :)

TheWingedPig

New member
צבע המסגרת בסדר גמור

תצלילי מתחת, שתהיה הרגשה של עומק. בגלל שזה בייס כאאאזה פצפון, את ממש צריכה להגדיל את הבדלי הגוונים בפלטת החולצה. זה ממש מתבקש (בכלל לא רואים את ההצללות). רעיון להמשך - מכנסי שלושת רבעים רפויים, שנקשרים באמצע השוק ונופלים מעט סביב הקשירה, סנדלי עקב עם חרטום שפיצית.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש חמוד../images/Emo9.gif

אני גם חושבת שכדאי להבליט את הקפלים בחולצה ע"י שינוי הגוונים עם הבדלים יותר גדולים. החולצה די נצמדת למתאר,אבל אין הרבה מקום בשביל לשנות את זה,אז אני מניחה שזה בסדר
המשקפיים ממש חמודות. והצבע של המסגרת בסדר גמור. סכ"ה יצא מאוד חמוד D:

cecilia L

New member
המ, לא בטוחה לגבי זה

לא גמורה, אני חושבת. חסר לי משהו, לא יודעת.

grobear

New member
חופש..

קניתי חומרי יצירה מגניבים
הולך להיות לי כיף ובאלגן חדר
אז לגבי הדולי הביסס מנוורמור.. ולא הצלחתי להחליט לגבי הז'קט, העיץ והקוקו.

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה ../images/Emo2.gif

לא ממש הבנתי את ההצללות בשמלה ^^, אבל בכללי ממש יפה D: אני אהבתי את הגרסא השמאלית עם הג'קט,כי אני אוהבת כמה שיותר אביזרים P: אבל בלי הצעיף לדעתי P:

Jeanne D Arc

New member
בייס מאיקננדי

צריך להתחיל ממשהו ואם מישהי תוכל לתקן לי את החצאית אני אשמח

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאהבתי את הרעיון!../images/Emo23.gif

וגם את הצבעים D: אני חושבת שעם תשלבי הדפס של נקודות לבנות על החצאית זה יהיה יפה D: (עם המתאר שחנה הביאה לך) אל תתעצלי לגמור אותה! אני בטוחה שהיא תצא יפה D=

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif חח טנקס ../images/Emo13.gif

וכן חשבתי כר על לעשות נקודות לבנות

sha chan XD

New member
בייס =__=;

כי פירסמתי אותו בשדח"ם הקודם אבל הוא כבר לא קפץ :X אז~ אני שמה אותו שוב, כי משהו בו קצת מוזר.. ...

TheWingedPig

New member
זה העניין שהשדח"ם לא קופץ, פשוט יבש פה

חתיכת פוזה בחרת לךP: ולעניינו: חסר חלק מהגולגולת בצד האחורי, ליד האוזן. בגלל שהראש בזוית, העיניים לא יהיו על אותו הקו, עין ימין כדאי להזיז פיקסל או שניים שמאלה, ואת עין שמאל להעלות כמה פיקסלים. הפה לא נמצא על קו האמצע (כדאי להזיז אותו קצת שמאלה). בכתפיים, חסר לך החיבור של הידיים לעמוד השדרה. ז"א, עצם הכתף רחוקה מדי, וצריך לקרב אותה יותר פנימה. יד ימין: אורך שני חצאי היד אינו שווה, תאריכי את החלק שעד המרפק. יד שמאל: אותה הבעיה, אבל פה צריך לקצר את הזרוע. שימי לב שכשאת מכופפת את היד, כשהיא קפוצה, האגרוף מגיע כמעט עד הכתף שלך. כף היד קטניה מדי יחסית לגוף והראש, וגם כדאי להצר את אזור המפרק שלפני כף היד. תיקנתי לך קצת את מתאר כף היד. בגלל שהכתפיים ממוקמות רחוק מהחזה, החזה עצמו גבוה מדי. תנמיכי אותו קצת. האגן: גם פה קצת הרחקת את חיבור הרגליים לעצמות האגן, ולכן הירכיים קצת "נזלו" להם מטהP: רגל ימין: הירך והשוק אינן שוות באורכן (תאריכי את השוק). שיניתי לך את מתאר השוק, כי הוא מתעקל פה בזוית לא ריאליסטית (היות והשוק מורכב מעצם אחת, והוא לא יכול להתכופף כלל. מבחינת מתאר כף הרגל, קודם כל תשתדלי להמנע מקווים מרוגעים ושבורים (לעגל!). חוץ מזה, הבייס שלך סובל מפלטפוס חריף ביותרD: יש שקע בכף הרגל, ממש בין עצם העקב לעצמות האצבעות. רגל שמאל: את מתחילה את השריר של השוק "מוקדם" מדי (אותו הדבר לגבי כל אותם חיבורים של גפיים, בהם יש מפרקים). שוב, החלק החיצוני של השוק הוא דיי ישר ולא יכול להתכופף. בכף הרגל, ברגל החיצונית (זאת שיותר קרובה אלינו), בזוית הזאת, יראו את הזרת, לא את הבוהן. בדיוק כמו שברגל השניה ייראו את הזרת ולא הבוהן. האצבעות ברגלים בנויות בצורת "מראה", הן סימטריות P: הצל הזה שיש ממש לפני כפות הרגליים, הוא מיותר. יש במקום הזה עצם עגולה, וכדאי להצליל מסביבה. (אני, אישית, הייתה מאריכה את הרגליים, באופן כללי, עוד טיפה. בכלליות, הבייס נחמד והתנוחה ממש לא פשוטה, אז כל הכבוד על העבודה! מקווה שעזרתי, ולא הוצאתי לך חשק:)

sha chan XD

New member
אווה XD

ואני חשבתי שהוא מוזר קצת XD וול~ אני אתקן :] באיזה יום יהיה לי כוח אני אפנים את כל ההערות ואפרסם אחרי כל התיקונים XP תודה רבה~ D:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאחת התגובות הכי טובות

שראיתי בפורום בכל הזמן שאני כאן.. חנה, קבלי ח"ח רציני ביותר!

למעלה