I'm bringing Sexy Back

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif איזה חמוד ^.^

לדעתי בשער ליד השורשים כדאי להוסיף עוד מהגוון הכהה ובשער עצמו להוסיף עוד מהגוון הבהיר, כדי שהוא יהיה קצת יותר בעל נפח. בחולצה קצת מהגוון הבהיר לא יזיק

D:../images/Emo211.gif

הייתי רוצה בובת רון
כי זה רון. והיית עושה גם את הרמיוני. נו, אני אני שונאת את הארי-_-" מה שיש לו על המצח לא נראה כמו צלקת או ברק.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif די חדשה..

בייס מDA של סיטרן רוג' לא יודעת איך להמשיך..

Yume Chan

New member
מקסימה.

השמאלית. רעיונות להמשך: חצאית מיני כפלים שחורה עם תחרה לבנה בסוף, מתחתיה גרביוני רשת שחורים קרועים. מגפיים שחורות כמו של הבוקרים. שיער... אני חושבת שיהיה מגניב או פזור עם כמה שוונצים שהם בעצם צמות דקות או שיער אסוף לגולגול עם כמה בקבוקים שנופלים על המצח.

TheWingedPig

New member
אני מרשה לעצמי קצת

פאן, באמצע הלימודים....(נו, אני חייבת) בייס מאי-קנדי, הדולי, כחלק מברכה ליומולדת...

polbblop

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo99.gifאומג.

היא פשוט מדהימה בעיניי. ואין לי הצעות לשיפורים. פשוט אין. [יואו, היא כה מיוחדת. ]: אני גם רוצה.]

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif או וואוו ../images/Emo99.gif

זה כזה יפה
אולי קצת יותר נפח בפוני, למרות שזה גם ככה מושלם

../images/Emo163.gifאוף חדש? ../images/Emo10.gif... דולי ../images/Emo9.gif*אהמ*

בייס מאפיצ'ו. הוספתי חולצת מחוך! D: שהולכת להיות שמלה. איזה שמלה אתן חושבות? מנופחת קפלים או לא מנופחת? תגובה למגיבה... אני כבר הולכת להגיב לכולן

polbblop

New member
../images/Emo175.gifואוו.

המממ... לדעתי תכהי את השוונצים, ותצלילי אותם. ותצלילי על הראש. המחוך מדהים.
לדעתי עדיף חצאית מנופחת-קפילום.

Jeanne D Arc

New member
../images/Emo221.gif השער מדהים ../images/Emo99.gif

לדעתי מנופכת אבל אולי תעשי כמו שהיו בצרפת, מרימים את הקצה אחד של החצאית למעלה ואז נוצר כזה כפל יפה וגם הרגל קצת נחספת

Yume Chan

New member
אהבתי. ../images/Emo99.gif

אולי מנופחת, אבל לא יותר מדי. אני מסכימה עם Jeanne D Arc בנוגע לכפל. ^^

polbblop

New member
|משדחם קודם... ../images/Emo175.gif

בייס מקסנדורה. אני כה גאה בה.
הערות?

Yume Chan

New member
נחמדה. ^^

השרשרת מסורבלת מדי לטעמי. היא גורעת מהדולי. תשני את הצבע של החצאית אולי לשחור או לכחול-שחור ותחליפי את הצבע של הטייץ במשהו קצת פחות בוהק. לדעתי כדאי גם להוריד את הקשת, אבל זו כבר הדעה שלך.

morusha

New member
רק שיער לבינתיים

בייס פינק לנד. מה דעתכם? למישהו יש רעיון להמשך?

Yume Chan

New member
חמודה ביותר. ^^

נמ.. אולי אם תקחי אותה לכיוון של "הילדה הטובה", זה יהיה נחמד. אולי משהו בסגנון של אליס בארץ הפלאות של דיסני, כלומר, שמלה, סינר ונעלי בובה. אם את הולכת על הסגנון הזה, אז שהכתפיה של השמלה תיפול על הכתף ושיראו כתפיה דקה מאוד של גופית. ^^

למעלה