I'm bringing Sexy Back

morusha

New member
תודה!!

הרעיונות נראים לי ממש חמודים ונראה לי שאני אעשה משו בסגנון..

morusha

New member
תודה!!

לא נראה לי שאני אעשה אותה אשת משרד כי זה לא הסגנון שאני אוהבת לעשות וזה די קשה אבל תודה בכל זאת..

morusha

New member
הוספתי שמלה

הצבע קצת מדכא, למישהו יש רעיון לצבע אחר?? אה והשמלה בערך לפי תמונה.

Mrs Johnny depp

New member
וואו אהבתי../images/Emo99.gif

יש לי 3 רעיונות- לבן זה אופציה טובה, אולי אפילו לעשות ממנה כלה
אפשר גם אדום חזק כזה, ולעשות אותה סקסית כזאת ^^' ואפשר ורוד בייבי ולעשות אותה מתוקה שכזאת..

Stinki Winki

New member
דאממ!!!!../images/Emo99.gif

לאחרונה אני לא ממש מגיבה, אבל הדולי שלך פשוט היממה אותי!! את כ"כ מוכשרת, זה כ"כ יפה וריאליסטי!!
אולי כחול כהה ועמוק כזה יתאים? עם פס כסף או לבן למטה... למרות שגם הסגול הנוכחי ממש ממש יפה
או ורוד עתיק (נראה לי שככה זה נקרא) יתאים... כאילו ורוד מעושן כזה(:)

morusha

New member
תודה!!

תודהה רבהההה על כל המחמאות!!! בינתיים השארתי את הצבע הנוכחי..

TheWingedPig

New member
לא, אל תשני את הצבע!!!!!

זה צבע ממש יפה לשמלת ערב... ממליצה להוסיף לה צעיף-מטפחת רחב כזה בשחור, או סגול כהה...(או אולי להוסיף לשמלה הדפס כסוף)

morusha

New member
תודה!!

בינתיים השארתי את הצבע הזה כי אין לי כוח לשנות (עצלנית).. ניסיתי להוסיף צעיף אבל עכשיו אני עייפה מידי אז לא הצלחתי.. ננסה מחר..

וואו, איזה יופי^^

החלק התחתון של השמלה מדהים לגמרי
בחלק העליון יש, לדעתי, יותר מידי קפלים.. אני גם חושבת שכדאי להבליט יותר את החזה. הצבע של השמלה נפלא, והפלטה מתאימה להפליא. אני לא בטוחה שכדאי לך לשנות צבע. מה שכן, את יכולה להוסיף תכשיטים ואביזרים - שרשרת זהב ארוכה, עגילי שניידלר, צמיד כחול כהה וכו'.. בשיער - תנסי להוסיף נקודות כהות בשביל. אולי זה יוסיף.. להבא, גם תנסי עם ברק לא-זיגזגי? אולי יהיה יפה יותר. בכל מקרה, השיער מקסים גם עכשיו^^ דולי מקסימה:] השתפרת המון בזמן קצר, זה נפלא^^:]

morusha

New member
תודה !!

החלק התחתון יותר יפה כי יותר השקעתי בו פשוט לא היה לי כוח כבר לחלק העליון יותר.. אבל עכשיו שיניתי את זה.. בדר"כ זה לא סגנון השיער שאני עושה, ניסיתי שיטה חדשה וזה מה שיצא. גם אני חושבת שדי השתפרתי אבל אני חושבת שיש לי עוד המון להשתפר :).. שוב תודה!!

למעלה