I'm bringing Sexy Back

מ א י ו

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

נו,מה, נכנסו לי בכותרת רק 5:[ זה ממש יפה הנעליים נסגדות! דברים שהפריעו לי וכדאי לתקן: - לדעתי כדאי לך ליישר את החצאית בצד שמאל [שלך] כי ממילא לא רואים שהיד מחזיקה אז זה וזה נראה מוזר... - פיקסל בפלטפורמה השמאלית שכדאי להוריד [יחי הקטנוניות D:] - ותצלילי על זהו, נראה לי, בהצלחה:]

Dandoka

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo7.gifגררר מוכשרת

תוצאה סופית מושלמת. אין מה להוסיף. חוץ מאולי.. אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

Yume Chan

New member
משדח"ם שעבר

מהDA של ג'ייד(זה השם שלה?). אני לא מרוצה מהחצאית. והצבעים חרא. רעיונות לגרסאות אחרות של בגדים יתקבלו בברכה. ^^ כבר מגיבה לכולן

מ א י ו

New member
תצלילי על ותמשיכי!!

תשני לצבע יותר נייטרלי כזה את החצאית כמו שחור, או אפור או לבן [אם זה לבן אז תבהירי את הגופייה] זוהי דעתי:]

lady black XD

New member
לא נחמד....

באמת.. השתמשת בשיטה אני מצאתי:OO... ולא הזכרת שהשתמשת בטיוט עם השתמש כי עשיתי טיוט' ופרסמתי אותו..וזו השיטה שהמצאתי....*הקשרלחולצהכמובן*

יש להכניס נושא להודעה

החצאית נראית יותר טוב עכשיו בחולצה מתחת לחזה יש חלק יותר מדי צר, וזה לא נראה הגיוני השיער יפה אבל את הפס בשיער לא ממש אהבתי מחכה להמשך!

מ א י ו

New member
משדחם קודם../images/Emo41.gif../images/Emo221.gif../images/Emo41.gif../images/Emo221.gifצומי

גרסאות זה חרא
[תתמודדו
] תגובות קטנוניות יתקבלו בברכהD: תגובה למגיבה

Dandoka

New member
היום בלילה- איטליהה!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

גאד, חיכיתי לזה ככ הרבה זמן -_-' אני ממש מתרגשת!! ^_^ בכל אופן, הנה דולי חורפית שעושה שופינג =]] בייס - סרבלס גרדן. פנים והצללה שלי^^

למעלה