D:

מקסים../images/Emo99.gif

הסמל של הפיס צריך להחתך איפה שמתחיל השרוול, היד אמורה להסתיר אותו, אלא אם מדובר בחולצה מיוחדת, שזה בהחלט אפשרי, אבל אני חושבת שעדיף חולצה "רגילה".. גם כדאי להזיז קצת את ההדפס, שיראו קצת יותר מחצי ממנו, כי הפוזה של הבחוריקו בפרופיל. מתה על התחתונים שלו^^
אני מאוד אוהבת את ההצללות והקפלים שלך^^ בסה"כ, הוא מקסים^^ תעשי מתישהו גם את השני, כדי שתהיה לך מזה דולי שלמה? (ד"א, אני חושבת שכדאי לשנות לאחד מהם את גוון העור, שיהיה יותר הבדל ביניהם).

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifטנקס../images/Emo23.gif../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

נממ את השני[שנייה
?] מיטל עושה, זה ל"הבמה" אממ הורדתי את הפיס לגמרי, הנה-->

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifשוש!../images/Emo2.gif לא נכון!!!1

את משמ מוכשרתף יצא לך מדהים^^ טנקס

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif..

את.חתיכת.מוכשריה. [וסימנתי לך בכחול 2 קפלים בג'קט שקצת הציקו לי- העליון כי הוא חד מדי ומגיע למאחורי הכתף בצורה כזו מוזרה והשני כי יש לו שקע עיגולי וזה לא נראה במקום.] מדהים
(והתחתונים הורודות שות
)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמהמם

וסקסי במיוחד
הפיס, תחתכי אותו לחצי, או אפילו לפחות מחצי, שיראה כאילו זה על הגב שלו זה ממש הורס את כל הרצוניליות [?] שבזה, כשהוא תקוע לו שם סתם. אני חושבת שכאדי להוסיף חלו כפלים בטוסיק
ואהמממ יש בחולצה מין קפלים כאלה שהם אלכסונים יותר ויש כאלה שם ישרים, האלכסונים נראים כאילו הם עקומים מידי כאלה.. ואהמממ, נראה לי שזאת הייתה ספיר המנהלת, שאמרה לך שהצורה של העניבה לא נראית הגיונית, ואני מסכימה איתה. חוץ מזה, הוא באמת ממש ממש יפה
את מציירת כפלים מצויינים!

../images/Emo163.gif אמ.... כנסווווווווווווווו XD

כן. בייס צרוויל. תיקנתי את הברק בשיער ^^ איזו גרסא עדיפה? (למרות שזו אמורה להיות חצאית סקוטית) ותודה לכולן על התגובות ^^ עוד הערות למישהי?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifימין P:|מאוהC|

השיער ממש ממש ממש יפה
וגם החולצה מאגניבה ^^ הממ..חסר לי קצת נעלים ואביזרים ושטויות

../images/Emo163.gif XD היא עדיין לא מוכנה ../images/Emo3.gif

אבל איזו גרסא?
ותודה
גם לסמיילית תודה רבה ^^

../images/Emo163.gif כאילו.. שאמרתי איזו גרסא

זה כי.. ההתלבטות נמשכת -_- שניכן אמרתן דבר שונה

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifגמני גמניי!

דולי. =] מרוצה לשם שינוי =] בייס אפיצ'ו,פלטות של מאיה. איזו גרסא עדיפה?

למעלה